• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: me je to uprdele, ja si za tim co napisu stojim a nemazu se. takze furt si stojim za tim, ze to byla hlavne piratska vizitka, protoze takovej vystrik nenavisti kvuli restitucim a cirkvi jsem cekal spis od cistokrevnych komunistu.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VYHULENY_UFO: No, hlavně tvoje (včetně vzorové ukázky že právě ty musíš mít poslední slovo :) , takže buď rád že to zmizelo. I když ono to asi nikoho tady už nepřekvapí.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Ked to zvladnu sami, tak samozrejme nikam volat nemusia. Ale napisat ze "podporují zdanění církevních restitucí" (viz https://www.respekt.cz/tydenik/2018/37/na-poklidne-vyjizdce-s-piraty) je zjavna nepravda. A potom z toho mozes dovodit aj tu "otocku". Realita je taka, ze na zdaneni restitucii sme sa interne nezhodli, a celorepublikove forum poslancov nezaviazalo hlasovat nejakym sposobom. (i ked zrovna teraz podobne snahy prebiehaju) Zatial teda mozu jednat podla svojho najlepsieho vedomia a svedomia.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CAIDEL: no tak kazdopadne to byla paradni piratska vizitka.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VYHULENY_UFO: Jsi opět za idiota. Já nesmazal nic, jen moderátor uznal za vhodné to pročistit (korektně, ostatně jsem ho v těch příspěvcích o to i žádal, což moc dobře víš).
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: Proc by zvedali telefon, kdyz k tomu byla pomerne silna prohlaseni i na socialnich sitich? Ono fakt staci umet cist. A ten nazorovej obrat je dost okatej :D Proc si tu analyzu nevyzada uz na urovni ustavne-pravniho vyboru (tedy v odbornem plenu, ktere neco ostatnim "doporucuje"), driv nez pro neco hlasuje? Ne, to porad nic nemeni nic na tom, ze jako 1. mistopredseda ma zodpovednost za sve vystupovani a reprezentuje stranu formalne navenek... a tomu by mel sve chovani prizpusobovat. V realu je to tak, ze Pirati se spis zalekli velmi negativniho medialniho ohlasu spojeneho s konanim sveho mistopredsedy a ktery je pred volbama muze poskodit a ted jen zehli situaci, jak to jen jde...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: tak hlavne se melo piratsky vedeni seznamit s legislativou a rozhodnout, ze do akce cirkevni restituce je blbost se montovat. ale kdyz proste chces urvat nejaky hlasy....
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: Nemyslim si ze "lidi si budou procitat x-strankovy slohy a zjistovat z nich, ze pan mistopredseda vlastne nereprezentuje vetsinovy nazor", a ani to nikde netvrdim. Staci ked si tie slohy prebehne novinar zaoberajuci sa politikou. (V pripade ze je lenivy alebo sa mu to zda zlozite, moze aj zdvihnut telefon a spytat sa, bude mu to rado vysvetlene)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Piráti vyzvali vládu, aby předložila analýzu týkající se vyplácení finančních náhrad za restituce církevního majetku. "Do předložení analýzy by sněmovna měla zastavit projednávání návrhu zákona, který by tyto finanční náhrady zdanil," řekl předseda pirátského poslaneckého klubu Jakub Michálek.
    Přerušte jednání o zdanění náhrad církvím, žádají Piráti | Týden.cz
    https://www.tyden.cz/...politika/preruste-jednani-o-zdaneni-nahrad-cirkvim-zadaji-pirati_495554.html

    Nejdriv klidne hlasuje a ma jasno... a kdyz zjisti, jakej je kolem toho humbuk, tak se teprv dozaduje analyz.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    JIRIX: to je hovadina ovcackovskeho pristupu. obracis naruby myslenku, kterou obratit nejde.

    fakta a znalosti rikaji jenom jedine: cirkevni restituce jsou uzavrenou kapitolou a zustane tak (slovy kalouska receno), i kdyby ses na nudlicky rozkrajel.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NIEKT0: nic ve zlem, ale vystupovani 1.mistopredsedy a soucasne zastupce Piratu v ustavne-pravnim vyboru tomu tak nenasvedcovalo. Smir se s tim, ze kdyz neco udela takto vysoce postaveny clovek, tak to bude spolecnosti vnimano tak, jako kdyz tak cini cela partaj.... nebo snad myslis, ze lidi si budou procitat x-strankovy slohy a zjistovat z nich, ze pan mistopredseda vlastne nereprezentuje vetsinovy nazor a dela si, co chce? :-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIEKT0: tam neni o cem debatovat. vec je uzavrena a vsichni debateri maji jenom rici "je to vyreseny, debata o tom je ztrata casu".


    to je jako debatovat o tom, jestli byl socialismus v podani ceskych bolseviku skvelej nebo ne.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: este chvilu nadavaj, a vyskusam si svoj prvy ban.

    Ale inak keby si naozaj sledoval co sa deje, tak zistits ze sa nielen ze necukame, ale ani sme nikdy netvrdili ze zdanenie restitucii podporime (ani opak). Naopak pirati su v tom nejednotni, ako by si zistil keby si sa pozrel na forum kde sa o tom diskutuje.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //hele, uz buzeranti cukaj....

    https://twitter.com/zuzana_cerna/status/1039476711866486784

    ČT24 Retweeted
    Zuzana Cerna
    ‏ @zuzana_cerna
    14m14 minutes ago

    .@PiratskaStrana aktuálně na téma zdanění náhrad církevním restitucí, které se ve @snemovna budou definitivně schvalovat pravděpodobně dva dny před komunálními a senátními volbami: Pokud vláda @AndrejBabis nepředloží analýzu, že náhrady byly předražené, pravděpodobně se zdržíme.
    0 replies 1 retweet 1 like
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    a hele, caidel se radeji smazal. no asi mu doslo, ze ze sebe udelal intelektuala rozsahu okamurovych akademiku.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    hm, tak to je opravdu piratsky prispevek k diskuzi.

    //ale tak zase pro normalniho cloveka zadny odhaleni, ze pirati maji mysleni jako bolsevici. tech naznaku je hromada, od oblibovani rusky ambasady, pres navrhovani na vyznamenani bolsevickych pisalku az po velice prazvlastni vyjadrovani k zapadnim letcum druhy svetovy... valecni piloti jen plnili rozkazy.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    //no, mistni fanda se vykricel, tak snad da klid a zustane zalezlej... zpet k tematu. cirkevni restituce.

    Koalice se chová protizákonně, říká opozice k plánu zdanit náhrady církvím - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...ek-top-09-pirati-nazor-stran-pee-/domaci.aspx?c=A180911_110143_domaci_kop
    ...
    Velmi kriticky vystoupil těsně před záříjovou schůzí Sněmovny, na níž se má zákon schvalovat, také šéf poslanců TOP 09 Miroslav Kalousek.

    „Je to naprosto nepřijatelná hanebnost, kdy okradený má být okraden podruhé, kdy prezident republiky na to hledí nikoli podle toho, jak moc je to konformní s Ústavou České republiky, ale jak se sám cítí nahněván nebo milostivě naladěn, to pak není prezident republiky,“ řekl Kalousek.
    ...
    „To, co mě uráží snad ještě víc než ten návrh sami jednotný, je názor některých kolegů z Pirátské strany, že to je stejné jako zdanění solárních baronů nebo výsluhy příslušníků ozbrojených sborů. To je bez jakékoli historické konotace, bez jakéhokoli uvědomění si toho, že ani solární baroni, ani bývalí důstojníci se nedostali do situace, kdy byli vyhnáni ze svých domovů, kdy byli vražděni, mučeni, bylo jim sebráno úplně všechno a teprve po sedmdesáti letech jim bylo něco vráceno. Když jim po 70 letech bylo něco vráceno, tak stát, který kdysi mučil, věznil a kradl, chce okrádat podruhé,“ uvedl v úterý Kalousek. Srovnání, kteří používají někteří lidé z Pirátské strany, je podle něj vrcholně urážlivé
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DANYSEK: ano, premazal som vas s jirixom oboch (resp. obtroch aj s ufom). Na flame treba aspon dvoch, viete ako:)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    FI_CZECH: tento klub takhle funguje od začátku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam