DOCKINEZ: ta dáma je hloupá a nejde jí o noc jiného než o pozornostituci aka attention whoring ;)
nicméně chápu ten oslí můstek od sionizmu k antisemitizmu. např. rozlišuju sionizmus řekněme první generace, kdy se židé v rámci sebeurčení snažili získat nějaké místo, kde je nebudou systematicky pronásledovat, chtěli obnovit izrael. také to mělo své překážky, on už tam někdo žil, a dopadlo to, jak to dopadlo. sionizmus druhé či nové generace už je pro mě spojen např. s politikou netanjahuovou, tj. agresivní expanzí státu izrael na úkor sousedů, metodami, které velmi připomínají násilné hledání lebensraumu jinou kulturou. takže by to měl být ani ne tak antisemitizmus, spíš antisionizmus. nesmí se vrátit pronásledování židů proto, že jsou židi. ale neměli bychom tolerovat autoritářskou, agresivní politiku státu, který vyvražďuje nepohodlné lidi jiné kultury či etnicity. to se týká stejně hamásu jako současného izraelského establišmentu.
na to video se dívat nehodlám, mozkových buněk už mi moc nezbývá, tak proč jimi plýtvat. nic méně ten klikbajt na mě nefunguje, ani kdyby za tím nestála ona ;)