• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: cirkevni restituce jsou hovno dukaz, v piratskym programu o tom neni ani n, max Michalkovi je u prdele nazor nekterych clenu strany a tam se uvidi, jestli to bude mit nejake nasledky
    PSYBER
    PSYBER --- ---
    DANYSEK: Ty vis opet nejlepe, co volici piratu chteji. Vsichni do jednoho. Je to sekta. Jednota nadevse.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: alibisto... ale piratsti poslanci nereprezentuji jen sami sebe... a aktualne dost jasne dokazali, ze s nazorem svych vlastnich volicu si vytrou zadek, kdyz jim samotnym nevyhovuje... omlouvej si to jak chces, ale z toho, ze i Piratum je nazor jejich volicu u prdele to uz tady neokecas :) Cirkevni restituce jsou dukaz dost okaty :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    CAIDEL: Ale tady neřešíme ostatní strany, jde o trochu podrobnější pohled na fungování ČPS, a i když souhlasím s tím, že většina předhazovaných věcí je maličkost nebo malé "selhání" jednotlivců, nejde mi do hlavy, že je někdo soudný v dnešní době schopen hlasovat pro zdanění restitucí, když jde navíc o špičku z TOP3 pirátů, která je zároveň mediálně nejvíc exponovaná (i já po pravdě znám jen ty 3: Michálka, Bartoše a Fere...cokoliv).

    To je otázka, zda tato zdánlivě nepodstatná věc neodkrývá něco hlubšího, kam DANYSEK směřuje, a což degraduje piráty na běžnou politické uskupení, ne nepodoné hnutí ANO, což samozřejmě ukáže jen čas. Dáme si repete této diskuse za rok, to by mělo být více dat..
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Hmmm. Takze CAIDEL by hlasoval jinak a chape medialni problem, kterej Michalek vytvoril. Ale kdyz si piraty za presne to samy dovoli kritizovat nekdo jinej, tak je to ucelovka, strileni se do vlastni nohy, kvuli sporu s XChaosem, zadani a vetry odnekud vanouci. No jasne. Jak to pred chvili napsal? "hejt za kazdou cenu. A ta cena je hlavně v tom, že když je musíš nenávidět za cokoli udělají, nejde ti to od srdíčka a musíš si tu realitu prostě drobet ohýbat". Dekujeme za odkopani 8)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ALI_GATOR: Jak jako vyhovuje? Sám bych se do tohoto tématu vůbec nepouštěl (zdržuji se) a pokud se pirátští poslanci rozhodnou, že mají volné hlasování a jde každý za sebe, nemám s tím vůbec žádný problém.

    Ať si pak každý svůj hlas zdůvodňuje jak chce. Já nemám nutkání nutit lidi aby se mnou vždy souhlasili se vším na 100 procent a nečekám to od žádné strany kterou jsem kdy volil.

    To že si Michálek zadělal na PR problém svým hlasem (mohl se zdržet, dopadlo by to stejně a nebyl by takový shitstorm), to je holt jeho boj. Mě to žíly netrhá, jen je dobré sledovat odkud větry vanou (kdo má zadání jebat do takového hlasování od jednoho Piráta a nepovšimnuty nechává hlasy všech ostatních hlasujících).
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    CAIDEL: Ale jo, jasne, tohle je jednodussi a v parte vdecnejsi pristup, v tom mas pravdu 8)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    CAIDEL: Co ty restituce? Ta argumentace Ti jako vyhovuje?

    PSYBER: Že by nesplněné naděje? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ten kluk je fakt úžasnej. V rámci toho, že se už několik let nedokáže přenést přes svůj osobní spor s XCHAOSEM tu holt rozjíždí hejt na Pirátstvo za každou cenu. A ta cena je hlavně v tom, že když je musíš nenávidět za cokoli udělají, nejde ti to od srdíčka a musíš si tu realitu prostě drobet ohýbat. No a pak vlastně zapomeneš na to, jaké názory že to přesně zastáváš a pravidelně dochází k tomu, že se zvládne střelit do vlastní nohy - a to několikrát během jediného dne, protože mele takové sračky, že už ani sám neví proti čemu a proč vlastně protestoval :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    OTAVA: To víš, bolševici umlčují své názorové oponenty jak bylo vysvětleno a názorně demonstrováno :))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PHOBOS99: Co jinyho cekat od nekoho kdo si da pulku klubu do DI.
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    OTAVA: jde o to, že nebýt pirátů, tak se nedaní církevní restituce a konečně začneme dohánět EU a NATO. prostě kdyby ti piráti nedostali 10% tak se už teď máme líp než zítra
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDGUY: Danysek si me dal DI takze jsem odhadoval na zaklade reakce :-)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    OTAVA: Wat? Rec je o Ferjencikovi, ne o Babisovi.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    REDGUY: Ridi stat jako firmu, dyt to slibil, ne?
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    DANYSEK: Holy shit. On zcela otevrene rika, ze duvodem snizeni nahrad je, ze ho sere katolicka cirkev, tak ji chce zkrouhnout? Nejaka spravedlnost, predvidatelnost zakonu, cert to vem. Serou me katolici, tak jim naparim dane. No ty vole. Takze az nekoho budou srat pirati, tak ji proste orizne/zdani statni podporu, protoze "podivejte se na to z druhe strany".

    Pekne bolsevickej pristup 8(
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Nyní však i zastupitel ZPH Martin Hanousek říká, že od Pirátů očekával mnohem víc.

    „Očekával jsem důvodovou zprávu, diskusi a kampaň, ale vůbec nic z toho nenastalo. To přece nejde začít mluvit o tak ohromné věci a neodpracovat to. Referendum bych podpořil, ale Piráti to neměli připravené,“ kritizuje Hanousek.
    Piráti ztroskotali s referendem o financování stadionu v Hradci - iDNES.cz
    https://hradec.idnes.cz/...hradecky-volby-i78-/hradec-zpravy.aspx?c=A180906_425397_hradec-zpravy_tuu
    makame... ale jen hubou ;)
    PSYBER
    PSYBER --- ---
    Jestlize chcete lidem tuto stranu znechutit a snazit se vysvetlit, ze to neni to spravne a ze jsou tady lepsi moznosti, tak na to jdete dost mizerne. Svym zpusobem je mi z vase neustaleho kopani, demagogie a babrani se ve srackach tak akorat na bliti. Je to dost zoufaly. Vylezt z te vasi bubliny by vam mozna pomohlo. I kdyz vam asi ne.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Problémy s Lítačkou. Lidem nefunguje nahrávání kuponů, stěžují si na nefungující web | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/ekonomika/litacka-mestska-doprava-praha-jizdenky_1809070938_dbr
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: popravde receno, jak to tak pozoruju, piratum dochazi docela dech po srazce s politickou realitou. porno kauzy jsou znamkou pocinajiciho upadku.

    no, kazdopadne tahle republika se s nima jeste minimalne jedno volebni obdobi bude trapit a naberem poradny zpodezdni vuci evropsky unii a nato.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam