• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23:
    GANBOY: tak samozřejmě, paradoxem kampaně, zejména u "zavedených" stran je, že necílí na voliče, které ta strana už má, ale na voliče těch druhých. Takže US se kdysi stylizovala do legalizátorů marihuany, ODS odvážně loví méně proruské voliče Svobodných hrátkami s BTC, Okamura nominuje Ukrajinku, KDU-ČSL nějaké umírněné gaye, co chtějí konzervativně žít jen na hromádce... a Piráti budou... ehm :-)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANBOY: Máš naprosotu pravdu. Nicméně s obavám ze marketingový experti strany zijou v paralelním vesmíru. Tak uvidíme.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MILKMAN: pro stovky tisíc, možná kiliony lidí ano. To že ji tak nevidíš ty, nebo já, neznamená že ostatní to mají stejně jako mi dva.
    Tím že podcast roku urvala v podstatě jen tím že řekla- holčičky všechny hlasujte a ony udělaly- to se dá přirovnat k oprah efektu.
    Takže teď se tu budete moc točit nad “agáta” nebo si uvědomit že tahle země má 11mega lidí a ty jsou různý a podle toho je i nakrmit obsahem.
    MILKMAN
    MILKMAN --- ---
    GANBOY: Agáta je “normální holka”???….ale co já vím, třeba je mezi čtenáři Extra a Super významné množství latentních pirátských voličů…
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    XCHAOS: když je volím min 12let počítá se to?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no, on nikdo neví, co na voliče ANO platí. Možná taky nic, možná jsou indoktrinovaní důkladně. ale kolik toho musí core voliči Pirátů ještě strpět během pokusů to zjistit? :-)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    KRAMERIUS: proč ne?
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    GANBOY: Agáta a Ornela? To je polibek smrti, v těhle vodách snad lovit nechceš. :-D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    Já si sem odložím co sem psal do pošty přímo na facebook, takový námět k zamyšlení.

Vítej, zlatý hattricku! Vlevo … – Vlevo dole – Apple Podcasts
    https://podcasts.apple.com/cz/podcast/vlevo-dole/id1510803097?l=cs&i=1000713210983

Čauky mňauky! Posílám vám kratičký podcast kde se v čase 7:40 objeví duo agáta & ornela, proč vám to proboha posílám?
    Inu agáta tam inzeruje že je naprodej v rámci politického marketingu. Respektive tvrdí- dřív sem bezhlavě podporovala babiše, teď už ne.
    Takže osoba s neuvěřitelným dosahem přizná že není rozhodnutý volič a že je zklamaná z ano.
    Na nic nečekejte, dejte ji ty miliony co si řekne a udělejte na ni příběh “normální holka co je zklamaná z tradičních stran objevila alternativu”
    Nechte ji s někým od pirátů rozebrat volební program, vezměte ji na místa kde máte starosty a kde můžete prodat do médii jejich práci, tohle je výborná šance vypálit ostatním rybník a nechat agátu aby nahlodala “holčičky”!!!
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    KEDRIGERN: zatím bez odpovědi

ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    STAROJDA: Je otazka jestli beres ze jakakoliv publicita je lepsi nez zadna (nebo ze hodne debilni publicity je lepsi nez malo dobry)...
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    LEON_KOWALSKI: ZAPPO: I já, jako velký fanda Pirátů i v současné podobě, nad touhle akcí trochu kroutím hlavou. Nápad fajn, ale asi až moc na sílu.

Ale - je to asi jediný způsob, jak se dostat víc do médií. Až moc často jsou Piráti ignorování. Jediná ČT je pravidelně dává do Událostí (jednu větu).

No a pak Piráti vytáhnou vapky a hudbu z Krotitelů Duchů a hnedle máme tenhle článek. Tzn. zafungovalo to, slovo "Piráti" je v titulku. Tzn asi dobrý nakonec.

CBRPNK
    CBRPNK --- ---
    LEON_KOWALSKI: Nedávno jsem viděl hodinovej dokument, kde Balďas ještě s pár dalšíma lidma vyprávěli o tom, že udělat správně sitcom je raketová věda a jak se to tehdy učili od nějakýho scénáristickýho esa z USA. Teď je mi už úplně jasný, že to fakt neni prdel a možná bysme si měli toho Comebacku vážit. Dlouho mi nebylo takhle trapně ze sledování dvouminutovýho videa. Tam je špatně snad úplně všechno.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ZAPPO: jenže alternativy jsou tak hrozné, že to nejspíš fungovat bude, no. Jenže sakra, tak jim to někde řekněte, že ve vaší bublině to nerezonuje. Já jsem řadový člen, já tím nehnu :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    LEON_KOWALSKI: Podle me jedou tuhle notu, protoze sice nevi proc, ale pamatuji si, ze tohle je to posledni/jedine co jim kdy fungovalo. Takovy kargokult...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: no jo, to by taky mohli něco natočit zeleného, nějaký horrorový thriller, když už jsou tam zelení, něco jako "Noc oživlých Ropáků, aneb útok na Čapí hnízdo"? 🤔
    Tam by byli zelené věci i STB Makak 😉
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ZAPPO: mě zaráží, že jedou tuhle notu, to už měli v "pusťte nás na ně!", tohle asi na nikoho moc nezabere. To už byla lepší "bobrokachna", ta aspoň pobavila :-)

Korzárovi - 1. díl
    https://www.youtube.com/watch?v=bzG1RH2yxfM&list=PLKqQxo2sZ8NdVDHw9WgJ9FJhk_uda4E_n&index=10
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: tak hlavně, že Zelený na kandidátkách jsou nejhorší způsob lovu hlasů, že ... :-) já nevím, já se spíš směju té míře empatie. Jakože co si vlastně kdo myslí o motivacích, intelektuálních schopnostech, apod. svých voličů...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: ano... aktivista není politik, politik není státník, atd. Piráti se trošku zacyklili na osobě "lídra" ("potřebujeme lídry - potřebujeme nás!"). Podle mě lídři jsou trochu overrated, ale lepší, než bossové...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    LEON_KOWALSKI: Takova symptomaticka - prisli pred barak, udelali tam bordel, ale ne moc, zas ho uklidili a odesli.
    Vysledek je v souctu, ze se nic nestalo, ale maji video, ktery muzou nacpat jako cool kids na ty internety
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam