• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    XCHAOS: Jsem zadostiv, kdo prvni bude pozadovat plna prava pro AI.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hmm, nakonec jediný, kdo má nějakou rozumnou agendu, jsou poslankyně za Zelené:
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Nechápu, co chceš říct a k čemu?
    HONZA09: Normální to je, ale oni to dělaj blbě. Moc rychle a nespoléhaj na expertní týmy, ale na jednotlivce. Jak Babiš, co mu zrovna kolem kdo řekne. Tohle je výsledek.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KEDRIGERN: Aha, já myslel, že se bavíte o tom, kdo co píše na Twitter.

[EL_TOPO @ Česká pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu ]
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    HONZA09: Moc nerozumím. U toho Ivana je odkázán článek v novinách (Macinkovi a 25C). Tam to tak funguje, že píše novinář a politik, pokud neplatí, jen pláče nad tím, co z toho vzniklo.

(K ČEZu se nevyjadřuji, neb nevím. Respektive vím, že každý pohyb těch lidí, co to tlačí bude velké šméčko, ale zbytek nejsem schopný zhodnotit)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Hlavně, že pak Bartoš vyvozuje důsledky z toho, jak komunikuje na internetu s veřejností třeba Janka a pořádá hony na komunisty, aby udělal dojem na koaliční partnery. :)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    KEDRIGERN: Hele a to vám přijde normální nechat za sebe psát věci na net cizí lidi a ani si to nekontrolovat? Samozřejmě že to je naprosto běžná praxe, kde to dělaj politici, celebrity, firmy. Maj na to lidi a někdy i celá marketingová oddělení.

Ale je to normální? A mám vůbec chtít dávat svůj hlas, aby mě zastupoval někdo, kdo si ani nečte, kdo za něj jak komunikuje s veřejností na internetu?
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    LUCKYBSD: Hlavenka urcite, viz. https://blisty.cz/art/133928-plan-na-zestatneni-cezu-zavani-kradezi-za-bileho-dne.html
    Ono jak mam voci Hlavenkovi niektore vyhrady (bouropytlikovost je velmi pekny opis), tak z toho ze by sa netrafil ked sa chysta smecko pri deleni podniku by som ho fakt nepodozrieval...
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO:
    LUCKYBSD: Aha, toto smecko. No ale tam +- suhlasim, strategicka cast je ta distribucna, ta sa nahradit neda. Vyroba sa da riesit komercne.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    KEDRIGERN: To je uz skor taktika nez strategia. Ale za mna kludne. My moc nemame ani tu viziu co chceme dosiahnut a sirsiu zhodu na nej (aspon nie v oblastiach ktorym sa venujem), nie v sucasnom rozhodeni strany.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Ano, a vytáhl jsi to tu ty. Ivan to sem nepsal.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    EL_TOPO: jono, vtipny je, ze krome nedavneho prodlouzeni zivotnosti jaderek tak i investorsky publikace i z obdobi piratu jako vladni strany rikaj opak a navic stat cenu distribuce reguluje, takze tam logicky dava smysl se minoritni casti zbavit, kdyz nad tim je kontrola dana zakonem. A to, ze jim samozrejme ani vypocty nesedi a vychazelo by pak akcie cezu okolo 2000kc, je uz jen bonus :)
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Au kurva. To se zeptám kdo Ivanovi chystá podklady. Tweet mu asi psal Da.M., ale tomu někdo musel dát materiál ze kterého to měl napsat. Hezký fail.

Ivan Bartoš on X: "K dělení a zestátnění ČEZ. Jsem ve “vyšší” politice cca 10 let. Tenhle scénář, jen s jinými důvody, jsem viděl v obměnách už asi 3x. Je to poděl. Stát si nechá “šrot” a co stojí pen...
    https://x.com/PiratIvanBartos/status/2064619707492106251?sort_replies=recency
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    Už to čtu. Hezký...

České elektrárny jsou šrot a ČEZ jediný ziskový podnik. Piráti v horku psali bludy - Ekonomický deník
    https://ekonomickydenik.cz/pirati-horko-psali-bludy/
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Pořád jen vtipy a prázdný politický marketing bez obsahu. Mám z toho stejnej pocit jako když si z piratebay stáhnu Mandaloriana a Grogu nebo novou Supergirl. Hezký, neurazí, nenadchne. Hodnotím pět z deseti.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Zrovna tohle kopnutí do Ivana moc nechápu. S nadhledem kritizovat vládu je fajn. Upozornit na to jací jsou to tupci.

NIEKT0: No ono bychom asi museli mít strategii pro různá složení vlády a počty našich křesel...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    LUCKYBSD: To se na něj nemůžeš zlobit, on toho Ivan dělá hodně. Někdy prej i politiku.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    EL_TOPO: pokud vedeni strany opakuje dokola uplny blabol na urovni plochozemcu, tak to vypovida i o kvalite tech, kteri takovy blabol opakuji 🙂 ja jen chtel zjistit, kdo s tim prisel, abych se tomu mohl smat podobne jako, kdyz mi znamy vypravel zkusenosti a pracovni nenasazeni a nespolehlivost ivana a jak ivan zapomnel kvuli politice, ze uz jednu praci ma a mel by do ni chodit :))
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: Coz o to, nech kludne hra ako hovoriaca hlava divadlo, to je ok. Ten problem je inde, v absencii nejakej hlbsej premyslenej strategie co chceme dosiahnut a ako (cest vynimkam), idealne aj s ideologickym podkladom a na zaklade vole celej strany, nie zrovna aktualneho poslanca.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: To je další věc, že oni experty stejně neposlouchaj. Jenom když rychle potřebujou nějaký výstup někam, to se ozvou. Pak ale místo zajimavejch řešení plníme novinové titulky tímhle.

Bartoš: Ať Macinka zastropuje teplotu ve městech na 25 stupňů - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/pirat-bartos-navrhoval-at-macinka-zastropuje-teplotu-ve-mestech-na-25-stupnu.A260630_194520_domaci_kop
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam