• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: plkal radeji zaplati...

    Místopředseda sněmovny za Pirátskou stranu Vojtěch Pikal uznal chybu, když se v rámci diskuse na Facebooku vyjádřil o válečných letcích jako o lidech, kteří "v zásadě jen plnili rozkazy". Oznámil, že poslal 50 tisíc korun projektu Paměť národa, který o udržení odkazu veteránů pečuje.

    https://zpravy.aktualne.cz/...c-pameti-naroda-slov-o-valecnych-l/r~fa74c02e626e11e8bdb4ac1f6b220ee8/
    JERRY69
    JERRY69 --- ---
    REDGUY: Jo jo, v poslední době se nám vyloženě "daří" jedna mediální kauza za druhou. Díky za feedback a 100 % souhlasím, že je třeba přiznat "Proste jsme to posrali, sorry", nicméně než držet hubu je podle mě opravdu důležité vysvětlovat podstatu těch kauz, poněvadž prostě většina médií o Pirátech příliš objektivně neinformuje. Doporučuji dnešní rozhovor Šídla s Mikulášem, kde, ačkoliv není Šídlo žádný náš fanoušek, nechal Mikulášovi docela prostor na vysvětlení.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    REDGUY: a tak vis jak, brano piratskymi metrikami minimalne nastavenych soudruhem Pikalem muzeme dojit k tomu, ze i Gabcik s Kubisem vlastne jen plnili rozkazy...
    Aneb co cekat od lidi, co samet prozili s dudlikem v puse a o valce viditelne mnoho nevedi.

    Ja jsem moc take zvedav, kdy se Pikal verejne omluvi za dehonestaci cinu nasich vojaku (dobrovolne) bojujicich v zahranicnich armadach za druhe svetove valky. Tim se fakt dostali na uroven tech komousu, kteri v padesatych letech delali to same...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: takze platime z dani hromadu asistentu, kteri jsou k hovnu. fer... pirati davaj vydelat dalsim parazitum, kteri nejsou ani schopni vykonavat praci. pustte na na ne!
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: srovnavas veci dost nesrovnatelny... asistent bitcoinistovo pocinani na ubytovne ci oziracku u Rusaku ohlidat nemuze, ale podklady pro jednani jednoznacne ano. Pikal ty asistenty ma hned tri. Vic nez jednoho asistenta ma skorem kazdej Pirat ve snemovne, celkove tech asistentu bude tak 2-3x tolik, nez je samotnych poslancu. Ale i tak Pirati fnukaji, ze nestihaji... :-) Je vtipne, jak maji zmaknutou kontrolu u druhych, ale kontrolovat praci vlastnich lidi s kyblem caidlovskych vymluv jednoduse nezvladaji. A pak fnukaji, kdyz tu kontrolu udelajo media a vytahnou piratsky slendrian.

    Jak to delaji jini/druzi je tu ale naprosto offtopic, tematem tohoto klubu je to, jak na svoji praci placenou z verejnych penez serou Pirati. A nelze zapominat, ze v minulosti meli Pirati plnou hubu toho, jak to vsichni kolem delaji blbe a jak ono jsou ti (nej)lepsi a hlavne jini. To samozrejme se ziskanim korytek uz padlo :-)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    CAIDEL: Teď jí někdo přiznal - a pořád je to špatně. Tak já nevím. Co je spatne? No treba to, ze se to vubec stalo. Jo, jasne, priznali, vy-/o-mluvili, ok, ale stat se to nemelo. Neco zjevne delate spatne, kdyz se dejou takovyhle chyby. Kontrolovat nominovany je presne prace pro asistenta poslance a tech asistentu mate dost. Nebudu pouzvat slovo "armada", abys nemohl kricet neco o lzi, ale staci se podivat na vase vyuctovani, ze. Peknejch par tisic za ne platite. Pokud takovouhle urednicinu skutecne dela poslanec, delate neco spatne.
    A co jeste je spatne? Cela nasladna reakce. Omluva, ok. Ale to potom? Nechutny kecy o pilotech, co "jen" plnili rozkazy? A cely to "a proc jste zly jenom na nas, kdyz pro hlasovala i TOP/CSSD/SPD"? TO je tak ubohy a nedustojny, z nekolika ruznejch duvodu, z nichz nejvtipnejsi je ten, ze kdyz jde o volebni kampan, tak pirati jsou jiny nez ostatni strany. Ale ted, kdyz neco poserete, tak najednou srovnani s ostatnima dobry. Je fakt tak tezky rict "Proste jsme to posrali, sorry" a dal drzet hubu, misto takovejhle recicek?

