Po hooooodně dlouhé úvaze jsem se rozhodla k jednomu kroku: nabídnout pouze sem, milovníkům papoušků, svou senegalku. Změnila jsem zaměstnání a jsem neustále na cestách, doma víceméně jenom spim..a protože bydlim sama, senegalka nemá péči a pozornost, jakou by si zasloužila.
Je ručně dokrmená, srpen 2009 narození, plně ochočená ( po puštění jí mám pořád na rameni, neklove, drbání, škrábání¨, hlazení - jooo, to má moc ráda.) Je zvyklá na kočky, psů se bojí ( psa nemám, jednou byl kamarád se psem a bála se ), nemluví
řikám jí Sára, ale nijak zvlášt na to neslyší
POUZE, JEN a VÝHRADNĚ člověku, který jí bude moct nabídnout každodenní pozornost a péči a senegalka nebude jen na ozdobu, či "na hraní" pro děti.
Mám na ní klec 130x80x50, takže lze i s ní a veškerým vybavením ( houpačky, mističky apod )
Protože sem furt v luftu, nechávám na sebe kontakt mobilní, ale prosim jen sms, prtoože bud budu v zahraničí a nezvednu volání, nebo budu spát a taky ho nezvednu. Na sms budu reagovat hned jak to půjde. Na nyxu se objevim tak 2-3x týdně, takže můžu reagovat se zpožděním, ta sms je jistota
606 105 621
Moje představa za senegalku a klec dohromady byla byla cca 5tis ( senegalka byla 6tis a 2tis klec ), ale můžem se nějak dohodnout, jde mi hlavně o to, aby se dostala do dobrých rukou.
Po domluvě se lze i nezávazně dohodnout, že se přijdete na exota:) podívat do řeporyj, až budu doma.