• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Cožeto? Ale to je fuk.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Hm, pravda boli.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    MAKROUSEK: Že neumíš číst už jsem si zvykl. Teď ještě abys pochopil, že neumíš moc ani psát.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GAARQ: Takze i kdyz je nekde napsan nejaky text, tak je za nim obvykle sirsi nazor, ktery ten text ilustruje. Jako v pripade tady kolegy.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    GAARQ: Ale no tak, jsi chytry, mel bys ve svych letech jiz vedet, ze lide zhusta pisou veci, ktere tak uplne nejsou pravda.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    MAKROUSEK: neboli jako obvykle žvaníš nesmysly, aniž bys pochopil psaný text. ale na to už jsme si zvykli ;)

CAIDEL: je to tak, piráti nejsou klasická politická strana a já jsem za to rád. nenadbíhají marketingově různým přelétavým voličům, kteří tu volí toho a tu onoho, dle aktuálních nálad. mají své jádro, sice nevelké, ale na evropu slušné. jako v jakémkoliv společenství, jsou tam dobří týpci i magoři, s tím se člověk musí smířit. očeňuji vedle skutečné liberálnosti i jejich otevřenost místo ideologicky zabetonovaných stranických sekretariátů (zdravíme lidovce, socdemáky a jiné trilobity), které stejně stranám moc nepomáhají. dnes fičí vůdcovský princip a snad jen ODS má svou mafiánskou guerillu, která jej nutně nevyžaduje (fiala je spíš jako něco z cimrmanovy loutkové junty, maňásek vedený jistýma rukama). a těší mě, že se klasické strany maličko tohoto přístupu obávají, páč by jinak tak nehysterčily.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    CAIDEL: Neboli rikas - cim hur, tim lip. Hlavne, aby moje strana nevyhrala ve volbach, protoze pak by mela odpovednost za to, co slibila a to je jasne, ze to dodrzet nedokaze. Skvely nazor.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Ne že bych si na to vsadil, ale řekněme že budu maličko optimistický - ve smyslu že se třeba kauzy popularity pirátů vlastně nijak podstatně nedotknou. Protože jistému voličskému jádru (jako třeba mě), jsou zcela u prdele. Já PR nepotřebuju, tudíž to pro mě podobné "mediální selhání" nehrají vůbec žádnou roli. A i kolem stavebního řízení je docela slušná šance, že to prostě začne šlapat, kampani dojde munice a spousta běžných lidí s tím procesem prostě bude mít lepší zkušenosti než předtím.

Neviděl jsem ještě průzkumy po aktuálním média kampaň shitstormu, ale před nimi měli piráti podporu v zásadě konstantní bez ohledu na neustálou setrvalou kritiku ze všech stran.

Piráti samozřejmě dělají některé kroky s kterými nesouhlasím, ale tak nejsem úplný idiot a vím že i s nejlepší možnou stranou se shodnu třeba jenom na 70-80% (což podle všeho neumí mentálně zpracovat skoro nikdo) a tudíž že krok s kterým nesouhlasím neznamená obřadné volání "už nikdy je nemůžu volit, udělali B nebo C). A kdokoli jiný než piráti je na mojí škále volitelnosti o pár levelů jinde.

Což je taky důvod, proč realisticky nijak zvlášť ani ve snech netoužím potom, aby dali 30% ve volbách, protože by jim třeba vyšla kampaň nebo něco. Sice by možná jedno volební období šly věci dost dopředu, ale pozorovat ty sračky, jak od nich postupně těch 20% lidí co by je volili náhodně a ne z přesvědčení odpadá a prohlašuje je za postupně absolutně nevolitelné... to si rád nechám ujít.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: to chceš být v opozici s ANOfertem a SPD 🤣
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOSZLIK: To si nemyslím, odvádějí v rámci možností dobrou práci a v opozici by prosadili leda tak hovno.

Len to PR nám tam chýbá, len to PR :)
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    Velký voči jak něco změní a akorát je to semele
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    FRK_R23: souhlas, proto se na té vládě neměli podílet. Bohužel pirátské PR je fakt nula nula nic a neumějí komunikovat své výsledky. Pak každý hrot jde vidět.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Piráti mají v tomhle veliké mezery. Jakmile Pekarová vykřikuje o Ivanovi, hned měli tahat Válka a svolat vládu kvůli čemukoli, protože on je naprosto neschopnej.
    KEB
    KEB --- ---
    Škoda že třeba ty přihlášky na SŠ nevzpominaji piráti častěji tu o byl dobrý zarez
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: tohle kolem Bartoše je dokonalé vrteni psem.

Stejný jako když Pur nebo kdo to je říká jak za šest neděl je Škoda kolem stavebka miliarda třeba. To dokonalá kokotina
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Jsem naivní kluk, víš. Hloupě jako to nebohé mládě jsem očekával, že vládní kolegové se nebudou okopovát, ale budou jako jeden tým :)

Jo jo, jsem naivní a blbej, já vím.
    KEB
    KEB --- ---
    FRK_R23: co tě překvapuje? Pekarova nevynechá příležitost po pirátech vystřelit. Navíc se topka potácí kolem 5i procent. Tohle je náhodou chytrý
    KEB
    KEB --- ---
    KOSZLIK: a zaseto i na domácí scéně...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    TOPka vole bude svolávat vládu kvůli Bartošovi a mezitím je Válek asi nejhorší ministr zdravotnictví od revoluce. A to tam byl Rath nebo si jistě vzpomenete za covidu na ten ministerskej orloj.

My sme fakt beznadějne zkurvená země. Otec měl pravdu, měl jsem jít do prdele ještě když byl čas...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam