• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Mě spíš než spekulace o cizích motivech zajímá, zda to je nebo není pravda. A protože Komrsková si s transparentností, etikou, střetem zájmů apod. v minulosti hlavu nelámala, jsem nakloněn věřit tomu, že to může být pravda.

Nejzajímavější mi nicméně přijde otázka, jak se takovej materiál, kterýmu by nejspíš bylo nejlépe někde v ODS u Užděnije, vůbec vzal u Pirátů?

Btw není někde záznam? :)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Oni tieto "zasadne rozhodne neucelove veci" idu pomerne spolahlivo rozoznat podla $$ ktore sa v tom tocia, a ked si to polozis na stol vedla seba, tak to vyzera uplne bizarne. Bohuzial nie v novinovom clanku, ked nemas kontext. Stare a stale platne pravidlo znie, follow the money...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LOL, to už je pátek?

EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    RUDOLF: Víš že pokud to zajde dost daleko tak se bude hlasovat o odvolání předsedy? Ještě tohle chybělo, když je strana pořád rozdělená a k tomu už i bez peněz.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    RUDOLF: DSR +- funguje (ake su tam veci co sa nikdy nespravili, aj ked sa mali), ale je tak nejak politicka stopka ho dalej rozvijat a dokoncit. Naopak, Zajickovci maju plan to cele zrusit, a postavit nanovo, podla povodneho planu.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    EL_TOPO: Cywe Blažek uvolní miliardy v BTC z nelegální činnosti Jiříkovy (nebo jak se jmenuje), což krásně otevře možnost, že část těch uvolněných a vycashovanych assetu pošle lidem co těm BTC pomohli ven a snažili se to ospravedlnit, že to je přece jedna miliarda pro stát a přitom ani nezajistili jakýkolik unflagnuti pro lidi co to BTC koupili v aukci a vyřešíte Hribovo kapesné.

Tak aspoň dejte info, jak je to s DSŘ po Ivanovy. Já z těch narážek pochopil, že ten systém furt normálně funguje. Jen přestal Půr dělat mediální kampaň. Za dva roky se to dodělá, ale někdo u toho vycashuje 30% vsimneho a IT unie taky podojí.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: No tam to poprosim link kde sa toto riesilo, taketo informacie co viem nikde nepadli.
    (a o Portlikovi viem skor kvoli jeho roli v "nastavovani" (wink-wink) prazskych IT zakazok, a neveril by som mu nic co neuvidim pisomne)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NECROMAN: Jak u bláznů tohle. To je vtip a odkaz na Nachera který griloval Hřiba, který se na mimořádné zastupitelstvo nedostavil. Bod ohledně jeho odměn se neprojednal a přerušil. Znovu se bude projednávat na řádném zastupitelstvu zítra v 15:00. Nic se tam ale nevyřeší, protože se teď bude stejně čekat na soud ve Středočeském kraji. Nacher, Prokop a Portlík z toho teď ale budou mít orgasmus v lepším případě měsíce, v horším případě roky. Do toho někdo tlačí na policajty aby to znovu otevřeli a místo přestupkového řízení prověřovali jestli nedošlo k trestnému činu.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NECROMAN: To tady pan Krtek sdíli rádohumory z dílny ANO, protože tomuhle se tam na dálném východě asi smějí.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    EL_TOPO: a to schválilo zastupitelstvo, nebo je to jen další pokus ANO?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    PSILESIA: Vím, proto sem o sobě nikdy nic konkrétního nenapíšu :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ale je tam tech expertu vic, nekteri i tady
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    nechci do toho zabrusovat :D ja uz jsem se myslim angazoval dost
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    PSILESIA: Jestli myslíš OICT a co se kolem toho děje, tak to jde taky z velké části za Hřibem. Ale asi za to bude vlastně moct ANO, nebo kmotři, nebo nějaká uklízečka na magistrátu. Jsem zvědavej jestli to bude chodit Hřib na zastupko řešit, nebo si prostě ve sněmovně umyje ruce a nechá v tom plácat třeba Mazura. Nebo jiný lidi co s tím nemají nic společného a budou to teď muset hájit, pokud audit něco najde. Nebo budou muset vysvětlovat proč jsou Piráti tak transparentní, že audit do vlastní firmy nechtějí.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    EL_TOPO: jj a omylem zadavali s Krchem zakazky na IT jen jedne rodine :D
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Portlík tvrdí že měl Hřib odměny zaškrtnout na začátku ve formuláři a udat tam svoje číslo účtu k posílání peněz. Normální člověk si snad všimne že mu potom i chodí na účet peníze, nebo ne? V době mobilů a online bankovnictví ti to i cinkne na obrazovce když ti přijde nová platba. Tohle jsou výmluvy na úrovni Turka. Může za to účetní, může za to dozorčí rada, může za to Portlík jako předseda dozorčí rady. Dohledejte si na fóru kdy se to tam s ním řešilo, to už se mu to říkalo poněkolikáté. Hřibovi už nevěřím ani slovo. Pořád chybuje a háže potom svoje chyby na ostatní. ANO a ODS to teď dostali od Hřiba úplně zadarmo a je to jenom jeho blbost. Budou to teď točit na magistrátu i ve sněmovně pořád dokola.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Pirátští poslanci mají platit „desátky“ z peněz na experty. „Sdílení je aktem lásky,“ říká Bartoš — Deník N
    https://denikn.cz/1873378/piratsti-poslanci-maji-platit-desatky-z-penez-na-experty-sdileni-je-aktem-lasky-rika-bartos/
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: No tak mi to vysvetli, ako presne funguje to neopravnene poberanie? Niekde podpisal ze bude poberat odmenu? Kto rozhodol, ze mu to budu zasielat? Alebo tvrdis, ze k tomu vydal nejaky prikaz?
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    GAARQ: Dokud to nebude aspoň milion na poslance, tak jsou vlastně úplně neschopní.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    EL_TOPO: též bych se přidal k dotazu, kde je ten text vtipný.

ps. ne, nehodlám omlouvat papaláše. ne, nová vlna není můj šálek panku a podporuju piráty proto, že tady, himmel herrgott donnerwetter kruzifix element, není nic lepšího. ano, je to možná bída, ale kam se ty hřibovy desítky tisů hrabou na kapříky ODS a jiných mafiánů.

a proto kategoricky požaduji, aby můj zástupce v parlamentu ukradl aspoň milion! kdo nekrade, není čech!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam