• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    "nedokázali jsme dobře procesně pojmout proces" ... newspeak Nové vlny v kostce :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: ok, ale povinností předsedy každé politické strany je s takovou možností alespoň počítat. Samozřejmě, je to právě arogance Hřiba, která je do jisté míry zárukou, že k tomu zaručeně nedojde...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Narcistní lidé žijou často v bludech.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: on se netají cílem být lídrem opozice, tedy porazit ODS a po příštích volbách být premiérem.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: jsem řadový člen
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: To nevím s kým chce v jaké vládě spolupracovat, když ho všichni z koaličních i opozičních stran nesnáší a na všechny plošně útočí.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: podle Josefa Úlehly:

611 hlasujících
    726 hlasů
    115 hlasů oběma
    354 hlasů jen Hřib
    142 hlasů jen Witosz
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: To pocitas ako?
    469/1093*100 =~ 43%
    257/1093*100 =~ 24%

takze tretina na hlasovnaie kasle, az z toho zbytku je dajme tomu 2:1 pre vlnu (skor menej)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: eh, teď nevím... tím vyzýval ke spolupráci s ANO? :-)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HONCKA: A si schopný něco prosadit na vrcholové úrovni? Protože ve sněmovně se moc dobře sleduje kdo kritizuje, kdo se baví s oponenty vedení na sítích a tak dál. Podle toho tam pak máš politickou sílu. I někteří zaměstnanci kteří ani nejsou Piráti to tam vedení hned všechno svědomitě hlásí, protože věděj, že jejích zaměstnání stojí na lidech jako Richterová a zmrd Ferjenčík a se změnou vedení by mohli přijít o místo. Pokud zaměstnanci usoudí, že nehraješ s jejich šéfy a nemáš jejich podporu, tak se na tebe doslova úplně vyserou.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    HONCKA: tak povedz ze votapek je karierista, a mas to iste:)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: a zatím na mě nikdo nevletěl
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: jako já prudím na zulipu a foru celkem konstantně (hlavně Backu a Válka) a ještě jsem zatím nedostal ani 24hod ban, akorát se trošku musí krotit. Dokonce jsem byl i v KK, než jsem to tam kvůli vlně zabalil
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: To že si paranoidní neznamená že po tobě straničtí Urválkové nejdou :DD
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: paranoia není řešením...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Tvářili jsme se jako jediní svatí ve vykřičeném domě a zůstali jako kůl v plotě, říká Hřibův vyzyvatel Witosz - Echo24.cz
    https://www.echo24.cz/a/HUCSM/david-witosz-zdenek-hrib-pirati-ceska-piratska-strana-predseda-prachatice-volby-richterova-bartos
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Něco řeknu a úderka na mně vletí, nenene.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: omg, s tebou se bavit, to se člověk zase něco dozví.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam