• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CHILDINTIMEPalm Pre, Eos a taky WebOS

zajimave info a postrehy o techto telefonech a platforme

11.06. trochu jsem naplnil nastenku, neni to zatim nic moc, vylepsi, ale jako zakladni info snad staci.

lidi z powered by palmOS rikaji ze tohle je duplicitni klub, chcete:

26 hlasy od 26 respondentů

rozbalit záhlaví
    RCR
    RCR --- ---
    CHILDINTIME: Ja mam teda tohle obdobi uz za sebou. Telefon je na telefonovani a pda na praci. Zatim jsem nevidel jedinej mutant, kterej by nebyl na necem uplne zbytecne bit.
    U palmu mi vadi cela serie riscovejch stroju a postupne mizeni graffiti - resit dlouhodobe dalkovou administraci na pidiklavesnici je mnohem vetsi opruz nez psat znaky. Ano g2 je nepouzitelne, mam na mysli klasiku.

Na pre jsem uprimne zvedavej, ale obavam se, ze to zas bude prtava nepouzitelna ztraceci mrska ala iPhone, z niz me pri me velikosti paratu boli ruka i po chvilkovych pokusech. Proste si na to budu muset sahnout.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    GEGE: muj nazor na tohle vsechno je takovej ze tyhle trochu 'chytrejsi' stroje jsou fakt k necemu dobry i pro normalni lidi, akorat nesmi do ruky dostat zarizeni s wm nebo neudrzovanej symbian na nejaky nokii. iphone neni spatnej, klidne bych si ho poridil a jsem za nej rad, protoze tak nejak masove ukazal ze to jde udelat hezky intuitivni a zaroven dost funkcni.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    pro zajimavost takovy srovnani rychlosti:
    GEGE
    GEGE --- ---
    CHILDINTIME: tak jsem si konecne neco skouknul a tvari se to hezky, jen co je pravda. iphone nemam rad. a pokazdy kdyz te vidim s nejakou chytrou masinkou tak si taky rikam, ze bych si mel neco takovyho poridit. treba to bude ten palm :-) muzu doufat.
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    KALHOTKA: to si jeste asi pockas;)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    GEGE: tak si pust nejaky to video, uvidis jak to vypada a jak se to ovlada a to stejne vetsine lidi staci :)
    GEGE
    GEGE --- ---
    nastenka fajn, akorat je dost tezky najit silu precist si to vsechno :-)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SAMGARR: jasny to jo, je to promakany a vsechno, je za tim velkej kus prace a palm dela veci poradne...o kdyz si poslednich par tydnu ctu o tom co je tam novyho tak si rikam ze jo, ze je to proste skvely :)

ja jen mam trochu strach aby se to chytlo, prodavalo, psali se programy, lidi to znaly a pochopily ze je dobry. ... u iphonu se to povedlo, u pre/webos to asi bude trochu tezsi.

mozna to vidim cely spatne, nevim..
    SAMGARR
    SAMGARR --- ---
    CHILDINTIME: ja si nemyslim, ze by zacinala uplne od nuly, preci jen ma za sebou dlouholety vyvoj Palm OS. A samotny WebOS vypada, ze to neni vyplod 6 mesicniho sprintu vyvojaru.
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    tak jsem to na ty nastence udelal trochu prehlednejsi, budu rad kdyz mi reknete co si o tom myslite, preci jenom ty moje nazory jsou asi dost subjektivni u nekterych veci :)

co si myslite vy? ma to co nabidnout? je tady jeste misto na takovouhle uplne novou platformu ktera zacina uplne od nuly? :)
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    vitam vas, na nastenku jsem pridal nejaky svoje kecy, co nejdriv to dam dohromady nejak lip :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam