• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BLOWUP: ano, ale chce to spíš P+R zadarmo k MHD, než naopak. Parkování okolo Prahy stojí v rozmezí 100-200 Kč za 24h a to už lidem za tu půlhodinu v zácpě zřejmě stojí. Navíc jsem to sondoval a není to tím dražší, čím víc v centru, ale naopak: protože ta MHD ve špičce zaručuje vyhnutí se zácpě.

Cesta k odstavení aut je zaparkovat je přímo v těch satelitech, kde PID tarif stojí 50-100 Kč a nějak zařídit odstavení zadarmo. Nakonec by to bylo levněnší, než předělávat Prahu na dálniční křižovatku spojenou s parkovištěm.

Nejlepší by bylo fakt těm lidem platit za to, že se do Prahy vůbec srát nebudou. Normálně monitoring SPZ - a vyplácet bonus těm, co hranice Prahy vůbec nepřekročej ;-)))
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    XCHAOS: to jsme tu taky vyzkouseli, nekdy v osmdesatkach. Dokonce byly bundle ze ta mhd byla k P+R zadarmo. Nefungovalo to.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak to jízdné kreje tak malou část nákladů, že funguje spíš jako průzkum, kolik lidí signalizuje, že MHD fakt vážně potřebuje...

Bundle jízdného s dalšíma službama, jako třeba parkování, mi přijde cesta. P+R k lítačce zdarma, aby nikoho normálního nenapadlo se srát s autem do centra...
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    EL_TOPO: A ještě by se ušetřilo na revizorech :D
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    V Hlídači státu má DPP v roce 2026 smlouvy za 122 miliard. Za jízdné měl v roce 2025 zisk třeba 5 miliard. Jako ty vole, to mi neříkejte, že to jízdné nejde zrušit. Jsou to drobné. Že by byla MHD víc narvaná není argument, to je i teď :D Zas se z průkopníků nových odvážných řešení staly tupé pravicové myši stejné jako ODS a ti ostatní.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    EL_TOPO: Doma budes sedet, uz ses narajzoval dost. 15 minutove mesto, prece!
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    To ty sny o dopravě zdarma hezky dopadly. Už teď ty jízdenky po zdražení stojí pálku. Všichni asi mají jezdit autem, nebo nevím.

Zdražit roční kupón, zrušit slevy seniorům. Ceny jízdného v Praze se musí zvýšit, ukazuje Dopravní plán - Zdopravy.cz
    https://zdopravy.cz/zdrazit-rocni-kupon-zrusit-slevy-seniorum-ceny-jizdneho-v-praze-se-musi-zvysit-ukazuje-dopravni-plan-286543/
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    „Když Andrej Babiš křičel na plénu, že jsou Piráti feťáci, šli jsme druhý den na testy,“ říká v pořadu PM Ivan Bartoš.
    👉 Celý díl pořadu Poledne s Moravcem sledujte už teď na moravec.cz

koukal se někdo? mně už je ivana nějak líto, vlastně to nikoho nezajímá a jak tam říká, ani ty testy jim nikdo nebaští
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak on mezi normalizačními kádry a dnešním korporátem TAK velký rozdíl není, a hlasy, že západní kultura dospěla do fáze určitého úpadku, který se podobá tomu úpadku východního bloku, i když vnější rysy třeba můžou být jiné. Toxická pozitivita, ignorování veškeré kritiky...

(Akorát ta populistická pravice to fakt nezlepšuje ani trochu... k té se fakt hlásit nechci...)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Korporátní komunismus!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    HONZA09: tak jsme strana, která udělá "komunistku" i z manažerky Orlenu :-)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    XCHAOS: Hele jako sorry, ani kdybyste měli ve straně Angelu Davis, tak už si reputaci nenapravíte. :)
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Komunistka z Orlenu… achjo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hehe, po Jance mají Piráti novou "komunistku". My ale chceme zpátky naše staré dobré dredaté strašilo obcházjící Evropu! :-)
    Komunistka par excellence, mám z ní strach, padlo... | FORUM 24
    https://www.forum24.cz/komunistka-par-excellence-mam-z-ni-strach-padlo-o-prazske-piratce-hrib-vytasil-babisovu-podrztasku
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    „Začaly mi chodit nemravné nabídky.“ Pirát Bartoš z Instagramu smazal koláž, na které byl nahý — Deník N
    https://denikn.cz/2093737/

Bývalý předseda Pirátů Ivan Bartoš na svém Instagramu publikoval upravený snímek, na němž byl nahý. Po několika desítkách minut a poté, co se ozvali někteří sledující, fotku smazal. Podle politologa se Piráti lekli zbytečně, podobná kampaň k nim sedí.

---
    smějeme se s Ivanem, nebo Ivanovi, já už vlastně nevím, simply stupid
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KEDRIGERN: Tak jiste, nic neni vina Piratu, to ti vostatni.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    To by byla sranda, kdyby Zajíček odstřeloval Bartoše a Hřibovi lidi mu ve stejnou dobu pomáhali na městě, není-liž pravda. Protože tohle se přesně taky říká, že Hřib tam měl se Zajíčkem nějaké kšefty a úplně se netvářil když se Zajíček musel začít řešit.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Přidal bych podezření že tam měl ve věcech prsty nějakej zastupitel Zajíček, má tam třeba smlouvy za víc jak sto mega jeho člověk z Hospodářské komory.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    KEDRIGERN: A pro záznam: Průser je to díky vlivu ANO, ODS a MČ. Piráti nebyli dosti důslední v odřezávání této hydry. Alespoň ne 3 roky na zpět.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    S_TEJK: Příjemnější než Hřib je i Ondra sto bytů Prokop.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam