• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CONTINUITYJemné a legální změny vědomí
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    CRUSHEER: Ad Kratom,měl jsem ho a nikterak mě nezaujal,teda spíš jsem asi ani nic nepociťoval ...zřejmě špatnej zdroj ..k čemu byste ho přirovnali (net je toho plnej ale zajímaj mě osobní zkušenosti) , kanna -jeden čas jsem si celkem občas dával intronosně a zdá se mi že funguje tak nějak že navodí trochu povzbudivej,trochu zmatenej stav,alespoň u mě ..čím jsem byl ale velmi překvapen byla kůra ze stromu erythrina mulungu,která mě doslova uzemnila svou silou (asi jsem neodhadl dávku :D ) a po intenzivním stavu ůnavy jsem hluboce usnul na několik hodin..silná zkušenost ..
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    CONTINUITY: Ja mel kratom docela levne (resp. na to, kolik normalne stoji...) od Atreye. A byl dobrej :)

ALL: Jake mate zkusenosti s kannou? Uzivate si ucinky, nebo na vas dobre pusobi az po delsim uzivani?
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Máte někdo zkušenosti s objednáváním Kratomu?

Procházím nabídky. Jeden web mám doporučenej lidma z masa a kostí ze smartshopu v NL, ale není nejlevnější a má jen indo a thai. Mně nějak nejvíc přitahuje bali, a nejraději bych organic, ale vypadá to, že z webů se člověk obvykle nedozví moc o dodavateli, takže je to otázka mu věřit ;), resp. mít na něj reference.

Odkud jste objednávali, jakej druh přesně, a jaké to bylo ? :)
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    breho rana vsem, tak uz i iDnes pise o tech ,,srackach,,

V Pardubicích rostou obchody, v nichž legální drogu koupí kdokoliv - iDNES.cz
    http://pardubice.idnes.cz/v-pardubicich-rostou-obchody-v-nichz-legalni-drogu-koupi-kdokoliv-1cl-/pardubice-zpravy.asp?c=A110302_1541316_pardubice-zpravy_meb
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    já, když mi odezní houby, tak jsem vždycky už opilý. takže to mám taky rád. vlastně jsem většinou opilý už předtím.
    BUCI
    BUCI --- ---
    Ja kdyz dojizdim z hub mam takovej ten pocit absolutní volnosti a žádnýho řešení prostě absolutní klid a čistá hlava:)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    ONEHEART: To je tak moc něco jinýho než dojezd ze stimulantů, že bych se přimlouvala za používání jinýho slova ;-D

Taky to miluju, když pomalu a jemně doznívá ten stav, kdy vidíš všechno a krásu všeho :)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    CONTINUITY: dojezdy po houbách miluju; to lehce jiné vnímání.
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    MION: skoda, ze nejde dat vic nez jeden palec...
    MION
    MION --- ---
    můžu vám říct jen jedno je to bordel.... raději brko a pivo.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    JULYZ: koukám co člověk to dojezd ;-DD

Mion píše dojezd z perníku, pod tím si představím psycho, vyčerpanost a neschopnost usnout nebo se uvolnit, brrr, breekeke ;))
    Jasně, někdo snáší dojezdy líp a má je i rád, a zejména z příjemnějších látek můžou být i fajn :)
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    CONTINUITY: niekomu môžu iba dojazdy vyhovovať :o) mala som (mám) kamaráta, ktorý miloval vypatlanosť druhého dňa po dlhšom večierku.
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    MION: a co má dělat to Chery?

droga, co způsobí rovnou dojezd, to je teda moc ;-D
    BUCI
    BUCI --- ---
    MION: to sou sračky všechno
    MION
    MION --- ---
    má někdo zkušenosti s amstrdam shopem?? jsem testoval Chery (kokolino) je to shit !! kámoš dal kristalizátor a pouze z toho pálí v nose... (stav připomíná dojezd z perníku :(
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    BUFUMAN: myslim, ze ne...nemelo by se to vubec uzivat vnitrne, koukni na krabicku :DDD

uzivani via shop: http://www.euphoria2010.cz/zpusob-pouziti/
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    CRUSHEER: jop , poznavam ty krabicky :D
    BENJAMIN
    BENJAMIN --- ---
    CONTINUITY: prej to dava tak hodinku smichu...
    BUFUMAN
    BUFUMAN --- ---
    Euphoria by se měla cpát do bongu a kouř zadržet co nejdýl, sou to umělý (syntetický) kanabinoidy ale mě osobně zkuřuje jako zajímavej model skanku takže si pro ní rád občas zaběhnu do trafiky
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    CRUSHEER: jo jo to maj i u nas v nonu jeste jsem to nekouril ale prej to neni uplne spatny....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam