• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ty jo, teď mi došlo, že u nás pohořel Bulíček. To nasere - vyhraješ primárky, odmakáš kampaň, jseš vidět na každým rohu… a pak tě přeskočí neznámá paní na mateřský, která nemá ani plakát.

A Punkie taky neúspěch? Nebo ten ani nekandidoval?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    kdyby všude volili jako tam kde bydlím já, nebylo by to nejhorší

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Japonec teď na ČT24 - kyselé hrozny 🤣
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: normální byl kdo? Ten syn? Nebo tata? Syn je myslím v pohodě i teď ne?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: zase, kvituji ze Andy se naucil jakz takz cesky, ve srovnani s 5 let dozadu ... no to ani omylem ten chomout umí kulový, ne mluvit česky - Chudík, když hrál doktora Sovu, tak to zvládl v pohodě, Bureš mluví jak Gusta Husák po obrně, ta jeho českoslovenština je příšerná.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    jiné varianty nedají 101 (teda kromě ANO + Spolu, ale to se nestane)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    PULNOC: nejpravděpodobnější je - makak + japonec + kanystrová hlava

Pirátské volby 2025 - Sledování volebních výsledků PS ČR
    https://volby.institutpi.cz/?theme=dark
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: uvidíme, jak si tam povedete, já doufám že dobře :-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LEON_KOWALSKI: No neasi. Jen je škoda, že ho fakt neskočil někdo od Zelených, to by byl tuplem gól.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    LEON_KOWALSKI: krásnej den
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ: asi ho vykroužkovali :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No Piráti čtvrtí, o tři mandáty víc než SPD, benzíňáci poslední, rudá kačka hystericky práskla dveřmi, a brečí doma ve skříni, vidlák propadl i v domovské Miroslavi na Znojemsku,
    kníže makak Ignor, Stoupa Pitomio a autíčkoví tupouni se znemožní a ti co od nich očekávají slíbené - "vyšší důchody, nižší daně, nižší ceny, nižší zadlužení a žádnou inflaci",
    utřou a zbydou jim oči pro pláč a budou přemýšlet, proč to nehodili demokratickým stranám a lístky Burešovcům, japoncově tlupě a kanystrům nepoužili raději jako podestýlku králíkům.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Hehe, Miky vostrouhal.

No solidní babinec tam teď bude.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: nevím, jestli si to Nová vlna nechá líbit, podle mě příště podaj v Praze kandidátku s tak 6 jménama max :-)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: kroužkovaní vás naučil téměř smrtelný omyl koalice se STAN :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: (eh, losovat, chtěl jsem říct)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ARCHIMEDES: Ano. Milion Chvilek nás prostě zblbnul. Podle mě Piráti jsou dobrá platforma a to vykroužkování ukazuje, že se to voliči naučili a že pořadí na kandidátce už napříště nebude nikdy zárukou zisku mandátu. Klidně bychom mohli pořadí na kandidátních listinách hlasovat, byla by aspoň sranda :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    jinak LOL Votápek Vladimír Ing. 755 kroužků, přeskákali ho 3 kandidáti a těsně dotáhli další dva... to byla fakt divoká karta těchto voleb :-)
    ARCHIMEDES
    ARCHIMEDES --- ---
    BTW jestli teda počítám správně, tak v porovnání s minulými volbami získali Piráti a Stan dohromady víc mandátů než posledně i čistě stranicky a ty dvě Zelené k tomu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam