• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MITTRON: jeee, to je super nápad, miluju mateřídoušku, zkusím :o)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    MITTRON: No tom myslim, jde o složení. Kamikadze má dobrá složení, ale už se ho fakt slouho nikde neviděl prodávat. Takže se domnívám, že už se nevyrábí.
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    IJACZEK: .. ja bych rek ze neni podstatne jestli jde o energy drink ale o jeho slozeni. konkretne kamikaze treba. co se nevyrabi? proc nevis?

abych prispel k tematu, nedavno jsem, potratice pytlicek s jinymi bylinkami .. nacpal do fajfky materidousku ktera mi uschla v kapse. velmi zajimave. kour. chut. dojem/duch/kombinace .. pravda bylo to pri zapad slunce na nejake skale :) .. ale to myslim k takovym vecem patri. tim, myslim celek a to jak danna latka/element v danym celkovym kontextu ladi a jak ho ovlivnuje/posouva/rozviji. setting jeste komplexnej ..
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: Taktak! Redbull funguje, ale fakt sem se ho už přepil. Kamikadze se tušim už nevyrábí, bohužel ./
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: book .)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    IJACZEK: :) určitě :), energy drinky jsou pokus o vytvoření kombinace relativně jemnějších látek, která by měla okamžitej efekt na energii, soustředění, atd....

Dnes už mi připadají příliš hrubý a chemický, moc cukru či umělejch sladidel, éček a divných věcí divnýho původu a divnejch vlastností, ale svýho času mě bavily, testovat jejich účinky, sledovat různý složení a poměry účinných látek... Dodneška mám k některým jistej respekt, konkrétně nejdýl mi zůstal Kamikadze, kde jsou IMHO celkem dobrý věci, citrónová tráva třeba....a respektuju Redbull za to že prostě funguje, i když už ho nemůžu.
    Zajímavý téma mi přijdou energydrinky vlastní :)), poslední dobou potkávám lidi co s tím experimentovali či experimentují, člověk si namíchá sám, vybere si zdroj hlavního stimulantu (kofein, efedra....), vitamíny, aminokyseliny, bylinky či další doplňující látky, nosič (čaj, džus, cokoli).....chci se o tom dozvědět víc, když už si třeba na akci něco takového dávat, je mi mnohem sympatičtější udělat si sama, nebo ještě lépe nechat udělat od někoho důvěryhodného, kdo tomu rozumí :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CONTINUITY: teda brzo napíšu víc ;o)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    CONTINUITY: spadaj sem třeba i energy drinky?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Vítejte :o)
    Záhlaví asi říká vše, mělo by to tu být o sdílení zkušeností se změnami vědomí pomocí vylaďování fyzického těla, bylinkami, očistnými praktikami, cvičením, smartdrugs různého druhu, tipů na konkrétní věci a možnosti a tak :)
    Časem napíšu víc o svých zkušenostech, v téhle chvíli mě motivovalo k založení setkání s pár konkrétními bylinami a produkty :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam