• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZOLTYZVÍŘENA A CHOVATELSKÉ POTŘEBY
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    Arnošt žil několi měsíců v zahrádkářské kolonii mezi dalšími kočkami. Je to velmi mazlivý a milý kocourek, který miluje a vyhledává lidskou společnost. Ostatní kočky snáší také velmi dobře a je zvyklý i na menšího psa. Celý den by si nejraději hrál a proto by bylo vhodné, aby měl v novém domově nějakého zvířecího kamaráda - pokud má zůstat doma sám, je moc smutný.
    Arny je čistotný a zvyklý na kočičí WC. V jídle není vybíravý - má rád jak kvalitní granule, tak kočičí kapsičky a maso.
    Arnoštek prodělal zápal plic, který se nám podařilo vyléčit, ale na levé plíci má při poslechu stále šelest. Podle veterináře už s tím bohužel nic dělat nejde. Kocourka to vůbec neomezuje, i tak si hraje a lítá jako čert a není na něm nic poznat. Pokud by ale někdy v budoucnu měl jít na operaci, bylo by nutné mu dát intubaci nebo inhalační narkózu. Ze stejného důvodu by měl nadále bydlet pouze v bytě.
    Arnošt je očkovný, odčervený a kastrovaný

MONJIE
    MONJIE --- ---
    Prodám klec marchioro 60cmx38cmx35cm.skládací,otevírání zezhora i zepředu.

SQUIDLIAN
    SQUIDLIAN --- ---
    sháním dospělou partnerku pro mého čichavce zlatého, nemáte někdo? Praha, prosím.
    KACJU
    KACJU --- ---
    Ahoj
    nemate doma nekdo zbytecek lososoveho oleje co byste uz nevyuzili a mohli ho darovat?
    ANETQUA
    ANETQUA --- ---
    Nabízím šití hamáčků, kostek, tunýlků, pelíšků a polštářků pro zvířátka, hlavně králíčky a potkánky.
    Rozůmné ceny, výběr z mnoha látek.
    Více info na http://mouse-dream.webnode.cz/

WISULKA
    WISULKA --- ---
    ráda bych štěnátko výmarského ohaře, nevíte o někom kdo by jdeno daroval, nebo prodal za rozumný peníz?
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Prodám cca rok využívanou dvoupatrovou ubikaci pro morčata. Je vyrobená z korpusu skříňky a plastových zásuvek z ikea (Pax, Komplement). Velmi snadno se čistí. Vnější rozměry cca 100x58x75, vnitřní o něco menší. Vhodné pro 3-4 morčata. Průchozí patra lze uzavřít. Ubikaci prodám včetně doma vyrobených jesliček na seno, žebříčku do a napaječky. Je nepoškozená, pouze v levém spodním rohu se odchlipuje povrch dřevotřísky, protože jsem tam pokládala vlhký hadr - na funkčnost nemá vliv. Důvod, proč se jí zbavuji, je můj neklidný život s neustálým stěhováním, které je s touto klecí dost problematické. Cena dohodou, nabídněte (PC asi 1800), při rychlém jednání sleva.

Více foto: http://www.kralici.cz/morcata/alba.asp?a=16864&page=0&comment=n Kontakt: email xxchucky@gmail.com nebo pošta
    Nutný vlastní odvoz (za zaplacení benzínu možno i dovézt do okolí). Brandýsek u Kladna.

ENKATT
    ENKATT --- ---
    Ahoj,
    Devět životů a tím pádem i já, BRINA a LENDULIK vás zveme na akci, kterou pořádáme v rámci projektu Kočičí přání. Od velikonočního pondělí 25.4. do dne matek 8.5. bude probíhat akce na podporu koček a koťat v útulcích (ona nám tedy už krapet živelně začla sama před pár dny). Jejím cílem bude sehnat prostředky na nákup krmiva a financování veterinárních výdajů spojených s péčí o nalezená koťata a jejich matky.
    Jak to funguje? Na stránkách http://www.kociciprani.cz najdete profily jednotlivých koček a koťat a jejich přání. Vyberete si zvíře, jehož příběh vás zaujme, a dárek pro něj můžete donést osobně, koupit přes e-shop nebo peníze na něj poslat útulku na účet. Fotografie „vaší“ kočky s dárkem budou následně zveřejněny na webu.

ARZA
    ARZA --- ---
    DIVER: na miga.cz meli uplny strasovy nahrdelniky :-)
    DIVER
    DIVER --- ---
    ENKATT: jj, jasny. koukal jsem, ze tam nejsou, takzeby to asi muselo byt na zakazku... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    DIVER: jeste nezapomen na pojistku, kdyby se nekde zasekl (psi ji nemaj)
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    www.hofero.cz
    DIVER
    DIVER --- ---
    vymyslel jsem si pro kocku drsnackej obojek. neco jako ty nize - ovsem ty jsou lidsky :)
    nevite nekdo, jestli se to taky neprodava nebo neznate nekoho sikovnyho, kdo to levne udela? :)

TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    dobře ty:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    FREETEKK: tak jo, neni to sice uplne ono, ale ucel to splni. uzavrena matice s kulovou hlavou za 7 kc/kus :)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TERRORIST: no pujdu zkusit Faboryho (srouby, matice), treba tam maji neco podobneho co na to sedne :)
    TERRORIST
    TERRORIST --- ---
    FREETEKK: řekla bych že ani nenajdeš, tohle není zboží, který by se jim extra točilo, takže asi ti nic jiného nezbude, než ten net:/ale kdyby jo, tak dej echo, třeba taky budu někdy shánět:)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    TERRORIST: hmm, to je skoda.. prave se mi nechce davat kilo za dve matice plus postovne dalsi kilo :( zatim jsem to nenasel v zadnem kamennem shopu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam