• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    OTZ: Volt je panevropská strana, momentálně mají 5 europoslanců. V rámci ČR jsou nicméně marginální i když sem tam nějakého zastupitele mají. Eurofederalisti. V programech imho nic nepříčetnýho neměli, ale já jsem bezbožná feministka.. takže se za etalon českého voliče fakt nepovažuju.

Eurofederalismus by mohl být ohledně některých typů voličů polibek smrti. Podobně jako pro mě koalice se Zelenými:P kteří jsou imho zevnitř rudí a naprosto v rozkladu.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    STAN do toho vidle nehodí.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    tohle je na hlasování o nedůvěře. STAN dostane možnost se vybarvit...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Premiér Fiala: Rozhodl jsem, že navrhnu prezidentovi republiky odvolání Ivana Bartoše z pozice vicepremiéra a ministra ke dni 30. září.

lol, po odchodu z té schůzky Bartoš říkal opak
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    tyjo, studovni pobyt...musim trosku popilovat tu cestinu. zase na druhu stranu, najuspesnejsi cesky premier po slovensky hovoril tak co, precedens je spoko
    OTZ
    OTZ --- ---
    vcera vecer. jako taky jsem zvedavej na to, jak to skouli s Lipavskym..

Členové vládních stran by uvítali, aby Piráti z vlády odešli | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/volby/volby-krajske-zastupitelstvo-senat-ods-pirati-ano-dolejsi_2409232116_lbk
    OTZ
    OTZ --- ---
    PULNOC: taky jsem to chtel zkusit, pak jsem to radsi vzdal. bohuzel kdyz si "strana plna ajtaku" nedokaze zkonsolidovat a propojit ani vlastni systemy, pusobi to dost amatersky.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    tady zustava akorat jedna moznost - no more mr. nice guy

Ivan Bartos pujde na studovni pobyt do klastera Shaolin na hore Wu Tan Shan, a tady to zatim prevezme nejaka bad bitch, ale fakt hodne bad
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    "you can't fire me, I quit!!"
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Po projednání analýzy stavebního řízení na vládě minulou středu a po dnešním ranním rozhovoru jsem bohužel nabyl jistoty, že není schopen tuto digitalizaci dotáhnout do zdárného konce. Myslím, že si ani nepřipouští, jak v reálném stavu proces digitalizace stavebního řízení je,“ zdůvodnil krok premiér.

„Ačkoliv jsem opakovaně dával Ivanu Bartošovi čas na vyřešení situaci, nejprve do konce srpna, potom do září, tak musím konstatovat, že úspěšný konec je stále v nedohlednu. Jako člověk, který odpovědný za naplňování programového prohlášení a fungování vlády, nevidím jiné řešení než to, které jsme představil,“ dodal předseda vlády.

Výborný, už Piráti opustili vládu?
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    PULNOC: tohle už je takovel level retardace, že jediný, co se ti dá doporučit, je Kladivo na čarodějnice. Dobrej příklad toho, jak vypadá společnost kde se soudy nezatěžují důkazy a nějakým racionálním ověřováním viny a neviny.
    Fakt...uber s těma drogama. Ztrácíš kontakt s realitou. Dopadneš jak Piráti. Budeš úplně v hajzlu.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    nezustava mi nic jineho nez zalozit novou stranu Kocourkovští. je to jeste vic od veci jmeno nez pirati ale nikoho neurazi. tak jdem na to
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    ty brdo ta piratska stranka vubec nefunguje. se regnu, pak se chci prihlasit, kliknu - nic. ok, rikam si, mozna jsem uz prihlasena. tak si jdu podat zadost o clenstvi, a rekne ze mi to ze se mam nalodit. ale to uz jsem udelala.

jako uz zacinam nektere veci chapat
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jinými slovy - je po digitalizaci :-)
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    BUGAS: ráno čtu na FB Ivana jak jedeme dál a teď tohle, hmmm zajimave
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Šéf Pirátů Ivan Bartoš skončí jako vicepremiér pro digitalizaci a jako ministr pro místní rozvoj, oznámil to premiér Petr Fiala (ODS). Jako důvod zmínil nepovedenou digitalizaci stavebního řízení.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: No jo, spojením se STAN byl vyslán signál „když ti přijdeme divní my, klidně to můžeš dát kroužek někomu ze STAN neboli z ‚malýho ANO bez Babiše a holdingu‘, co je sice taky namočený v kdečem, ale teď jde o Babiše, tak musej zásady stranou :(
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    OTZ: jasně a nechat se vykružovat, jako v tom debaklu se STAN. To byl začátek pohromy.
    Už tehdy jsem psal, že to bude průser (a byl) (a tipoval jsem i to vykroužkování) a že Piráty volím proto, že jsou Piráti a že jit do holportu se STAN je skákání na hrobníkovu lopatu. Tehdy jsem váhal, jestli to té koalici hodit. No, hodil jsem jim to. Ale jestli půjdou do koalice se Zelenými, nebo kýmkoli jiným, tak se začnu ohlížet po jiných stranách co by šli volit.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Zatim tady neni strana, ktera by oslovila tento elektorat, Moturek urcite nikdy nebude hrdinou Gen Z, a v tom maj Pirati stesti a taky diky tomu maji sanci to jeste otocit, ale musi pochopit, ze s tou image hodneho beranka musi prestat a nabrousit si vyridilku
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Ja si pamatuju, ze pred minulymi volbami tam byl moment kdy Pirati v pruzkumech vedli a Bartos uz se videl v cele vlady jako prvni dredaty premier v historii sveta, a tehdy IMHO doslo k tomu, ze Pirati se pustili smerem "byt stravitelni pro vsechny". Bohuzel toto rozmelneni identity dopadlo tak, ze jsou nemastni neslani a pritazlivi pro nikoho.

Porad s tim jde pracovat, motiv "sebereflexe", atd., ale pokud zvoli za predsedu nejakeho "politika", a vite co tim myslim, tak jsou proste dead.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam