• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KRAMERIUS: soon ;)
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    HONCKA: Kdybych frčel na stejné vlně jako Michálek, tak bych řekl, že Nečasovu vládu potopil týpek, co pak dostal prvního českého fašouna do EP a v rámci oslovení cílovky Pirátů odvádí i jako traktorista cca 100x lepší práci, než tahle slavná PhD smečka. Náhoda?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    JVMLOK: Jak "spolupráce"? Je od roku 2015 členem Pirátské strany, prosazuje její program, bez toho by se ministrem nikdy nestal.
    Není žádný externista, který by s nimi spolupracoval.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KAMAHL: Naopak. Lipavského poškozuje spolupráce s Piráty.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    JVMLOK: enterprise řešení je bullshit, ty firmy v původním tendru byli neschopný. Firma která si řekne 300 mega za export dat do nového systému nemůže být partner veřejný správy. To jsou politický kšeftíky. Za těch několik let v korporátu mám představu o cenách v regulovaném businessu. Za 12mega USD se exporty nekupují. Že se něco usmlouvalo za 2 mld, není znak že to bude Enteprise, ale že si někdo mastí kapsy a po mně potopa. Z toho co vím, co Ivan dodával je současný škálovatelný a udržitelný standard, který potřebuje další rok vývoje. Protože neexistuje Business zadání, protože to každý stavební úřad dělá libovolně. Všechno se dodávala v šibeničním čase a tak klika co přišla o kšeft se postarala o ten shitstorm. Nebýt Půra, tak v médiích o tom není skoro vědět. Mluví se o tom, protože se furt pokusí schodů.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Lipavský by nějak potřeboval umravnit nebo vypadnout. Nejdřív výroky o "komouších" směřované na spolustraníky a teď podrývání Bartoše, který ho vytáhl nahoru. Ano, vím, že je to populární ministr, ale přijde mi, že je oblíbený hlavně mezi nevoliči Pirátů. Myslím, že mezi Pirátskými liblefty je nemálo lidí, kterým je proti srsti jeho mlčení k humanitárním problémům v Gaze a tím fakticky i nějaké voliče i odehnal.

V TOPce mu bude dobře a Pirátům jeho odchod v tuhle chvíli už situaci asi nezhorší.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    JVMLOK: To jsem nevěděl, že Piráti byli v Nečasový vládě po který se dostali do parlamentu jak Bureš tak Pitomio
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Kopíruju odvedle, od kolegy SITHa...

JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    KEDRIGERN: Mluvíš tady za stranu, která dojebala, co se dalo, její hvězdy adorujou komunisty a která uprostřed hybridní války na tiskovkách torpéduje obranné iniciativy, nebo nově šíří retardované konspirační teorie a nakonec kvůli ublíženému egu a svou dlouhodobou neschopností otvírá dveře populistům a fašounům. Ty tady o zoufalosti a chápání širších souvislostí nikoho nepoučuj.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    BUGAS: Naopak, toto bolo pomerne jasne, odkedy pustil verejne po krajskych ze sa maju riesit "komunisti v strane". (keby pomyslal nad predsedom strany, tak sa bude naopak snazit byt prijatelny pre vacsinu clenov, tu uz je zjavne vidiet ze uz bol rozhodnuty, a hral to verejne smerom k top-ke, alebo okoliu)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KEB: hypotéka se také sama nezaplatí, a rok ministerského platu je rok ministerského platu.
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    KEB: tak samozřejmě, spis ten odchod imho bude znamenat další odliv voličů
    KEB
    KEB --- ---
    BUGAS: a o tom jak wagenknecht podpořil muniční iniciativu což je předpokládám i lipavského dítě jsme se tu bavili taky
    KEB
    KEB --- ---
    BUGAS: já ho chápu, můžeš se snažit jak chceš, a nakonec nějaký trouba začne plácat blbosti na fóru a o ničem jiném se nemluví
    BUGAS
    BUGAS --- ---
    Každopádně slova Lipavskeho, že v případě demisi by odešel i ze strany, mě poměrně překvapila..
    KEB
    KEB --- ---
    KEDRIGERN: a když už tady jsi, co si myslíš o tomhle
    KEB:
    KEB
    KEB --- ---
    KEDRIGERN: já jsem stejně nepochopil už před volbami 21 že jste jí pořádně o hlavu neomlátili proč tuhle tu kartu nikdo nehrál je mi záhadou.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEB: Tak výsledek jejich práce ve vládě je, že mají ministra zdravotnictví a chybí léky. Rádi se prezentují tematem, kterému zoufale nerozumí (hybridní válka, dodavatelské řetězce). Tak co má jiného dělat než kopat?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    SKY_MAX: Piráti nikdy neměli prostředky srovnatelné s těmi, co mělo ANO, SPOLU či jen samotná ODS. Chápu, že šlo věci dělat lépe, ale to nic nemění na tom, že když nejsou prostředky jak to dostat k lidem (jako k lidem s aktivním odporem k politice), tak je jedno že má člověk pravdu či lepší / vtipnější argument. Něco jde utáhnout na virálnosti, ale ne dost.
    KEB
    KEB --- ---
    Mám geniální řešení. Bouchnout dveřmi a říct fialo končíme jdeme do p*****. Nicméně si uvědomujeme, že nejsme ve vzduchoprázdnu a že Česká republika má nějaké rozdělané věci se spojenci. Co se týče zahraničních věcí například muniční iniciativa (wagenknech drží hubu). Takže navrhujeme, aby ministr lipavský zůstal ministrem. Sice bude formálně v opozici nicméně stále ministrem zahraničních věcí.
    Teda jestli je o něj zájem...

Je to státotvorné, dává to smysl, udrží vás to ve světle reflektorů.

A Fialu to postavit do situace, kdy může vyhodit úspěšného a populárního ministra a dosadit tam nějakého svého poskoka a nebo být státnický. Co si vybere?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam