• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VYHULENY_UFO: keby sa jednalo o kompletnu odluku cirvy od statu, tak by som mozno aj suhlasil. Ono sa ale jedna iba o financne oslobodenie cirkvy (resp. cirkvii). Previazanost s statom bohuzial stale zostava, v armade sluzia vojenski kaplani, CT robi priame prenosy z svatych omsi, atd, atd. Akurat stat strati kontrolu vo forme pridelovania financii.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    debilni pirati resi restituce, misto aby pripominali, ze soucasti smlouvy je i odluka cirkve od statu, to je ten nejdulezitejsi prinos restituci.

    uz nikdy zadnej kokot nebude muset prudit, ze cirkevni bafunari vyziraji statni rozpocet. to co v nasledujicich letech dostanou je kapka v mori z toho co se tady romzrda a piratum protece kolem prstu...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    REDGUY: Tak to jsi mé vyjádření moc nepobral. Ale co už, stane se...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: Michalek sam na piratskem foru vypsal anketu... a pak si stejne udelal co chtel.... navzdory vetsinovemu nazoru... jen mongolovi to muze prijit jako normalni chovani ;-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: jaky vymluvy
    Psal jsem ze o cirkevnich restitucich neni zminka v programu a ze michalek jednal proti vnitrostranicky ankete tudis tim mohl nasrat tak max 143 clenu strany ktery tam hlasovali. Me jsou cirkve u prdele tudis jsem tam nehlasoval, takze je mi to celkem sumak, kdyby ta anketa prosla pres cf, tak by mi to jedno nebylo a klidne bych vyvolal hlasovani o odvolani michalka z mistopredsednickyho mista.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: pirati furt cosi mumlaj o prime demokracii a kdyz jim to nejde pod rypacek, tak hledaj vymluvy, jak se z toho vykroutit... stejne jako ty ted tady, zeano :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: hovno popiram, asi mas problem se psanym textem
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: jen popiras obsah ankety na piratskrm foru :) Ta anketa versus vystupy Michalka a Ferjejcika jsou naprosto dokonale dukazy toho, jak si piratsti papalasi nazorem lidi jen budou vytirat a vytiraji zadek...to ze jim to kdejaky najivka promine na podstate veci nic nezmeni, zeano...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: cirkevni restituce jsou hovno dukaz, v piratskym programu o tom neni ani n, max Michalkovi je u prdele nazor nekterych clenu strany a tam se uvidi, jestli to bude mit nejake nasledky
    PSYBER
    PSYBER --- ---
    DANYSEK: Ty vis opet nejlepe, co volici piratu chteji. Vsichni do jednoho. Je to sekta. Jednota nadevse.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    CAIDEL: alibisto... ale piratsti poslanci nereprezentuji jen sami sebe... a aktualne dost jasne dokazali, ze s nazorem svych vlastnich volicu si vytrou zadek, kdyz jim samotnym nevyhovuje... omlouvej si to jak chces, ale z toho, ze i Piratum je nazor jejich volicu u prdele to uz tady neokecas :) Cirkevni restituce jsou dukaz dost okaty :D
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    CAIDEL: Ale tady neřešíme ostatní strany, jde o trochu podrobnější pohled na fungování ČPS, a i když souhlasím s tím, že většina předhazovaných věcí je maličkost nebo malé "selhání" jednotlivců, nejde mi do hlavy, že je někdo soudný v dnešní době schopen hlasovat pro zdanění restitucí, když jde navíc o špičku z TOP3 pirátů, která je zároveň mediálně nejvíc exponovaná (i já po pravdě znám jen ty 3: Michálka, Bartoše a Fere...cokoliv).

    To je otázka, zda tato zdánlivě nepodstatná věc neodkrývá něco hlubšího, kam DANYSEK směřuje, a což degraduje piráty na běžnou politické uskupení, ne nepodoné hnutí ANO, což samozřejmě ukáže jen čas. Dáme si repete této diskuse za rok, to by mělo být více dat..
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    Hmmm. Takze CAIDEL by hlasoval jinak a chape medialni problem, kterej Michalek vytvoril. Ale kdyz si piraty za presne to samy dovoli kritizovat nekdo jinej, tak je to ucelovka, strileni se do vlastni nohy, kvuli sporu s XChaosem, zadani a vetry odnekud vanouci. No jasne. Jak to pred chvili napsal? "hejt za kazdou cenu. A ta cena je hlavně v tom, že když je musíš nenávidět za cokoli udělají, nejde ti to od srdíčka a musíš si tu realitu prostě drobet ohýbat". Dekujeme za odkopani 8)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ALI_GATOR: Jak jako vyhovuje? Sám bych se do tohoto tématu vůbec nepouštěl (zdržuji se) a pokud se pirátští poslanci rozhodnou, že mají volné hlasování a jde každý za sebe, nemám s tím vůbec žádný problém.

    Ať si pak každý svůj hlas zdůvodňuje jak chce. Já nemám nutkání nutit lidi aby se mnou vždy souhlasili se vším na 100 procent a nečekám to od žádné strany kterou jsem kdy volil.

    To že si Michálek zadělal na PR problém svým hlasem (mohl se zdržet, dopadlo by to stejně a nebyl by takový shitstorm), to je holt jeho boj. Mě to žíly netrhá, jen je dobré sledovat odkud větry vanou (kdo má zadání jebat do takového hlasování od jednoho Piráta a nepovšimnuty nechává hlasy všech ostatních hlasujících).
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    CAIDEL: Ale jo, jasne, tohle je jednodussi a v parte vdecnejsi pristup, v tom mas pravdu 8)
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    CAIDEL: Co ty restituce? Ta argumentace Ti jako vyhovuje?

    PSYBER: Že by nesplněné naděje? :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ten kluk je fakt úžasnej. V rámci toho, že se už několik let nedokáže přenést přes svůj osobní spor s XCHAOSEM tu holt rozjíždí hejt na Pirátstvo za každou cenu. A ta cena je hlavně v tom, že když je musíš nenávidět za cokoli udělají, nejde ti to od srdíčka a musíš si tu realitu prostě drobet ohýbat. No a pak vlastně zapomeneš na to, jaké názory že to přesně zastáváš a pravidelně dochází k tomu, že se zvládne střelit do vlastní nohy - a to několikrát během jediného dne, protože mele takové sračky, že už ani sám neví proti čemu a proč vlastně protestoval :))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    OTAVA: To víš, bolševici umlčují své názorové oponenty jak bylo vysvětleno a názorně demonstrováno :))
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PHOBOS99: Co jinyho cekat od nekoho kdo si da pulku klubu do DI.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam