• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    MEMNON666: To není o svéprávnosti, to je o tom jak bude partaj vypadat v očích dezošů, víme?

IMHO řešením je stranická komise, která by členům schvalovala partnery.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KEDRIGERN: tak jestli je schopná dělat poslankyni tak snad je schopná si zvolit partnera, nebo je nesvéprávná?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: nechápu přoč ještě nikdo nepřišel s apkou, která by těmhle tragickejm boomerům před odesláním postu na sociální sítě vyhodila "cringe score" a na jeho základě by jim povolila daný text odeslat. V případě že by cringe score bylo moc velké tak by automaticky zkontaktovala podporu (někdo komu není sto, není to bomer a není obalenej slizem) která by to upravila
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMIRA: No takhle tady snad nedopadneme...

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: no ne znělo to tak že by to mohl být problém protože se to nebude líbit dezošům

KEDRIGERN: jakou feministickou kritiku?

tybláho asi 3x jsem musel zkontrolovat jestli jsem fakt v auditku piráti nebo v nějakym KSCM-KDU-SPD facebook klubíku
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    HONCKA: Jistě já to fakt nehodlám řešit veřejně. Ale prostě reprezentanti mají nějakou širší odpovědnost. A všechny dojmy, které udělají se ve výsledku sčítají. Naschvál jsem použil slovo stereotyp, protože naprosto chápu například feministickou kritiku.
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    Za mě skvělý a můj fav celeb couple ❤️
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    ADAMIRA: tak jsem to asi napsal špatně. Já to nemyslel tak, že ten vztah je kvůli publicitě. To vůbec, přeju jim to. Komentoval jsem tu kauzalitu, kde se o tom teď začne psát a Piráti budou zase v médiích a leckde negativně. Beru to cynicky no.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    STAROJDA: tybláho čtu tuhle tvojí větu asi popátý a fakt si nejsem jistej jestli jí špatně chápu nebo to fakt myslíš vážně
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    HONCKA: Tak tady ale asi nejde o to, co budou komunikovat Piráti, ale všichni ostatní a hlavně dezoši ;). Ale tak do voleb je obecně dlouho, takže i taková publicita snad neuškodí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEDRIGERN: jsme liberální strana tj je to čistě jejich osobní věc, to je asi jediná linka, co by se měla komunikovat
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Lidsky jim to přeji, byť doufám, že vědí co dělají. Nicméně to prostě dává velké pole kritiky. Ten rozdíl je prostě moc až stereotypně moc.
    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    Tečka za Piráty. Ředitel MAPPA odstoupil z kandidátky a nasvítil konflikt v ostravské buňce
    https://www.okraj.cz/tecka-za-piraty/
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ????
    Plukovník Otakar Foltýn tvoří pár se sexy Pirátkou Katerinou Demetrashvili. Dělí je 27 let. Máme jejich vyjádření - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-plukovnik-otakar-foltyn-tvori-par-se-sexy-piratkou-katerinou-demetrashvili-deli-je-27-let-mame-jejich-vyjadreni-1523864
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DOCKINEZ: jj tam max ještě osobně na podatelně skrz občanku
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Se divím, že se to může podávat i jinak než datovkou.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: Casto tam napisu nieco vymyslene prave.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    NIEKT0: Já jsem 106 nikdy nepodával (a ani se nechystám), ale tam se neuvádějí nacionále a třeba r.č.?

Ale jinak jo, nemůžeš odpovídat na tři stošestky do týdne.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    DOCKINEZ: To mi asi zily netrha, sam som zazil pokusy o rozne sikanozne 106tky cez pravnicku kancelariu z hornej dolnej, alebo cez fiktivne osoby. Vzhladom k asymetrickej povahe 106 (dotaz ta stoji nasobne menej prace nez jeho zodpovedanie) vcelku dava zmysel najprv zistit, ci dotycna osoba skutocne existuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam