• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    SMETY: budeme jen rádi :)
    Adresné dary pro KS Praha | Podpoř Piráty
    https://dary.pirati.cz/podpor-kraj/praha/adresne-dary-pro-ks-praha/?p=190106
    SMETY
    SMETY --- ---
    NECROMAN: A nechtělo by to teda víc peněz na kampaň? :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Mně osobně nic. Ale já taky nebydlim na P2 :)

    Kromě toho tak nějak apriori nenávidím lidi z ODS, obzvláště té pražské.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ježto nejsem na sociálních sítích, tak potvrzuji, že umění se prodat nula. Což je škoda, protože zrovna u pražského magistrátu celkem bezesporu platí, že nic lepšího tu v posledních třeba deseti a více letech nebylo, takže mě trochu jímá hrůza při představě vlády dementního autíčkáře Svobody který Prahu vrhne o dvacet let zpátky zrovna ve chvíli, kdy se to tu začalo hýbat trochu evropským směrem. Ale je pravda že zrovna dneska jsem poprvé po Praze zaznamenal i pár billboardů.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: svině Udženija... copak ti ta milá dáma provedla? :D U nás se objevuje ta rezavá ludra z trikolory. Tu mám zase chuť kopnout do držky já.
    KEB
    KEB --- ---
    DREAMCASTER: no u nás na maloměstě jsem zaznamenal pár bilboardů s ksichtem o kterým jsem nikdy neslyšel. Jinak je všude plno jiných...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DREAMCASTER: tím hlavním důvodem "viditelnosti" jsou jednoduše peníze. Jeden příklad za všechny, třeba u nás na Praze 6 máme budget na předvolební kampaň cca 300 tisíc, ODSka jen na Praze 6 několik mega.
    Billboardy, CLVčka a další plochy stojí jen za pronájem cca 5-20 tisíc/kus podle velikosti a lokace + k tomu náklady za tisk apod.
    To samé různé kostky, maxcube... jsou strany, co jich mají jen na Praze 6 několik desítek. K tomu je třeba připočíst i zábor za 100Kč/m2/den. A tak bych mohl pokračovat.
    Snažíme se to dohánět osobním zapojením, rozdáváním novin kde to jde, ale i to má své limity.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    ZSIS: největší hovno nejvíc smrdí... :)
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    bohuzel se strizlivim obsahem v dnesni dobe volby nevyhravaji. ale me je treba dost sympaticke, kdyz se nejaka hnuti/strany omezi a necpou do me furt nejaky priblbly hesla. kdo vic krici malo dela. nadeje, ze si toho jednoho dne treba vsimne i spolecnost, umira jako posledni.
    ma naivita je mi jasna, dekuji.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    FRK_R23: Ja som z nejakych ideologickych dovodov mimo facebooku a spol, takze sa mi to blbo porovnava. Ale co ku mne presiakne z miestnych zdruzeni, tak vyzera ze uz sa kampanuje dost intenzivne online. Dnes bolo oficialne zahajenie prazskej kampane, tak asi nieco spustia aj viac, ale priznam sa ze som dost mimo toho co a ako. (len som videl rozpocty:)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NIEKT0: Billboardy jsou paradoxně dost levný. Ale souhlasím, že promoted post na twitteru nebo FB udělá víc užitku.

    Takže kampaň na sockách jede? Nic jsem neviděl ani na twitteru, ani jinde.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DREAMCASTER: Tak nieco bude aj o tom, ze billboardy stoja $$, posty na facebooku co sa k tebe dostanu vacsinou uz dnes tiez. a $$ zrovna pirati nejak extra moc (v provnani s takym babisom a ODS) nemali, plus ked poctivo dodrzujes kampanove limity, tak to tiez uplne "nepomaha".
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    NECROMAN: Ted sis odpovedel... Sledujes to a to. To neni PR.. Proste neni! A neni o nich ani vidu ani slechu vsude samej Babis, Stan, Splou nebo ten kokot Okamura, ale o Piratech nikde nic .. To me prijde hrozne smutny protoze myslim, ze jako strana fakt dobre funguje, ale neumi se prodat. Specialne ted to vnimam po tom co jsem opustit Meta inc. socky.. Tak vlastne ani nevim, ze Pir. existujou... Uprime dost velka tragedie to byla pred poslednima volbama a ted je to porad to same.. Prijde mi, ze dokonale to ilustuje rozdavani nanuku.. v lete.. Davas zrmzlinu tak, ze abys ji rozdal s krabic nemas cas s nikym ani mluvit jinak se ti rozpustej a rozdas sladkej blevajs.. uprime Babisova tocena byla mnohem chytrejsi tah... Proste me to hrozne sere protoze Piratum fandim, ale jeji PR stoji za vylyz prdel. TECKA.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: Nevim, ale možná naráží na to, že ostatní strany jsou teď vidět všude a Piráti nikde. Co si budem, socky sledujou jen fandové a novináři. Těžko tak přesvědčíš váhající voliče.

    Trochu jsem taky čekal, že třeba dnes začne masivní kampaň v Praze. Ale všude je vidět akorát senilní Svoboda, svině Udženija apod. Podle mě je to taky nezvládnutej marketing. Nestačí to dělat dobře, je potřeba to taky dobře prodat. A to teda taky moc nevidim.

    Jinak osobně sleduju na twitteru většinu Pirátů, takže ke mě se to třeba dostane. Ale já nepotřebuju přesvědčovat.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DREAMCASTER: proč si myslíš, že má PS špatný nebo skoro žádný PR? Sleduješ třeba oficiální účty PS, Ivana Bartoše nebo Zdeňka Hřiba na FB či jiných sítích?
    DREAMCASTER
    DREAMCASTER --- ---
    Ahoj mam asi pitomej, ale clekem zasadni dotaz proc PS ma tak spatny nebo skroro zadny PR???:(
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Unikátní model: Piráti rostou, ODS a TOP 09 oslabují - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-unikatni-model-pirati-rostou-ods-a-top-09-oslabuji-210320
    OTZ
    OTZ --- ---
    back 2 the roots, kids

    Can Software Piracy Be Justified?
    https://www.youtube.com/watch?v=L7EHRpnJICQ
    OTZ
    OTZ --- ---
    HONCKA: anw to asi nebylo uplne slusny jednani. uplne bych nemel chut duverovat nekomu, kdo me pomluvi a pak "odejde".
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Bych teda čekal, že před hlasováním o koaličním návrhu budou v takovým závažným případě všichni nabriefovaní spolu s doporučením, jak a proč (ne)hlasovat. Pokud tomu tak nebylo, je to dost šlendrián.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam