• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: To si v Británii možná říkali taky, že brexit je jenom hypotetická možnost.

A že nepodceňuju nebezpečí rušení JE, to přece neznamená, že kvůli tomu přehlížím další problémy. Tak to vážně nefunguje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Nevěřím tomu, že v týhle zemi se SZ někdy může stát tak zásadní silou, aby dokázala zavřít naše JE. A pokud ano, tak to bude za tak dlouho, že stejně doslouží a bude to jedno.

Zkrátka si nemyslím, že tenhle strašák je reálnej nebo aspoň relevantní. Mezitím tady máme asi tak tisíc jinejch problémů, který jsou tady a teď. Než hypotetické zrušení JE za x let.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: já se koukám do delší budoucnosti než jen na 1 volební období. Teď se v parláči zaháčkujou pár poslancema, to je posílí, po dalších volbách se jich dostane víc... a za pár let to tu dopadne jak s jaderkama v Německu.

Ne, díky. Optimální počet poslanců SZ v parlamentu je 0.

A to píšu jako člověk, co je na magoš volí.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: Není, i kdyby se do sněmovny dostali všichni za SZ a nikdo z Pirátů, i kdyby měli řekněmě 10 poslanců, tak prostě reálně to zrušit nedokážou.

Jo kdyby ta strana měla v průzkumech pravidelně jako třeba SPD, tak to by byla jiná. Ale ta strana se v průzkumech pohybuje na hraně statistický chyby a je podle mě blbost je celý odsoudit na základě jednoho bodu programu.

Jen aby bylo jasno, já nejsem proti rušení a zavírání stávajících JE, naopak. Když už tady sou tak ať slouží. Stavba nové je na diskuzi, osobne tomu moc nefandím.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FRK_R23: sory, ale „nemůže se to stát“ je argumentační faul.

Víme piču, co se může a nemůže stát, kolik mandátů Zelení urvou, jak moc těsný to vláda bude mít a jakej tedy bude vydírací potenciál poslanců SZ.

To je jako se uklidňovat, že v ČR nikdy neprojde opuštění NATO nebo EU. Tak dlouho se budeme uklidňovat, že se to stát nemůže, až se to stane. Jenže aby se to skutečně nestalo, je třeba proti tomu něco aktivně dělat: pro začátek nevolit STAČILO! a Zelený.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GANBOY: Sorry, ale tohle je fakt retardovaný. SZ nemá žádný páky na to zrušit u nás jadernou energetiku. Takže označit je jako nevolitelné kvůli něčemu co se nemůže stát je krátkozraké.
    Ostatně správně se ptá STAROJDA, zbytek programu ti taky vadí?
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    GANBOY: A jiné body jsou pro tebe u nich ok? Já jen jestli to není typické "vadí mi jedna věc (která v ČR stejně nikdy neprojde) a proto nechám vyhrát Babiše".
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    CHORCHE: tohle je přesně ten bod proč jenpro mě strana zelených nevolitelná a jako koaliční partner velice problematická, takže se nedivim že to dal do éteru…
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Asi nikde, ved Votapek o sebe vyhlasuje ze uz sa vyliecil:) Tam ide skor o tie charaktorove vlastnosti, a z coho bude vylieceny zase za par rokov...
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    DOCKINEZ: to není pokračování akce Zbavme se pirátských „komoušů“? :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MEMNON666: kde je Apolena Rychlíková, aby zahlásila něco o pRImiTiVnÍM anTIkOmuNIsMu?
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    Piráti hlasují o konci lídra v Karlovarském kraji. Části vadí jeho minulost v KSČ - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-pirati-odvolavaji-lidra-v-karlovarskem-kraji-nekterym-vadi-jeho-minulost-v-ksc-281200
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Aleš Juchelka
    ·
    Je třeba odmítnout stavbu dalších jaderných reaktorů a provoz těch stávajících musí být ukončen ⚠️ Citace z programu Strany zelených, které by chtěla do Sněmovny už letos přivést Česká pirátská strana.
    Je třeba další důkaz, že jsou bezpečnostním ohrožením Česka? 👇

---
    todle byly nějaké U,k v týdnu a kripl fight, myslím čtvrtek. Medůzák demagog jak šéfík. ale tohle je asi jedno, volič ANO k Pirátům jen tak neuteče
    já jen jak najede ta koop se Zelenými
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: To su za mna drobne udalosti, ludia maju tendencie si veci spatne zdovodnovat, aby boli lahsie vysvetlitelne. Za hlavnu "strategicku" vyhodu piratov sa da povazovat hlavne to, ze ostatne strany su proste nevolitelne. (co tak nejak pripomina situaciu, ked pirati vznikali). Velka cast populacie vo vysledku nevoli nikoho, ale pre tych co predsa len chcu vybrat nejake to najmensie zlo, tak to tam proste padne, pretoze napriek vsetkej snahe nie su na tom este az tak otvorene zle, ako ine partaje (Alebo len ludia nemaju dost informacii, zrazu to rusenie transparencie zacina davat zmysel:))
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    STAROJDA: jo, ale to nijak neodráží kvalitu současného vedení a stavu Pirátů. Nahodila se protestní nota a dobře se chodí nadávat do tv. Je to dar z nebes, jak se tam píše.
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Hezké čtení. A btw aktuální STEM - 7,9 %. Když mám depku tady z toho auditka, tak jdu na pirátské socky a sleduju média a průzkumy ;)

„Dostali dar z nebes.“ Piráti jsou na cestě z krize - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-bitcoinova-kauza-je-dar-z-nebes-pirati-jsou-na-ceste-z-krize-280733
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: aktualne Valek, Richterova a Hora. (take veci ako vylucit sa z hlasovania pre podjatost sa uz zjavne ani neskusaju hrat, ale kolega starojda mi vysvetli ze to je len moj nedostatok pokory:)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    *Coke shorting Tomáš Válek noises*
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Rofl, s uzavrenim fora na nabehnutim "komisie predsedajucich" sa predsedanie diskusii dostalo to fakt bizar stavu, nahodne napomenutia, presuvanie casti diskusie, zakaz diskusie v offtopicu, moderatori co nestrannost nevideli ani z vlaku, selektivne BANy, ... vyzera ze ten upadok nejak zrychluje a zrychluje:/
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Nikdo nechce do vězení. Příběh snah o klimatizované tramvaje v Praze očima přímého účastníka - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/nikdo-nechce-do-vezeni-pribeh-snad-o-klimatizovane-tramvaje-v-praze-ocima-primeho-ucastnika-250200/
    Tady je krásný příklad, jak autorská práva a veřejný sektor nejdou dohromady..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam