• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    RAGAMUFF
    RAGAMUFF --- ---
    Než jste uspěli ve volbách 2017 kasali jste se jak máte i odborníky na 9/11 problematiku. Od té doby jsem o tom nic neslyšel.

    Existuje studie Aljašský Univerzity ve Fairbanks o WTC7, která vyvrací a dokazuje že budova nemohla spadnout vinou teplotní roztažnosti o kancelářského ohně.

    World Trade Center 7 (WTC 7) University of Alaska Fairbanks
    https://ine.uaf.edu/wtc7

    Celá myšlenka oficiální zprávy je postavená na studii Bažanta, která odporuje třetímu Newtonovu zákonu.

    AE9/11 tuto studii připomínkují, ale připomínku jim nechtějí otisknout z nelogických důvodů.

    Angle calls out absurdity of Bažant’s hasty “pile driver” theory
    https://www.ae911truth.org/news/907-angle-calls-out-bazant-at-citizens-forum

    Zajímalo by mě jaké je nyní Vaše stanovisko ohledně problému?
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    HYNEK: Vlastníctví (neboli vlastnické právo) je věcné právo.
    Autorské právo není věcné právo, je samostatná právní oblast mimo vlastnické právo.
    Takže změnou autorského práva soukromé vlastnictví nijak nezpochybňuješ, jsou to dvě nezávislá práva.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HYNEK: To je vlastne pravda, s Netflixem a levnymi filmami se tema autorskych prav ztratilo v propadlisti dejin.
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Pirátská strana vznikla na zpochybnění soukromého vlastnictví, konkrétně v oblasti autorských práv. Piráti ale postupně ztratili odvahu. Začali trávit nepřiměřené množství času dokazováním, že jsou „seriózní“, a odečítáním pražských liberálů ze rtů, jak přesně by měl vypadat konformismus. Je to už trapné i soudnější části těchto pražských liberálů, jak ukazuje Jindřich Šídlo. S konformismem mnozí Piráti absorbovali i zpozdilost.

    Jana Michailidu vs. Karel Schwarzenberg – proč přišel čas mluvit o demokratickém komunismu a nedemokratické pravici – A2larm
    https://a2larm.cz/2023/06/jana-michailidu-vs-karel-schwarzenberg-proc-prisel-cas-mluvit-o-demokratickem-komunismu-a-nedemokraticke-pravici/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    GEE: být catch all se zkoušelo minulý volební období a všichni ví, jak to dopadlo
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEE: Ale o tom moje poznámka nebyla, byla to spíš kritika představy že doted bylo vše OK a najednou tam spadla "pirátka komunistka" a začíná se to hroutit (a je to potřeba zachraňovat)

    Jestli má cenu měnit politiku a členy v honbě za nějakou imaginární skupinou pravicovejch antikomunistů který už nejsou nakýblovaný v ODS, TOP09, sovobdnejch, apod. a po "vyčištění" se začnou cpát mezi piráty - nevím, chtělo by to asi nějaký průzkum, ale extrémně pochybuju že je to cesta k úspěchu.
    GEE
    GEE --- ---
    ADAMIRA: Hele a nebylo by fajn oslovit i dosavadni nevolice Piratu? Ja jen, ze o tom ta politika vetsinou byva.
    KEB
    KEB --- ---
    Ok, už mlčím, omlouvám se všem, nechal jsem se unést. Už se k ní nebudu vyjadřovat.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    KEB: a ona tam předevčírem spadla z višně? Nebo si myslíš že voliči pirátů o ní slyšeli poprvý protože jim nějakej fanoušek Pinocheta hodil klacek?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: nemyslím, že naši voliči nejsou schopni rozlišit mezi Janou a Si Tin Pchingem. Je absurdní, aby ona byla tabu a on cool business partner...
    KEB
    KEB --- ---
    XCHAOS: a nebyla spíš hrozbou pro piráty jako politickou stranu? Ty vole, chaosi, ty fakt nevidíš debilitu vyroku o komunistce ?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: ano, a vedle toho davu postává Janka a vykřikuje "I am not an individuality" :-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: společný nepřítel stmeli i JLF s LFJ :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PJGEPR: sice z toho ten pocit trochu taky mám, ale to je optický klam... kdybys sledoval diskuzní vlákno a příspěvky v něm, tak zjistíš, že lidi, co si ještě před pár dny šli po krku kvůli "komunistce" najednou jsou naprosto zajedno.

    Jak říkám, já nemám insider informace. Musím se na to koukat z pohledu toho, co se píše v médiích... a tohle samo o sobě stačí k tomu, aby člověk získal pocit, že něco je špatně.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONCKA: tak je zcela zjevné (i dle podělování), že jedna frakce se zatím hlasování vůbec neúčastní, kolektivně, protože prostě nevědí, co s tím (je totiž podobné, jako ten výsledek 47% komunistů vs. 53% bolševiků... tohle bude hlasování, že 40% Pirátů korupce vadí a 60% nevadí... jako trolling je to slušnej, ale zlomové linie české politiky to mapuje daleko lépe, než byla komedie s odvoláním jedné dreadaté vš vzdělané huličky coby největší hrozby pro demokracii v ČR...)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    HONCKA: Tvrdit, že emáš vliv, když máš pod palcem MMR a ZaMiny a zástupce v K5 je docela relativizace postavení. Ale asi už je to příprava na budoucí "to my ne, to oni..."
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PJGEPR: Samozřejmě získat vliv, ale teď se 4 poslanci žádný vliv nemáme a paktování s korupčníkama si snížíme věrohodnost do budoucna
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    PJGEPR: Hele ja ti neviem, don Pablo je vcelku znama figurka. Presadzovat program jasne, ale pokial je jednou z hlavnych sucasti programu protikorupcnost, tak s donom v roli ministra spravdlivosti (kde sa z pozicie ministra snazi riesit vlastnu kauzu do ktorej je zapleteny) to asi ide blbo. Nikto asi nie je tak naivy aby si myslel, ze ODSka bude cista, alebo ze koalicia bude vyzera ako epizoda z My Little Ponny. Ale preflaknute xichty na takto exponovanych miestach su problem, tam uz ani nie je moznost sa tvrdit, ze to na prvy pohlad nebolo zjavne.

    (inak svojho casu na prazskom magistrate sme nesli do koalicie, aj ked bola moznost, lebo sme mali podmienky u konkretnych korupcnikov, ktorych sme tam nechceli. Jedno obdobie navyse sme sice boli v opozicii, ale nasledne sme ziskali az primatora. Co je z hladiska presadenia programu nakoniec najvyhodnejsie moze byt niekedy dost tazke odhadnut)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam