• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    TOMAS3333: jo jde videt ze se to lidem nezamlouva :D na to musi valve najit nakou poradnou odpoved :)
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    NELLI: jj s tim souhlasim asi se vsema bodama a hlavne s panvickou a sekerou na kterou se tesim :)
    Bod 5 se stal a porad stava u counter striku kterej hraju od 1.4 a takovejhlech situaci se mi stalo vic nez 100x :) ale u CS je ta komunita rozsahlejsi a neutrpi takovou ranu jako u L4D.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    DAVESADE: ano... alebo nech si to vydaju ako full hru, ale nech daju pre tych, co maju jednotku nejaku zlavu...

anyway, L4D2 boycott grupa ma uz 31k clenov...
    http://www.youtube.com/watch?v=SQWylFmqnwM
    NELLI
    NELLI --- ---
    DAVESADE: samosebou. Resp. ten model, co lidi navrhujou, aby se L4D2 prodávalo se slevou pro ty, co už maj jedničku. Mě o prachy nejde, ale je pravda, že L4D2 je de facto L4D1 s minimem změn (a že valve naslibovalo updatů 3 prdele pro jedničku a skutek utek) a za plnou palbu. Teď už je totiž každýmu jasný, proč každej bug jedničky Valve opravovalo tejdny. Všichni totiž ve Valve makali na dvojce. Chápu, že jsou lidi nasraný, byť jak už jsem psal, ne všechny důvody mi přijdou legitimní. Mezi bojkotéry dvojky se rozhodně neřadim, ale pravda je, že důvěryhodnost Valve dost utrpěla.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Hmm, to je problém samozřejmě. Jinak řečeno kdyby byla dvojka ofiko datadisk, bylo by to lepší, jo?
    NELLI
    NELLI --- ---
    DAVESADE: mno, a s tim "no ale furt to nemusíš kupovat" souvisí bod 5, na kterej jsem zapomněl.

Představ si situaci, že půlka lidí si to koupí, druhá ne (jedno z jakejch důvodů). Okamžitě nastane situace podobná tomuto scénáři:

A: čus, zamastíme L4D?
    B: jasně...dvojku?
    A: éééé...nemám dvojku, sere pes, myslel jsem jedničku
    B: uf, sry, jedničku nemám nainstalovanou

Jinejma slovama, dojde k opravdovýmu roztříštění komunity, a to je dost závažnej problém myslim.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Hmm, jako věděl jsem, že je L4D dost populární hrou, ale až tolik jsem nečekal. Bod 1-3 mi přijdou docela mimo, čtyřka je z hlediska gamedesignu dost ujetá (no ale furt to nemusíš kupovat, že jo).
    NELLI
    NELLI --- ---
    DAVESADE: těch důvodů je víc, některý jsou více či méně pravdivý a závažný.

Asi jako bod 1 bych vypíchl obavu, že s nástupem L4D2 se přestane udržovat L4D1, nehledě na fakt, že Valve slibovalo tuny DLC, a zatim jsme se dočkali akorát dost pochybnýho Survival packu, kterej je zabugovanej až běda. Kupříkladu taková Dead Air mapa je ve versusu prakticky nehratelná. Osobně mě to ale nevadí. Když se na to Valve cejtí (a bude dál udržovat jedničku), tak proč ne.

Bod 2 je ten, že lidi prskaj, že koupili za litr de facto beta verzi jedničky, a po necelým roce maj vypláznout další litr za druhej díl, kterej se spíš než sequel tváří jako updatovaná jednička. Tohle se mi osobně taky úplně nezamlouvá, ale zase nejsem takovejch chudák, abych bojkotoval hru, která může bejt velmi zábavná.

Bod 3 jsou věci, který mě osobně nechávaj chladným, a to, že ve dvojce jsou "obskurnosti" typu motorová pila, pánvička, zápalný ammo a pod. a že se z toho stává spíš parodie než survival horror. V tomto bodě si dovoluji nesouhlasit velmi, a to z toho důvodu, že kombo M16 - dual berrete - pánev může bejt velmi zábavná :)

Bod 4, můj osobní favorit, je fakt, že ve dvojce AI director už nemá pouze upravovat počet a útoky hord, rozmístění pipe, molotovů, medkitů a pod, ale má upravovat i trasu na základě progresu survivors. To je ten bod, kterej mě sere nejvíc, páč tím tu hru diskvalifikujou na úrovni ligovejch clanwars. Těžko se s někym měřit, když jeden team dostane ve stejným kole snažší a kratší trasu, že?

Těch bodů je asi víc, ale tohle jsou takový ty nejmarkantnější.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Proč se vlastně komunita čílí kvůli L4D2?
    NELLI
    NELLI --- ---
    VODISKA: vim že to vydávaj, už teď to docela slušně rozpůlilo komunitu, na left4dead.cz se neřeší nic jinýho, až už mě to sere.

Já osobně tu hru nezavrhuju (dokud si ji nevyzkoušim), ale fakt, že jsem z toho taky mírně rozladěnej. Hlavně kvůli ligovýmu hraní. Hrajeme evropskou L4D ligu a jsem dost zvědavej, jak moc se bude hrát, až vyleze dvojka, která mi ale dle zatim uveřejněnejch detailů přijde dost random na to, aby se dala hrát na ligový úrovni.
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    NELLI: J to jo dost tehlech klubiku uz je dost mrvejch viz. Counter-Strike, ale ted valve vydava L4D2 tak bude snad o cem diskutovat :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    chmm...zajímavé klubiki...sice trochu s křížkem po funuse, ale co ;)
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    Sry za to jak pisu mam nemocny oko (zanet trojklanyho nervu) a nemel bych cist tak to po sobe znova nectu :(
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    DIOM: jj, my sme zacinali na Versus jelikoz nas na lance bylo vic jak 8 co chteli hrat D4L takze sme se hadali kdo bude hrat :). Tak ja to hraju podle toho kolik je lidi :)
    Za Infected je to taky dost teamovy jelikoz kdyz jde jen jeden de do Survivors tak nema sanci.
    DIOM
    DIOM --- ---
    VODISKA: samo že jsem nehrál sám..s partičkou kámošu ze Steamu jsme to dávali noc co noc.. :)

ale jen Surv. a Campaign..Versus mne moc nevzal
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    DIOM: jj s tim souhlasim mohli pockat a venovat se jeste jednicce. L4D je dost kooperativni tak je lepsi hrat s lidma na ventrilu nebo na nakym komunikacnim programu nez sam. Samotnyho me to prestalo bavit skoro hned naucil sem se to hrat na lanparty a to je neco jinho :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    u L4D jsem byl zaseklej pěkných pár měsíců a i se docela těším na dvojku, ikdyž je to od Valve hustej vojeb na komunitu..
    VODISKA
    VODISKA --- ---
    První gameplay videa z L4D 2: Video 1 , Video 2 , Video 3 , Video 4

Utok sekerou na tu se moc tesim - zde

Utok panvickou bude taky zabavna :D - zde

VODISKA
    VODISKA --- ---
    Budu tu delat seznam klanu z nyxu samozdrejme pokud ho nekdo ma a pokud ne muzem nekdy zahrat 4fun ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam