• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    *podsouvani
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CAIDEL: ja mluvim o tech urazkach a posouvani :)

    CAIDEL:
    Jasně. Projevil jsi se jako idiot,

    CAIDEL:
    lidí zcela vymatlaných kteří nad věcmi zkrátka moc nepřemýšlí. Tak se zařaď.

    CAIDEL:
    pokud jsi piráty volil kvůli "něco novýho" a teď se divíš, je to tak trochu tvůj problém, nebo spíš tvoje hloupost.
    Jestli volíš spasitele, tak to jdi klidně hodit Burešovi

    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NE7RA: Já právě nehrotím vůbec nic, podle mě se nic problematického nestalo. Tedy mimo zvolení toho čúráka dozorcem GIBSu, ale to není nic za co by mohli Piráti a tedy nevím proč to řešit tady. Projeď si diskuzi kdo s tím začal - a všem jim napiš že to zbytečně hrotí. Dík.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: jestli to nebude tim, ze Pirati o sobe pred volbama opakovane tvrdili, ze budou hlidacim psem... volic logicky ocekaval, ze Pirati budou predevsim hlidat domaci problemy. A velmi rychle uz predvadi, jak maji predvolebni chyby na haku...

    A ano, uspech Piratu hodne stal na "protestni" volbe proti zpusobum tradicnich partaji. Lidi si budou priste hledat jine spasitele... a lehce nabyta korytka se muzou lehce pozbyt :-)CAIDEL:
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CAIDEL: zbytecne to hrotis :) proc?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    NE7RA: Diskuze o konkrétním aktu se v základu strašně rychle zjednoduší na tohle: Pro někoho je to, že máš tři poslance na služebkách v zahraničí běžná a pochopitelná (ač ne zrovna se v tu chvíli hodící) situace, pro někoho je to nepřekonatelný megaprůser a známka papaláštví, bod vzniku totality a tak dále, bla bla bla.

    Jak říkám, vyber si klub do kterého chceš patřit... A dál zbytečno řešit.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: logicky, Michalek chce tim svym "napadem" kvuli par silne medializovanym excesu zmrsit neco, co citelne zasahne do osobnostnich prav prakticky vsech lidi - i tech slusnych. Jeho vidina, ze advokata maji jen bohati lumpove je cernobila jak prapor, pod kterym stoji... a on tim chce statu paradoxne usnadnit cinnost statu za cenu citelneho zasahu do soukromi (skrze ty advokaty, se kterymi lide spoustu svych soukromych zalezitosti resi). A to presto, ze se Pirati ochranou soukromi ohani. Prinos opatreni tu obet a zasah do soukromi nevyvazuje (a beztak to pujde obejit, jako vse podobne)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    CAIDEL: spis mi prijde, ze mas dneska spatnej den a tudle pan Adamira ti jenom nepodrzel dvere v metru... ja jeho ohrazeni chapu jako naprosto legitimni projeveni nepohudky. a bavime se tady o konkretnim aktu, kde bych teda o ja cekal vetsi nasazeni. ze si ostatni mazaci v parlamentu presouvaji body podle ocekavaneho poctu poslancu, hlasuji v nevyrcenych koalicich a vyuzivaji vsechny klicky k vlastnimj prospechu - a tam je na miste jim do toho jednostne a konzistentne hazet vidle. dopadne to tak, ze ho nazvdory Piratum ted odvola Babis (takhle to Prchal odkomunikuje) coz neni win-win :(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Já o socdemácích nic neříkal. A ostatně - pokud jsi piráty volil kvůli "něco novýho" a teď se divíš, je to tak trochu tvůj problém, nebo spíš tvoje hloupost.

    Pokud si v hlavě vykonstruuješ nějaký podobný piedestal a postavíš si na něj Piráty, nemůžeš se divit, že tvým fantaskním představám nevyhoví. Já je volil ze zcela jiných důvodů a za sebe rozhodně můžu říct, že dělají plus mínus to, co řekli že dělat budou.

    Žádní spasitelé neexistují, nebylo by od věci si to uvědomit. Jestli volíš spasitele, tak to jdi klidně hodit Burešovi, ten bude tvým chutím pravděpodobně vyhovovat víc a dělá to tak jak si přeješ.

    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    ADAMIRA: tak Pirati byli doted zvykli, ze jen chodili a rikali, co druzi delaji blbe... kdy jim nikdo moc pod ruce nekoukal a sami si delali, co chteli. Holt Pirat kritizovat muze, ale beda jak si nekdo dovoli zkritizovat Pirata...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CAIDEL: Heled bez ohledu na to, kolik urážek (který jistě ve vší nadřazenosti považuješ za konstruktivní kritiku) a dalších kvalitních komentářů tu vyblinkáš faktem zůstává, že to, díky čemu měli Piráti takovej výsledek ve volbách jakej měli (nenech se vysmát, kvůli stahování seriálů apod. je volio pár lidí) - tzn. "něco novýho", opozice vůči splesnivělejm partajím a bastardí politice - je ted z části pryč a halt pár lidí strřízlivý.

    A mě absolutně nezajímá "ale ale ale - socdemáků chybělo víc" - já nevolil žádný socdemáky, ale piráty, proto mě zajímá kolik jich tam bylo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Já myslím, že "politik" se hlavně velmi rychle naučí rozlišovat mezi konstruktivní kritikou své práce a kritikou čistě pro kritiku od svých odpůrců nebo lidí zcela vymatlaných kteří nad věcmi zkrátka moc nepřemýšlí. Tak se zařaď.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    CAIDEL:
    XCHAOS: Ježiši ale piráti přeci nejsou jako ostatní partaje, ne?

    Jo je to řehole ta politika, člověk tomu musí obětovat víc, než když dělá vedoucího v Bruntálský jednotě - šok.

    Proč nejdou dělat někam 40hod / týden ,stravenky, klid... Nebudou ti voliči čumět přes rameno... Ale zase tomu nebudou moc říkat poslání.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Ti se do michalka pekne obuli
    Šéfové advokátní komory ostře proti Michálkovi: situace je horší než za komunistů | info.cz
    http://www.info.cz/...tni-komory-ostre-proti-michalkovi-situace-je-horsi-nez-za-komunistu-25312.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: Pirati meli po CSSD druhou nejvetsi absenci, zeano ;-) Ty samozrejme lavirujes s procenty u daneho klubu, ale prave na ty lidi coby kusy Pirati obsadili druhe misto.
    CAIDEL: jisteze, holt courani po zahranicnich sluzebkach je pro Piraty dulezitejsi, nez reseni domacich politickych problemu :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Jasně. Projevil jsi se jako idiot, ale uznat chybu je moc těžké a tak budeš dohrávat tuhle hru až do úplného konce jako blbec. Jen pokračuj.

    Zahraniční služebka != dovolená, víme?

    Ale jasně, teď přihoď kecy o tom, jak je tohle přece důležité a všichni musí hodit komplet všechno za hlavu, zrušit všechno dohodnuté jen proto, že se panáček rozhodl, že TOHLE přece nikdo vynechat nemůže (a pohodlně tak dál ignoruj drobnost, že ani účast veškerého Pirátstva by vůbec nic nezměnila...)

    On tedy za zvolení Mlátičky stejně může DANYSEK, takže je to jedno, ale...


    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    MIKULAS: jednaci rad nic jako odvolani predsedy vyboru nezna... ergo vsichni opet placaji do vody, aniz by si to nastudovali. Snemovna muze pouze vybor pozadat o volbu noveho predsedy - a musi to opakovat 2x, teprve pak muze sama Snemovna predsedu volit (do te doby je volba predsedy v kompetenci clenu vyboru). Takze z toho bude jeste pomerne dlouhe divadelko...

    Statistika je jasna... krome Piratu vysledek mohla samostatne zvratit uz jen CSSD. Absence ostatnich jsou tak male, ze by s kvorem nepohli.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: ano, poslanci za většinu stran jsou jen lidi. Dopadli jsme ve srovnání s ostatními demokratickými stranami.. průměrně. Líp než TOPka. A výrazně líp, než krypto-koaliční ČSSD...
    MIKULAS
    MIKULAS --- ---
    Zase zbytečné hejty od zbytečných lidí... :) Statistika snad hovoří jasně.

    Měl bych dotaz: Co si Pirátstvo zhruba myslí o Burešově reakci na zvolení Mlátičky? (že chce sám navrhnout jeho odvolání, pokud to neudělá někdo jiný?) Tak nějak jsem se domníval, že by se mu mohl takový člověk hodit, ať už v rámci nějakého "obchodu" s KSČM a žehlení čapího. Nebo tak maskuje radost z vítězství?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ale prohodíme pár story jak někdo obětavě přiběhl hned z chirurgie

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam