• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ZOLTYZVÍŘENA A CHOVATELSKÉ POTŘEBY
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Neleží náhodou někomu doma zbytečně venkovní ohrádka pro hlodavce? Takový ten šesti- nebo osmiúhelník, čtverce či obdélníky z pozinkovaného pletiva, z kterých se poskládá ohrádka.. Sháníme celkem akutně, do začátku července. Díky!
    RHIAN
    RHIAN --- ---
    Zbylo nám tu kočičí mléko od Beapharu, asi polovička balení, PC 269, tak teď třeba za 100,-? Most, event. Praha, případně pošlu poštou..
    TRIKSTRA
    TRIKSTRA --- ---
    ISCH: inzerát byl smazán...
    SENIN
    SENIN --- ---
    FRETI
    FRETI --- ---
    hojte, sháním větší psí misku, válí-li se někomu doma, velice ráda ji převezmu :) btw netušíte, kde nejlépe udati pejska? mám tu krásnou fenečku už 3 měs na dočasce a nějak se to nechce hnout... za jakýkoli nápad budu vděčná, trochu to už začíná hořet.. dííky! ps: sdílím i nějakou fotečku, kdyby vás napadlo kam s ní, směle do toho, děkujuu!

    TUILE
    TUILE --- ---
    mam tu za odvoz dve skleneny terarka. prekryty kovovou siti s drevenym ramem.
    predani v praze na zahradnim meste.

    48*34, vyska 27cm. mam v nich potemnika moucnyho. nejlepe bych to dala i s nim :) - cca 20 rozmnozujicich se brouku a spoustu larev. vhodny pro nejakou jesterku ci podobnou dpmaci potvoru.

    34*58, vyska 32cm. v tomhle je jenom hrabanka. nezijou tam zadny obyvatele. muzu k tomu pridat i pytel hrabanky a nejakej troud.neni problem hrabanku vysypat a odvezt si to uplne prazdny.

    k obou akvarkum muzu pridat par ustrizku filce na podlozeni.

    foto pripadne zde: [ TUILE @ Chovame hmyz nebo pavoukovce (pavouky, stiry, solifugy...) ]
    KAROLINKA
    KAROLINKA --- ---
    nevali se doma nekomu po steneti obojek, voditko a dalsi potrebne veci do prvni vybavicky psa? praha - kdyztak posta
    NININI
    NININI --- ---
    Zdravím, sháním záchod pro kočku (takovou tu plastovou věc, kam se sype písek)... včera jsem našla kotě a nemám žádnou výbavu, tak mě napadlo, jestli se to někomu neválí doma, nemám moc peněz nazbyt... Díky!
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    FILSHAVE: auditko tady: [ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ] nebo tady: [ Sophia a její kamarádi ->> nabidka opustenych ctvernozcu vseho druhu ]

    malejch koťat teď moc neni, akorát se začaly rodit a musí být ještě cca dva měsíce u mamin, takže sháníš tak trochu v nepravou dobu, ale napíšu ti víc do pošty
    FILSHAVE
    FILSHAVE --- ---
    Ahoj,
    shanim kote, nevite o necem, popripade na ktere autitko se obratit? :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LU_UCA: bezna cena je 150
    SVETLUSKA222
    SVETLUSKA222 --- ---
    JEBTISKA: zkus bazary u tvého bydliště
    JEBTISKA
    JEBTISKA --- ---
    Scháním klec pro králíka...je to takový ten zakrslý....za nákou drobnost nebo do 150..díky!!!
    KHARL
    KHARL --- ---
    Dobrý den,
    nabízím k prodeji klec, kde jsem měl až 6 osmáků. Rozměry: 60x70x75 (klec je z části z králičího pletiva - 50cm, spodek z 0,4mm skla. O sebe samozřejmě oddělitelné pro dobrou údržbu. Bližší informace, foto na khaarl@seznam.cz
    Děkuji K

    SAPPY
    SAPPY --- ---
    !!!! Hledá se domov pro 7letého žlutého labradorského retrívra bez PP. Bóďa (Bohouš) je zvyklý být v domě s možností výběhu na zahradu. Je poslušný, na svůj věk má spoustu elánu, miluje vodu a procházky do přírody. Je pravidelně očkovaný, odčervený a má čip, není kastrovaný. Bohužel má epilepsii a musí brát léky, i přesto má občas záchvaty. Momentálně má nadváhu, kterou je potřeba zredukovat. Zemřela mu panička, proto hledáme nového milujícího páníka. SPĚCHÁ!!!! okr. Rakovník

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam