• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    olol....
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    JIRIX: Možná právě díky nim :) Ono když vidíš známé exoty jak neustále trollí proti, musí tě nevyhnutelně časem napadnout jestli na těch Pirátech třeba vážně něco nebude :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JIRIX: AMEN! :-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    DANYSEK: a ty jsi pricetnej tedy?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: ja jen mluvim o tom, ze udajni experti na IT nezvladnou ani vcelku jednoduchy veci. A kdyz nezvladaj ani ty jednoduchy veci, tezko budou zvladat neco slozitejsiho. A ty, ktere i neco umeli zbytek tech neschopnych zvanilu radsi vystipal :-) Proc by nekdo pricetnej do takovyho prostredi lezl?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: nemyslim, ze IPv6 bylo tematem letosnich magistratnich voleb :) Nicmene treba ty, kdybys misto drzkovani k Piratum byval vstoupil, mohl si je o dulezitosti podpory IPv6 presvedcit.. takhle pres Piraty probublala tada temat, ktera jsem ja osobne vubec necekal.

    Nekolikrat jsem se ti snazil vysvetlit, ze podle IPv6 neprinasi v otazce svobody ci dostupnosti Internetu nic noveho, v otazce anonymity a soukromi muze byt pak dokonce i mirne kontraproduktivni. Za daleko dulezitejsi tema pokladam dohled nad kompetencemi sitovych administratoru, jako byl treba u nas Lukas Novy nebo jako jsi ty. Momentalne je to nekde ve stavu, ve kterem bylo lekarstvi ve stredoveku, letectvi pred 1. svetovou nebo jaderna bezpecnost pred rokem cca 1950 (v Rusku o kousek dyl).
    ECHELON
    ECHELON --- ---
    Tak co, taky napjatě refreshujete výsledky do magistrátu? Momentálně o 0,1 %, to jsou nervy :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: v odborne rovine, pokud se IT tyce byl porad jeden z tech lepsich, co Pirati meli. Technickou uroven piratskych serveru jsme zde pitvali mnohokrat a pres IPv6 se na web udajnych expertu pres IT nepodivas dodnes - narozdil od mnohych statnich webu, kde Pirati radi kritizuji technickou zaostalost...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CAIDEL: ponekud si ovsem protireci, pokud jde cenzuru, zatim tu ma prostoru dost.

    Doporucoval bych mu podivat se sem do Ciny, jak vypada cenzurovany Internet.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: a ty fakt pokladas Lukase Noveho za cloveka, ktery by mel zustat v politice?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WAMP_ELF: odpoved tu uz byla, pozadej sveho piratskeho cenzora, at ti ji zprostredkuje ;-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    DANYSEK: aha, ok. A muzes mi ted odpovedet na moji otazku?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WAMP_ELF: a ono piratske forum povazujes za urodnou pudu? :) Ty diskuze tam vypadaji stejne a kdyz se nekdo vymezi proti tem, co to vedou, tak obvykle skonci spatne a ti vedouci borci napnou vsechny sily, aby dotycneho vystipali. Viz kauzy kolem Lukase Noveho alias Krtka. Rozhodci rizeni byla dokonala prehlidka trapnosti.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    tak pánové jsem zvědav jak dopadnete, můj hlas jste dostali, tak uvidíme kolik lidí vám to hodilo se mnou ;-)
    WAMP_ELF
    WAMP_ELF --- ---
    DANYSEK: hele odpovez mi uprime, chodis s temi "postrehy" za piraty na mista kde tve "pripominky" mohou dopadnout na urodnou pudu? Nebo masturbujes jenom tady, kde je za Piraty snad jenom XCHAOS a nikdo z obyc id nema sebemensi duvod ti cokoliv "oponovat".
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: To je pouze tvuj nazor, ja v tom problem nevidim
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: a tak netvrd mi, ze par kacek by pirati nevyskrabli :) A treba by to nejaky priznivec sehnal i levnejc. S tou "argumentaci" kterou predvadis by to mohl takhle pojmout kdejakej organizator kulturni akce... aneb oni si urcite lidi vic nez dve piva nedaj a domu to donesou :D A kdyz to nedonese, tak holt ochcije neco po ceste, to prece neni vubec zadnej problem... aka nikdy nevis, co si dotycnej dal pred tim, nez si dal to tvy jedno/dve piva. Hajzlik na takovem miste je vzdy o elementarni slusnosti a nejakemu respektu k verejnemu poradku - i kdyz to pivo davas lidem zadarmo. Chapu, pro Piraty je to moc prace :D
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    DANYSEK: ja stejne nechapu, proc by proste nemohli pirati rozdavat pivo tak nejak po anarchisticku. proste se vysrat se na povoleni, papiry, nakoupit sudy a tocit rovnou z dodavky, stejne jako se dela jakakoliv alternativni techno party. tam se taky nehraje na lejstra, eet, ale hlavne na pohodu. zejo.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DANYSEK: On tam nikdo moc nelil, vetsina lidi si tam dala jedno, max 2, kdyz se stavila na pokec, kdyz sla z prace a to bezne clovek donese domu, ja se tam stavil na chvili vecer a nikoho, kdo by tam lil jsem nevidel
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    HONCKA: nic ve zlem, ale lejt do lidi pivo a nemit hajzlik je pomerne... nezodpovedne a neslusne :-) To je pekny prispevek k mistnimu poradku, ze lidi pak chodi ochcavat stromy, protoze Piratum se zdala toitoika draha... :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam