• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    FRK_R23: Je to super, ale bude nám vládnout slepenec populistů, fašistů a incelů; Takže je to vlastně docela na hovno.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Já holkám fandím. Mají na to 4 roky, tak uvidíme :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: ano. V alejích už začíná být slušně nablito, když si toho všimli authentičtí konservativci (kteří teda aspoň nejsou ufňukané kremlofilní báby, že jo... :-) [RSZ @ Věci Veřejné - můj osobní výsledek je vzhledem k mému pohlaví dobrý,]
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BRAMBOROVY_KRAL: Jsem se přes víkend záměrně vyhíbal médiím a koukl jsem jen na volby.cz :)

Za mě super výsledek. +10 % by bylo lepší, ale tak příště! :)
    BRAMBOROVY_KRAL
    BRAMBOROVY_KRAL --- ---
    FRK_R23: 2 z nich jsou Zelený, ale ano.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Počítám správně, že Piráti mají 3 chlapy a 15 žen?:))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    XCHAOS: s "jeho" ne "svými", samozřejmě. diskuzní fóra a sociální sítě způsobují retardaci češtiny.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: Moje strategie, kterou jsem navrhoval, byla korekce kandidátních listin losem v cca 50% krajů, aby 50% krajských lídryň byly ženy. Možná, že by to pak vedlo k tomu, že lidi se budou víc zajímat o agendy jednotlivých kandidátů a ne o to, jestli jsou muž/žena.

Můj návrh zapadl a tak tu teď máme něco, čemu jsem se snažil předejít...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: to přeháníš. Se svými 700 kroužky teď navíc celá strategie jeho nominování bude ve straně k smíchu..
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    XCHAOS: uvidime, jak se budete smat, az se Votapek vrati z konzultaci v Moskve.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    GAARQ: Najde sa vselico, niektori su autenticki blbci, ale vacsinou to teraz asi budu emocie a akutny pocit nespravodlivosti. (ono do toho casto dali ludia hodne prace/emocii)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    „Kdybych vyzval ke kroužkování mužů, ve straně končím.“ Někteří přeskákaní piráti nesou neúspěch těžce — Deník N
    https://denikn.cz/1858983/kdybych-vyzval-ke-krouzkovani-muzu-ve-strane-koncim-nekteri-preskakani-pirati-nesou-neuspech-tezce/?cst=97e3927f6f2103a425d11f76ad95bf3b7f1203c2ad31e10ffb89a33811ec95e2

#odemčeno

insájdři, to jako vážně? nebo kachna?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Já zas dneska někde četl zmínku o “kvílení libtardů”. Tak jsem se teda přihlásil na Xitter a FB… a nic. Žádný kvílení.

Tak možná mají někteří lidé halucinace.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    HONCKA: zandl spolihal na to ze bude delat jak o to vlastne nestoji a pak bude rikat "nonkdyz me tak moc vsichni chteji....". Az kdyz zjistil ze ho vlastne asi nikdo nechce tak zacal psat na socky jak ho maji krouzkovat.
    A kdyz to nedopadlo tak ted zhrzene kope do zelenychni zenskych zvolenych poslankyn. Cringelord
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    XCHAOS: Je to možné, je otázka, jestli to bude špatně, třeba ne.

Hřib na lidi v mém působí dobře i v diskuzích v TV. Nenechá se vyvést z míry a umí věcně formulovat, takže je mu rozumět. Ale popravdě, se bojím, aby nebylo něco na zkazkách, že si až moc dobře rozumí s kluky z magoše "co spolu mluví".
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ATROPOS: nevím, no já se bavil s jednou zastupitelkou, která Hřiba pokládá za dobrého vyjednavače. Očekávám, že na nový tým poslankyň zapůsobí podobně a že prostě budou jeho hlasovací automatky, no... a on to nějak zataktizuje. Bude to zajímavé. Reálně Piráti hlasovali ve Sněmovně i EP v řadě případů "správně", teď ovšem budou v opozici, takže to bude o nějakých složitých politických obchodech. On Babiš bude občas potřebovat odhlasovat něco, do čeho bude SPD prudit...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PSILESIA: Adéla Šípová nemůže za vaše posraný životy.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: No kéž by :) Byla bych radši, kdybychom měli éru tichých pracantů, ale nemáme :(
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    ATROPOS: jedna Golda Meir, jedna Margaret Thatcher a Babiš se schová v Čapím hnízdě u lemurů, Okamura se odstěhuje do Japonska a Turek zamkne v garáži 🤣
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam