úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Kult barmana, kultura barového povaleče. Naše štamgastplacy, naši barmani, naše radosti.
Kult barmana, kultura barového povaleče.
Klub je určen pro minoritu v naší společnosti - hrdé štamgasty a barové povaleče. Pro lidi, jenž si nahrazují sociální deficity posedáváním na barech a nezávaznými diskusemi s barmany či kolemstojícími - s lidmi, které znají přesně natolik povrchně, že se v rozhovoru nemusí dotýkat něčeho osobního, vážného.. A mohou se jen vozit s časem.
Uvítáme vyprávění o místech, kde jsme vítanými hosty, kde je nám dobře, ale i o místech, kam jste zabloudili jednou jedinkrát. Výměnu zkušeností, tipy na dobré bary, kavárny, nonstopy, kluby, restaurace... Cokoliv.
Historky o tom, co se v jaké hospodě dělo netradičního, jsou v rámci žánru diskuse vítaným zpestřením.
I když jsou podobné zkušenosti preferovány, nemusíte být přímo barovým povalečem, abyste se mohli diskuse zúčastnit. Mile rádi uslyšíme i o místech, kde si jen rádi dáte kávu a koukáte z okna. Dobré náladě v konkrétním prostředí se meze nekladou.
Místní užitečná auditka:
Kam v Praze do hospody?
||
Barmani vsech galaxii, spojte se!
||
nakládaný hermelín, utopenci a jiné hospodské bašty k pivu!
||
Těžký život alkoholika
rozbalit záhlaví
MASOO
---
---
23:45:46 11.6.2009
WILDENBURY_SQ
: tak to znam, docela fajn, kousek bydlim
WILDENBURY_SQ
---
---
23:45:07 11.6.2009
1 odpověď
MASOO
: joj, myslim ze se to tam jmenuje Vrsovice :))
MASOO
---
---
23:42:21 11.6.2009
1 odpověď
PIZMA
:
PIZMA
: on zas funguje, ale uz to neni ten nas...
WILDENBURY_SQ
: vrsovice?
EFFKA
---
---
14:20:00 11.6.2009
tak já kdysi byla štamgast Popocafepetlu, ještě původního v pasáži ABC, posléze na hnojárně na Céčku, nyní v Crossu. Pokaždé si odtud něco pěkného odnesu - buď jsou to nové naušnice od barmanky, nebo kulturní zážitek anebo vopici za krkem.
WILDENBURY_SQ
---
---
11:57:02 11.6.2009
2 odpovědi
a co milá tchýně, znáte?
PIZMA
---
---
8:55:27 11.6.2009
2 odpovědi
MASOO
: no já jen že tam taky občas chodim a je to tak pul roku co sem tam byla naposled a nic sem neslyšela že by se to rušilo nebo ne.... tak snad ne :)
MASOO
---
---
21:56:35 10.6.2009
1 odpověď
PIZMA
: uz tam zas neco je, ale nebyla sem tam
PIZMA
---
---
20:11:45 10.6.2009
1 odpověď
MASOO
: le tram už neexistuje nebo co?
MASOO
---
---
22:15:27 9.6.2009
2 odpovědi
byvala sem v kine aero, pak taky v rozjety zabe a v letramu, kdyz jeste existoval....snad casem najdu neco noveho
NOP
---
---
12:32:33 9.6.2009
A tady malá ukázka interiéru. Je to repast a výtvor jedné členky tamní obsluhy.
NOP
---
---
12:24:46 9.6.2009
1 odpověď
Tak já jsem, prosím pěkně, štamgastem v hospodě u Karla IV. Jsem tam vítaným hostem a je mi tam dobře.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam