• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    OTZ
    OTZ --- ---
    Následně se ptal Pirátů, co se změnilo, že v kampani Pospíšila kritizovali a teď jim jeho členství v městské radě nevadí. Kritizoval také Prahu Sobě, která s Pospíšilem vládla v minulém volebním období.

    no, co se zmenilo?

    Jiří Pospíšil - Dozimetr: Opozice neuspěla s odvoláním, zůstává náměstkem | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/752880/hon-na-carodejnice-i-boj-s-vetrnymi-mlyny-odvolani-pospisila-se-nekona.html
    S_TEJK
    S_TEJK --- ---
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    RESURRECTION: On se vyjádřil na Pir foru:

    Milé Pirátky, milí Piráti,

    minulý týden vyšel v médiích článek, který se týkal auditu výběrových řízení na mém resortu. Asi první a zcela zásadní informace, kterou článek opomenul zmínit, že se zmiňovaný audit zabýval obdobím vlády Andreje Babiše. Představa, že bych chtěl zakrývat negativní výsledky auditu, abych kryl minulou vládu mi přijde opravdu úsměvná. Titulek je tedy žhavější, než celá problematika.

    Druhá informace, která v textu chybí je, že se zpracovávaný audit vůbec nezabýval problematikou vysílání lidí do zahraniční, ale výběrovými řízeními, do kterých se můžou hlásit stávající zaměstnanci ministerstva v rámci pražské centrály.

    Třetí informace, kterou v textu chybí je, že audit začal být zpracováván na můj podnět. Důvod je ten, že audity a jejích výstupy považuji za velice důležitou součást zpětné vazby. Zároveň vítám návrhy na zlepšení celkového personálního systému, na kterém průběžne pracujeme. Mým cílem je transparentní a efektivní fungování resortu, nikoliv obsazování míst ze známosti nebo politické vůle. To jsme slíbili našim voličům ve volbách a hodláme tento závazek dodržet.

    Pravdou je, že audit stále ještě nebyl dokončen a to plánuji napravit v řádech měsíců.

    Co se týče osoby jednoho z auditorů, soud veřejně potvrdil, že úřad měl právo po skončení zkušení doby smlouvu neuzavřít. Více danou věc bohužel nemohu komentovat.

    Váš Honza Lipavský
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Na druhou stranu, alespoň je vidět, že liberálové mají úplně jiný typ skandálů, než konzervativci (ale omg, je to dement :-))
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    KEDRIGERN: Je nějaká šance na to vyjádření? Možná jsem to minul, ale nikde nic nenacházím. Chápu, že to ty požáry dost překryly, ale zapadnout by to i tak nemělo.
    KEB
    KEB --- ---
    NECROMAN: v pohodě, ale vymyslel bych lepší. Něco jako porno verze výměny manželek v režii pirátské strany
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: ty vožralej sukas milenku dojde tvoje stará:

    Miláčku, skyt, nechceš se přidat, skyt?

    To musela být kouzelná scéna.

    Doufám, že se dočkáme toho, že Okamura nebo někdo podobný tuhle příležitost uchopí a dočkáme se zábavných interpelaci na téma chlastaci večírky ministerstev v době okrádání důchodců atd.

    GAARQ: komunista, je blbý politicky a retoricky, tenhle vypadá, že je kretén lidsky, to je horší. A dokud se ho piráti nezbaví, tak ho opozice bude používat jako kladivo kdykoliv to půjde.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    FRK_R23: ...Situace postupně na pokoji vyústila v ostrou roztržku, během níž měl Kolářík podle asistentky ženám nabídnout sex ve třech, což obě odmítly... :D
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    NECROMAN: co je horší, být deklarativní komunista nebo hloupý promiskuita? já chápu, že i piráti jsou jen lidi, ale ve spojitosti s jejich základní agendou je tohle docela časovaná bomba, zvlášť, když se média v létě nudí. ony "tradiční" strany nemlží důsledně mirnix dirnix (dokud je opravdu nenačapáte s gatěmi dóle, a i pak mají často korupční mírnění ztrát, viz novák & novák), upřímnost je dvousečná zbraň ;-) piráti by měli zapracovat na mechanizmu, jak z těchhle polízanic vždycky pak ven.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    To je boží :D

    ...se v červnu zapletl do fyzické potyčky dvou žen – manželky a své asistentky, která byla i jeho milenkou
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Neskutečná telenovela
    Rány do obličeje a kopance. Asistentka popsala napadení Pirátem Koláříkem - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-rany-do-obliceje-a-kopance-asistentka-popsala-napadeni-piratem-kolarikem-234710
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAARQ: Jediná? Zelení nic?

    Já nejsem fanda tandemu Davis + Berg, ale jinak mi partaj na místní a krajský úrovni připadá dost příčetná.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    RESURRECTION: Vyjádření by mělo být dnes. Včéra řešilo MZV Rhodos a teď se přidalo Korfu. A pomáhat čechům v zahraničí je jejich primární poslání.

    Co jsem slyšel, tak je to složitější. Ale počkal bych alespoň do zítřka.
    RESURRECTION
    RESURRECTION --- ---
    Tak k tomuhle by se měl pan ministr opravdu vyjádřit. Buď to je úřednickej šiml a měl by do toho šlápnout nebo v tom jel s nima a pak teda velký špatný. MZV je pirátská výkladní skříň.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KEB: tak až budou místo lidí u nás do politiky kandidovat géniové nebeští dej vědět, půjdeme je volit spolu 🤪 ses v kině, ne? so far jsou piráti pořád jediná volitelná strana v tomhle bordelu. a to ti říká člověk co 20 let od oposmlouvy nevolil, páč to fakt nešlo.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KEB: Mě.

    A zas mě třeba vůbec nezajímají ztracené body.
    KEB
    KEB --- ---
    BUGAS: hmmm, a koho to ještě zajímá? Body už piráti ztratili a na control damage ti sere pes.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam