XCHAOS: Jiri Hlavenka
Jinak ale prosím poukazovat na to "i dcera..." je snad už pod všechnu úroveň, ne? Ona za něco může - krom toho teda že je "dcera"? To snad nemůžete myslet vážně jako výhradu.
A k té společné kandidátce - tady výhradu chápu, to je jasné. Nicméně komunální volby skutečně stojí na konkrétních lidech. Já znám hodně lidí v ODS, některých si autenticky a silně vážím, jiné moc rád nemám a některé teda nemám rád vůbec. Pokud ale se naši a jejich lidé znají, a nemají vůči sobě osobní výhrady, ale za to mají SILNÉ a věcné výhrady vůči lidem z dalších stran, vůči nimž kandidují, je společná kandidátka přece na místě. Je to městská část, tedy ta "nejnižší" komunální politika co existuje.
---
na dceru jsem nepoukazoval, to si asi spojil z toho linku z iDnes, to jsem tam plesk. problém než něčí dcera je spíš ten Kerndl... a že to vede k magistrátu, takže Vaňková/Blažek klika a tam už bych tedy od Piráta čekal něco jinýho. a nebo se to musí zkusit a udělat ze sebe zas užitečné idioty?? nestačily 3 roky ve vládě s brněnskými ODS boys???
já to tedy jako volič piráta vnímam dost blbě i na komunál
1. nemám rád předvolební koaly, ok jsou ty povolební, protože ti nic jiného nezbyde. předvolební je ok, když se spojí pár malejch lokál no name hnutí - to ale není případ koalice s ODS! - to pak fakt říkáš voliči, že je vlastně jedno, co tam pleskne, protože zajíc běží jinudy hodně velkým obloukem
2. vůbec bych tohle nepodceňoval, protože nám tu pirát buňka zdechla, jsme největší okres a volit tady piráty je atm. o hovně na libovolnou úroveň - tedy na radnici to nejde, do senátu zmar, do PS vesměs taky zmar (dostala se jen dvojka z Plzně, kterou tu stejně nikdo nikdy neviděl a nezná - prostě sem to tam šleh na blind jak volič ANO/SPD, pže co mám dělat tvl, tady nám nikdo z popela nevyroste)