    Ale co ja vim, ze jo. Ja jsem jen "tenhle typ ksindla", ze jo 8)))
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    DANYSEK: hele my makame,vsechno zaridime,todle je jen uvelova kauza,kterou se nas snazi dostat z politiky...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DANYSEK: V rámci mezilidských vztahů si očividně neporozumíme. Pokud se hlavní osoba za tohle zodpovědná (Pikal) normálně veřejně přizná že udělal chybu, je to u mě vcelku relevantní omluva a naprosto správný postup.

    U tebe je to ovšem "armáda asistentů" (což je mimochodem z tvé strany lež) a na Pikala "to bylo uboze hozeno". Nevím, co ti na to dál říct. Snad jen že budeš asi pěkný křivák.

    Zvlášť v kontextu toho, že jsi pár dní zpátky fňukal, že ten bitcoinista vinu naplno nepřizná. Teď jí někdo přiznal - a pořád je to špatně. Tak já nevím.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: a ostatni podklady nekontroluji? Pirati maji celou armadu asistentu a hazet to na jednoho cloveka je ponekud ubohy. Presneji vizitka toho, jak se cela ta banda poslancu obklopena dalsi bandou z verejnych penez placenych asistentu flaka.

    Babis piratske volice nepretahne, ale jejich hlasy muzou pretahnout jina "protestni" uskupeni, diky kterym se vysvihli - kdyz opakovane predvadi, ze po zvoleni se chovaji stejne, jako ti, ktere predtim kritizovali.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    CAIDEL: Aaaaw, cute. No jo, hexky rychle postavit vozovou hradbu a nadavat a utocit na kazdyho, kdo si dovoli proti vam neco rict 8)))
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: takze je kalouskova vina, ze piratum nevysvletlil, pod koho se podepisuji... jasne trololo.

    //mam takovy podezreni, ze ti unikaji principy fungovani vyboru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Vždyť to máš na webu.. Já už to konkrétní hlasování i patřičný "sněmovní dokument četl. Jen jaksi nevím, co myslíš tím "Kalousek podepsal" tak ti na to těžko můžu reagovat.

    Kalousek byl v podvýboru který ty jména navrhoval a pustil dál. Sýse konkrétně navrhl komunista Luzar a sekundovali to dva z ANO.

    Ve sněmovně už si to ovšem Kalda pohlídal a pro Sýse nehlasoval, šikula :)

    Nicméně mi není jasné, proč bych se v tom měl dát nimrat. Pikalovo zdůvodnění mi stačí a pokud z toho hodlají někteří věštit a generovat rázná prohlášení o celoplanetárním pirátstvu, prosím...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    nj, Babisovy media rozjeli boj proti kazdemu preslapu,aby se zapomelo na cistky u policie a snahu sam sebe udelat "nevinym". Je to kampan,ucelovka...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: jasne, sam piratsky panacek netusi... :D

    //ale dobry je, ze uz umis vkladat obrazky organizacnich slozek :D
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak zkus i to myšlení. Fakt to nebolí tolik jak se říká.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: ja nemyslim, ja se ptam...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    REDGUY: Aha, ty jsi tenhle typ ksindla. Tak nic, že já se vůbec snažím.
    VYHULENY_UFO: Co myslíš?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: mam tomu tak rozumet, ze i kalousek podepsal?

    jinak skvela prace, vidim, jak sou pirati uplne jina strana, ktera se do toho pustila.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    CAIDEL: Hmmm. Být gay je srovnatelné s tím, být dobrovolný poskok násilného totalitního režimu? Dobře vědět...


    CAIDEL: "Ostatní dělají svinstva taky", dobrá výmluva. Rychle jste se v politice zabydleli...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak doufám, že si taky půjdete stěžovat na Kalouska, Němcovou a další...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam