• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    Tento klub je určen těm, kdo si rádi hrají s jemným vylaďováním stavu vědomí pomocí bylinek a dalších doplňků výživy, ale i dalších metod jako cvičení, meditací, úprav stravy, atd. Zkrátka jak reaguje naše mysl, vnímání a pocit ze světa, když změníme něco ve stavu svého těla, dodáme (nebo ubereme) nějaký element zvenčí. Existuje mnoho substancí a materiálů, které mají jasně vnímatelné účinky buď hned nebo po nějaké době užívání. A je mnoho lidí, kteří se už silnějších drog nabažili, vůbec po nich netouží nebo se z nich pokaždé potřebují zotavit;), a zajímají se o to, co všechno existuje zejména v rostlinné říši, co jim může být prospěšné. Okrajově tu mají své místo i silnější legální drogy, zejména všelijaké kombinace bylinných účinných látek.
    rozbalit záhlaví
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    CRUSHEER: Bílá šalvěj působí hlavně na prostor ;)) Tedy samozřejmě pokud "věříš" na něco jako energii prostoru. S vědomím dělá taky jemně něco, ale vůbec nevím jak to popsat. Únava to rozhodně není. Uvolnit se je ve vyšalvějovaným prostoru snadnější :)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    CONTINUITY: A jeste k tomuhle: copak to tedy udela? Z toho, co popisujes, odvozuji vyborne mentalni a fyzicke uvolneni. Neprinasi to treba unavu? :o
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    CONTINUITY: Hmm, zajimave, o tom mi rikal kamarad az na to, ze je to pry ekvivalentni perniku :)) Ale to co rikas zni zajimave, zkusim...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JKACII: z toho taky muze plynout, ze kdo ma prilis energie v hlave, mel by s nim opatrne ;))) (ale to jen tak hadam;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MITTRON: predpokladam, ze celostni lecebny systemy uz o tom budou mit dost dat :)
    krome orechu samotnych bych koukla na olej z vlasskych orechu :)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    JKACII: no symbol je symbol ne nutne co symbolizuje. dalo by se rict nejak jinak co myslis ze podporuje, mozkova cinost jasne nejak to asi souvisi ale muze to byt spousta veci. na urovni psychologicky, jak bys to trebas videl?
    JKACII
    JKACII --- ---
    MITTRON: ze pripomina svym tvarem mozek a taky ze mozkovou cinnost podporuje?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    si rikam, co se tak vi o vlasskym orechu? z urcityho uhlu pohledu je jeho symbolika vyraznejsi nez je obvykle
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Bude dalsi bila salvej, tentokrat ta severoamericka, kterou maji u Joudyho :),
    ktera je uplne biilaaa, heboucka, vyborne se zapaluje a libi se mi jeste vice, nez ta zelenejsi objednatelna jinde :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    A stále nabízím puškworec :o))

z nového letáčku k němu:

Puškvorec
    (Acorus Calamus,Vacha)

• Čistým a zdravým způsobem
    povzbuzuje nervovou soustavu.
    • Dodává dobrou náladu a pocit štěstí.
    • Projasňuje a zostřuje vnímání.
    • Dlouhodobě zlepšuje paměť, soustředění a chápání.
    • Podporuje tvořivost, nové nápady a nové obzory.
    • Vhodný k meditaci a energetickým cvičením
    • Napomáhá uklidnění, snižuje úzkost, působí proti křečím fyzickým i psychickým.
    • Při užití nosem: výrazný účinek proti nachlazení a ucpanému nosu :)

Má mnoho dalších pozitivních zdravotních účinků,
    užívá se v mnoha formách.
    V ájurvédě – indické medicíně – ceněn a užíván po tisíce let.

Pro duševní výkonnost se užívá:
    nosem – šňupáním, čárky cca. 1 cm do každé dírky,
    až 5x denně
    Při dodržení tohoto dávkování
    je puškvorec pro nos zdravý, pročišťuje ho.

Rekreační užívání puškvorce pro radost :o))
    Světová novinka, objeveno u nás v ČR na jaře 2009 :))
    Ve fázi experimentování :) Zdá se, že puškvorec má na mnoho lidí bezprostřední příjemné jemně euforické a povzbudivé účinky a jeho užívání jim dělá radost :o)
    Dávkování se jeví být mírně vyšší než pro účely učení či práce, užívání probíhá nárazově v rámci party či jiné příležitosti :)
    Pár lidí zmínilo příjemné pocity při kombinaci puškvorce s hulením a houbami ;)
    Doporučovat těžko něco ;), podle všeho by takovéhle občasné užívání mělo být bezpečné, puškvorec bude nejspíš jednou z nejzdravějších partydrog;) Samozřejmě když to přeženete s délkou lajniček, ucpete si nos a štípe to ;))

K dostání u mně, pytlíček čistého, velmi jemně mletého puškvorce, který vystačí minimálně na měsíc intenzivního denního užívání:), za 50Kč
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Srovnani cen Kratomu :)
    http://kratomplateau.com/blog/?p=15
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    YBUKO: Na Styx webu jsou konkretni produkty.

Rozlisovala bych bylinne smesi, ktere cloveka naladi, maji jemne okamzite a pripadne dlouhodobe pozitivni ucinky
    - a silne produkty, ktere ho opravdu "zmasti" ;) Shodou okolnosti jsem na jare zjistila, ze to druhe existuje ;)), a prestoze ten konkretni produkt byl trochu moc HC (taky se tak jmenoval;), zustal mi o tuhle kategorii zajem. Uz proto, ze to byla zmastnost uplne noveho, jineho typu nez ze vsech beznych drog. Zjevne existuje mnoho moznosti.
    Ale asi je potreba najit hlavne slusny zdroj, ktery na jednu stranu vyrabi veci, co opravdu funguji (tj. nebude ti tvrdit, ze smes kofeinu a vitaminu C je srovnatelna s extazi;))....a na druhou se chova co nejferoveji co se tyce informovani uzivatelu o vsem, co muze byt dulezite pro jejich zdravi....
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    z jiného klubu

CONTINUITY --- --- 12:02:26 4.11.2009
    link
    GAZIK: Včera jsem v Praze v klubu Styx, http://www.clubstyx.cz/ videla docela zajimavy produkty od http://www.mass.nl/, ty na mě udělaly dobrej dojem :) A podle varování v informacích k produktům by to taky mohly být docela hustý věci ;)

Legální pilule a kapsle pro různé účely, stimulace, euforie, relaxace, na dojezdy.

Měli jste někdo ?
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    YBUKO: mdma
    ZIKE
    ZIKE --- ---
    v anglii ted se ted rozmohla nova (mozna nova, nevim) droga.. methadrone, kamaradi, co to davili rikali, ze ucinky podobne mandy, asi i podobne pritazlivy - kamarad se s tim pekne rozjel... zajimavy na tom je, ze to je legalni (alespon v UK, v CR nevim) takze se to da normalne objednat z eshopu...

http://en.wikipedia.org/wiki/Methedrone

slyseli jste uz o tom? neco jsme s kamosem objednali, ale jeste nejsem uplne odhodlanej to zkusit...nejaka zkusenost?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---

Že je nádherná?:))

V Indii je Tulsí uctívaná jako božstvo. Je to jedna z mála bylin, která se hodí skoro pro všechny a pro denní užívání, má tendenci vyvažovat jakékoli druhy nerovnováhy.

Osobní zkušenost: když Tulsí je a užívám ji, je takovým specifickým způsobem líp :)), větší lehkost, jasnost, víc energie a vitality. Takže i jemně psychoaktivní samozřejmě :)
    Prášek se dá užívat v čaji, jako koření, s medem, v mléce, a komu to vyhovuje, nebo na specifické problémy (dýchací, nervové) i šňupáním a kouřením :) (to už jsem do inzerátu nenapsala;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Nabídka: Tulsí, univerzální ájurvédská posilující bylina
    http://www.nyx.cz/index.php?l=market;l2=4;id=982
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    jéééj, teď jsem zjistila, že mám v infu makrodetail puškvorce :o)) (děkuji ID Selátko:))

tak táákhle náš milý a.c. vypadá hodně zblízka :)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    QWWERTY: Věnoval mi kamarád, a je to z Botanicu :)
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    CONTINUITY: kde si sháněl ? botanic ? .. taky bych vyzkoušel a sehnat někde ještě příznivější cenu by asi nebylo na škodu
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Tak Lagochilus v množství 10g zklamal, jen mírná uvolněná zmatlanost. Ale možná byl vzorek příliš dlouho skladován (a kromě toho toto je spíš nižší dávka)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam