• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    A neminusuj mně i z druhého profilu abys mi to nandal větším počtem minusů, to je docela patologie. Mikymu můžeš napsat rovnou, pokud ho tajně miluješ. Nejlíp mu pošli peníze, aby nemusel být další dva měsíce živený z peněz Nové vlně nevěřících poslankyň a dostali se tam na další opoziční čtyři roky opravdoví experti. Třeba někdo na digitalizaci. S lidmi jako je Miky a některými dalšími kteří tam teď sedí toho Piráti ve sněmovně ty čtyři roky moc ostrého opozičního neudělají.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Takže končíme, Adamíra je zase zfetovaný.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Úplně vidím jak se ten kokot snaží smazat cítí reakce na vlastní post :D
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Tak to zkus rozvést, zatím tu píšeš kraviny jen ty :D Miky samozřejmě zůstává ve sněmovně a jeho hlavní devizou bude to, že je bratrem předsedkyně poslaneckého klubu. Na toho se musí najít prachy i kdyby se měl vyhodit tajemník a všichni ti najatí fakturanti kteří jsou placení za pár postů týdně na socky. Pokud to rozporuješ, zkus se vyjadřovat líp a komplexněji než orangutan na piku.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Lol to je nula :D
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Ty jsi kámoš profesionálního bratra a lempla Mikyho?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Wow, originální!!!! :)

Vítej na nyxu, i když po sobě ty sracky který sis vymyslel smažes tak reakce na ně tu zůstanou :)

Kriste to je idiot
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Coo? :DDDD Nevím vůbec na co reaguješ. Zase si vysadil prášky?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Někam si ty svoje lži zapisuj, ať pak nejsi za blbce ;)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Co? :DD
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Takže sis to prostě vytáhl z prdele :)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: To je agenda včelí královny. Mikyho agenda je... ... ... ... .......
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    ADAMIRA: a co to je za dementní otázku? i naše fakulta dává matkám možnosti, jak skloubit kariéru s mateřstvím, protože u nás je víc ženských vědkyň než mužských vědců (ne na vedoucích pozicích, ale i tam už se to mění a bez kvót). dokud si nevystrčíme hlavy z prdele a nepochopíme, že tohle je cesta, budeme zbytečně ničit talenty.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: jak to vypadá s tou proměnou parlamentu ve školku?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Kdyby se někdo bál že se na Mikyho teď nenajdou ve sněmovně peníze, tak nemusí. Je tam zatím pořád mezi expertními poradci. Určitě bude v opozici pracovat tvrdě a bude mít plno úspěchů!!

Ve Sněmovně už nezasednou. Exposlanci shánějí novou práci - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/volby-do-poslanecke-snemovny-z-politickych-matadoru-poradci-exposlanci-hledaji-nove-pusobiste-290524
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PECA: mno to ale na věci nic nemění

CAIDEL: ok ale tam to už někdo musel udělat schválně, to musí bejt účelový tohle :)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ADAMIRA: Pche. Alarm úplně v klidu, ale PageNotFound je hodně divoký :))
    PECA
    PECA --- ---
    ADAMIRA: To ne, ono těch webů bez dark theme je mraky a mě to vypaluje sítnici. Takže jsem to kdysi vyřešil doplňkem. Barvy takto "opravené" na Alarmu jsou jenom takový mimochodem splněný sidequest. :)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    PECA: jakože je OK kvůli jejich blbosti stahovat rozšíření do prohlížeče ale "pravy" - "vytisknout" - "jako PDF" - už je na pětiminutovej pláč ve videu? :)
    PECA
    PECA --- ---
    ADAMIRA: pro tyhle případy mám naštěstí ve Firefoxu addon Dark Reader. Spolehlivě převede (skoro) každý web na "tmavou stránku". :)

Dark Reader
    https://darkreader.org/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam