• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    NIEKT0: upřímně myslím že ano, taková je realita.
    Já nejsem člen pirátů a nikdy ani nebyl, pokud to může ovlivnit tak ať se to snaží ovlivnit v rámci strany, pokud ne, je na čase se angažovat asi jinde.
    Jako pozorovatel vidím jen zacyklenost "za vše může nová vlna" působí to jen jako klasické old man yells at cloud.

viz prohlášení "chci slyšet co budou dělat s babišem, motoristama, SPD" které nikam nevede, na tom se snad shodneme?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    JESU_SS: Si si isty, ze si strafil stranu s tym "raz za x rokov mozes niekho zvolit, a inak drz hubu"?
    (teda, teraz uz mozno aj ano, ale presne toto pirati nikdy byt nechceli, a okrem ineho preto aj vznikli)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    piráti, mladý holky, drogy... ten kluk má uplnou sbírků mindráčků
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    DOCKINEZ: Tak tyhle stížnosti nebo očekávání moc nechápu, Hřib byl zvolen demokraticky před volbami, získal ve volbách 9% hlasů.
    Současná vláda získala ve volbách většinu.
    Pokud se někomu nelíbí práce vedení Pirátů, může příště jako člen pirátů volit někoho jiného do vedení, nebo může volit jinou stranu, která více odpovídá jeho požadavkům.

Kritizovat a říkat dělejte něco, není moc konstruktivní, a pokud se to kolegovi nelíbí může s tím něco dělat jen ve volbách.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    JESU_SS: Kolega ale není ten, kdo tvrdil, že má návod na všechno, tak počítám, že míč je teď na novovlnné straně.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    EL_TOPO: ty máš nějaké nápady jak odčerpat voliče Babišovi, ideálně aby ti lidé volili místo ANO piráty?
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    JESU_SS: Oni drží prachy a taky tvrdili že mají návody na všechno. Hřib určitě, hlavně když chtěl být zvolený. Tak já pořád čekám.
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    EL_TOPO: co můžou dělat? Současná vláda má pohodlnou většinu získanou v demokratických volbách.
    Opozice je může kritizovat, upozorňovat na jejich kauzy ale to je tak vše.

Jinak pracovat musí tak aby jim v dalších volbách dali voliči více hlasů, což není nic objevného, ale když odmyslíme ideologické nastavení voličů, nevidím že by opozice řešila nějaká témata kterými by mohla odčerpat voliče hlavně Babišovi nebo Motoristům.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Celý to řešení alkoholu ve sněmovně, kvůli kterýmu se zas zbytečně rozjede mrzení s lehkýma drogama, je ale stejně bezvýznamná populistická blbost. Radši bych místo téhle ztráty času slyšel co bude současná opozice včetně vlny dělat s Babišem, SPD a Motoristy.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: To jo. Těch novejch poslankyň se ani lehký drogy až na pár výjimek asi ani moc týkat nebudou. MO, to je jiný příběh. Já bych tohle být našima slečnama radši moc nevytahoval. Nemyslím že vědí co se ve sněmovně dělo poslední dvě období před jejich nástupem:))))
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Jedna věc je hájit psychadelika apod. a druhá je dostat se do narativu, že je jedeš v pracovní době.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: Michal je navíc zaměstnanec kanceláře, to bude asi ten. Já mluvčí rozhodně nejsem. Že mám skorojmenovce jsem věděl, ale už jsou u Pirátů 2 - člen a zaměstnanec :-) Ano, i kdybych chtěl být trochu víc aktivní, ta shoda jmen (dokonce dvojitá) by to dost komplikovala.

BTW o Senátu jsem kdysi uvažoval, ale to by spíš pokus o publicity stunt v začátcích.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HONCKA: Neee, to je jinej :DD

Nevím co si myslet o tomhle. Mám být naštvanej na Ano za drzost, nebo na to, jak se ti Piráti ve sněmovně najednou distancujou od psychedelik? O tom že se prej napříč stranama ve sněmovně vždycky pilo, zobalo, šňupalo a u některých Pirátů samozřejmě i hulilo ani nemluvím. To nikdy nezmizí.

Murová naznačila, že Piráti berou drogy ve Sněmovně. Politické dno, reagovala Hoffmannová - CNN Prima NEWS
    https://cnn.iprima.cz/murova-naznacila-ze-pirati-berou-drogy-ve-snemovne-politicke-dno-reagovala-hoffmannova-512296
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    HONCKA: Není xchaos Michael? V článku je Michal.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    @xchaos od kdy jsi mluvčí pirátů?
    Do Senátu v Praze kandiduje ředitel školy, radní pro dopravu i dva bratři - Pražský patriot
    https://www.prazskypatriot.cz/do-senatu-v-praze-kandiduje-reditel-skoly-radni-pro-dopravu-i-dva-bratri/
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    V Brně se kvůli tomu jak to tam s Pirátama dopadlo rozjel další trochu expirátský projekt.

Nechceme, aby Brno bylo městem promarněných příležitostí. Hnutí Za Lužánky vyšlo do ulic - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/volby-komunalni-nechceme-aby-brno-bylo-mestem-promarnenych-prilezitosti-hnuti-za-luzanky-vyslo-do-ulic-40577965
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Jakub Černý
    Piráti v současné době vypadají jako kdyby malou úspěšnou firmu převzal nějaký korporát co si jí úpraví podle svých představ a díky tomu z té firmy zbydou už jen poslední zbytky původního týmu, které se nestydí převlíknout se za kuře a rozdávat letáky na ulici.

💯
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    HONCKA: Ja to chápu. Na stadionu se chuligán rozparádí a pak po zápase chytne random proti jdoucí holku za prsa. To že je za peníze daňových poplatníků musí zklidňovat těžkooděnci mi taky docela vadí. Kolik stojí odpoledne policistů na koních? Bydlím poblíž jiného stadionu s méně kreténskými fanoušky a stejně tam občas jsou. Za mě toto zarazit hned v začátku, má to externality, které tě na první dobrou napadnout nemusí.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    CHORCHE: To bylo jen do asi roku 2020, možná 2021. To bylo ještě všechno celkem fajn. Pak se vstoupilo do vlády, vlna se odbrzdila a přestala poslouchat zbytek strany. Začala se ještě víc kamarádit s ODS a začaly čistky proti levicovému křídlu a ostatním kritikům. Protože přece Piráti nesmí v té vládě ODS udělat ostudu. Zbytek je už historie.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    DOCKINEZ: achjo... a takovej kámoš s vysmátým IB to byl za tu legalizaci :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam