• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: No ale to je taky spatne, zejo. Obecne je spatne rikat lidem, at delaji neco nejak. Ovsem samozrejme, to je pohled starnouciho liberala, nikoli mladeho levicaka.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Jako jestli něco Hřibovi pomůže, tak jít se hádat do tv s Turkem. Jako teď. Ne lízt do jeho teritoria a snažit se přesvědčit jeho skalní fašounky.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MAKROUSEK: někteří lidé především nebudou myslet za žádných okolností, chápu :) těm je pak samozřejmě marné říkat, jak mají myslet :-)

Co když jim říkáme, ŽE mají myslet? ne JAK mají myslet?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: zrovna Motoristé jsou příklad, kdy jako volební kampaň použijou nějaké téma, které se části veřejnosti zdá málo reprezentované (např. "zákaz" spalovacích motorů, který se ale pokud vůbec, tak nebude týkat existujících veteránů, apod.) a ve skutečnosti je pak jejich povolební agenda úplně jiná (vydírat snadno vydíratelného Babiše, aby prosazovali v podstatě čistě soukromé zájmy svých kámošů-sponzorů)

A je jim to úplně jedno, protože to byl zjevně jednoúčelový projekt, a nějakých 5% za 3 roky je jim ukradených, protože i kdyby tam prolezli, tak skončí v opozici a to je jak pro ně, tak pro jejich voliče nezajímavé. Za tím ani nemůžeš hledat bublinu, ale spíš zneužití veřejnosti, která stojí mimo jakékoliv bubliny a je snadno manipulovatelná (ne, že by to v bublinách bylo lepší, ale je to jiná story)
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KEDRIGERN: Aha, voni to lidi nechapou, ze to s nima myslite dobre. Tak to jo, uz chapes, kde je problem? Ze se snazis lidem vnutit to, jak se maji chovat a jak maji myslet. Takhle to, jak je videt, nefunguje.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    MAKROUSEK: Kdo se nad koho povyšuje? Naopak reálně třeba Piráti jako jediní otevírají problémy, které jsou dlouhodobě neřešeny a mnoho skupin ošklivě postihují. Ale ty skupiny to nechápou, protože obdrželi masírku.

EL_TOPO: Prorážení bublin je přesně o tom jít tam, kde nemám svoje lidi. Koneckonců česká levice tohle dělá dokonale špatně. Sedí na několika svých webech, notuje si. Anebo se hádá o naprostých marginalitách A majorita společnosti vůbec nerozumí jejich postojům.

ZAPPO: Volby rozhoduje masa, která se nezajímá a naposlední chvíli se rozhodne emotivně... když mají o Pirátech jen negativní emoce, tak se nikdy nerozhodnou pro nás.

Prorážení bublin nesouvisí s ignorováním jiných cílovek. Ale zrovna Piráti vždy doplatili na to, že je semlelo to, že jejich krokům rozuměli jen jejich voliči. ČIli třeba pro ODS nebyl problém udělat, to co udělala...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    KEDRIGERN: To je ale blbost, co?
    Sledujici Xavera se po jakemkoliv vystupu Hriba nechytne za hlavu a nezmeni svuj svetonazor. Vase hlasy nelezi u dezolatu, ale vyrazne bliz - u nerozhodnutych nebo u zklamanych volicu co nejpodobnejsich stran. Zkouset Xavera jako platformu jak prorazet bubliny a mirit na ovlice by melo smysl, kdybyste meli 30+ a uz bylo "v okoli" vyluxovano a potrebovali jste rozsirit zaber. Ale tohle je ciste Hribova sebestrednost, kde je rad, ze ON se ukaze kdekoliv, ale Piraty to poskozuje presne tak, jak jim to ted Xaver strili.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Žádnou bublinu neprorazíš, to jsou přece úplně jiné cílovky. Dyt to je už několik let platforma pseudokonzervativců a Motoristů placená kdoví jakou zákulisní špínou. Piráti jsou už roky jeden z top cílů téhle netelevize pro telata. Jak můžeš odvolávat Xavera za to že je v XTV a říká tam nehoráznosti a pak mu tam chodit zkoušet si dělat reklamu? Ve stejnou dobu kdy se ho snažíš odvolat?? Ve stejnou dobu kdy na tebe Xaver útočí?? Fakt mám dojem že se tu někdo úplně zbláznil a pro hlasy udělá cokoliv. Tím přijdeš naopak o hlasy svých voličů, když to teď někdo rozmázne.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KEDRIGERN: Staci se nad lidi nepovysovat. Nic sloziteho.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Jako nelíbí se mi to, ale na druhou stranu by mě fakt zajímalo jak prorážet bubliny. Máme velkou část společnosti naprosto zfanatizovanou prostřednictvím jasně prokazatelných lží. Víme, že tato část společnosti se jednoho dne nezvedne, nenastuduje si problematiku a nedojde k poctivějšímu závěru. Ergo musíme proniknout do jejich bublin. Zároveň je jasné, že je to úkol velmi náročný.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Denní dávka hejtu na falešnýho Hřiba. Dodám že Piráti se snaží Xavera odvolat už hodně let. Úplně to stejný jak Ivan s tím Půrem, kterej Ivana pomohl na zakázku sestřelit. Nebo jak Richterová u nazi fanynky Lenny Cohen. Půlka Pirátů maká proti tenhle lidem na sítích a vedení jim jde vzápětí legitimizovat jejich ekl platformy. Vy všichni jak tu jste tomu jako rozumíte? Přijde vám to v pohodě?! Protože pro mně a další je tohle demoralizující jako prase.

vojtěch berger
    @vojber
    Darovaná nahrávka na smeč. Znovuzvolený radní ČT Veselý připomíná - řekněme s jistým zadostiučiněním - v posledním videu ze svého venkovského sídla Zdeňku Hřibovi, že byl loni několikrát hostem XTV, a že tehdy mu jeho "televize" nevadila.
    https://x.com/vojber/status/2063561004202553577

EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Ne, zjistil jsem si jenom detaily a nesnáším zloděje Portlíka, ještě víc než Hřiba. Tak rozporuj co je špatně. Do Hřiba pojedu dokud mně neodhalí a nevyhodí, je to lhář. Lže v životopise, lže v tom co dělal na magistrátu, lhal a nesplnil co sliboval když kandidoval. Hrobař Pirátů.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Aha, akurat naposledy si mi k tomu dal lajk, a k teme si nejak stichol: [NIEKT0 @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] a [NIEKT0 @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ] A teraz bez novych dat ides znova to iste ako plateny brigadnik z nejakej trolej farmy...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Pomíjím tu turkovinu s přeplatkem za elektřinu, to už byla čistá lež. Věděl to od toho srpna.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Opravte mně někdo jestli se pletu, ale za mně to bylo takhle.

Červenec 2024, došly mu první prachy na účet.
    Srpen 2024, další prachy, řešilo se na fóru ať to vrátí. Řešili jsme to pak v srpnu v PICE, že se Komrsková a Hřib hádají. Ona chtěla ať to vrátí, on říkal Komrskové v reakci na to "Janičko", to si pamatuju. To bylo na přesdržku.
    Září 2024 další prachy. 27. září 2024 Hřib řešil s PRE ať mu to nechodí.
    Říjen 2024, další prachy. Dobře, tohle už může jit mimo něj. To předtím ale ne.

On tvrdil do médií že to zjistil v září. Lže, a ještě trapně. Jde to dohledat na fóru.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    NIEKT0: Já tomu nevěřím a považuju to jen za spinning :-) Tak si to dohledej na fóru jak to bylo a kdy to vrátil. Byl upozorněnej v srpnu nejpozději a vrátil to až na podzim. Jestli se pletu, tak ať někdo sestaví časovou osu a dokáže mi to.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Hele a teba nejak platia za tie Portlikove pechtle mechtle? Lebo zrovna toto sme tu uz rozoberali, a ako osobne Hriba moc nemusim za ine veci, tak v toto mi pride ako jasna buda, a ty si na tom ficis zas a znova...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Poslat Ivana za jeho pravidelný faily do politickýho důchodu bez odvolání pana "Myslel jsem že to je přeplatek za elektřinu a nikdo mi nic na Pirátským fóru od srpna 2024 rozhodně neříkal a já ho za to s Ferjenčíkem potom jako pomstu nevyhodil od Pirátů" nejde.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Koukám že sugardenny už přešla od protokolu sionských mudrců k týdením reportu o zaseklém výkalu - a přpomnělo mi to, nebude zase nějaká spolupráce? Případně chystá se nějaký jiný influencer a z jakého vězení bude ve výkonu trestu dělat rells? :)

"přilákat mladý lidi" - jim příště radši rozdávejte ketamin v bonbonech před školou
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VOYTEX: zeleni.cz registered: 08.11.2000 ... a kde myslíš měli první hosting? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam