• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Left 4 Dead za 5,74€ na Steam-e. Pre tých čo ešte nemajú napr ako ja :))
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Na steame dnes zľava na L4D2 za 28,49€ ;-)
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Aha, zamopel jsem rict, ze mam Razor 1911 verzi. Koupil jsem si L4d1, ale na 2ku jeste nemam lowe...
    DIOM
    DIOM --- ---
    KUZZMA: pár lidem to padalo..zkus "defragmentovat soubory mezipaměti" ve vlastnostech hry na steamu..zatím to vždycky pomohlo
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Zaclo mi padat l4d1, ale preinstaloval jsem to a v poho.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    nebo jeste lepe jine hry na Source enginu
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KUZZMA: ostatni hry podobneho razeni funguji bez problemu?
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Zdravicko. Hra pada bez zrejmeho duvodu. Stalo se to nekomu? Poradite? Zn. Nechte si rady vsechno si preinstaluj.
    NELLI
    NELLI --- ---
    no hlavně ten versus začíná bejt čajíček, už by to chtělo nějaký cevo configy ;)
    nebo aspoň versus na realism mód
    REPRESENTF
    REPRESENTF --- ---
    Já ulítávám na realism módu.. Bez toho glowu je to uplně jiný požitek a na experta se konečně projeví dobrá týmová spolupráce.. L4D1 dohrálo na experta každý pako, tady už to chce dávku skillu a to je dobře:))
    NELLI
    NELLI --- ---
    všechny jsou dobrý, a líbí se mi, že každá kampaň je trochu jiná
    DIOM
    DIOM --- ---
    nejlepsi kampan?

hlasuju pro Hard Rain :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NELLI: "No ale to se snad vybalancuje časem." nj, v L4D3 to uz bude vybalancovane
    NELLI
    NELLI --- ---
    no je to mazec, valve zacpalo hubu většině bojkotérů, na druhou stranu, na kompetitivní hraní to moc není. Jejich novej systém počítání bodů je naprosto zprasenej (vůbec nereflektuje, jestli surv došel s lékarkou a jakým počtem hp), navíc to za infected už není o taktice (zab boomera, budeme mít příště 3+1), nýbrž jenom a pouze o prachsprostý damage (boomer poblije, naběhne charger, spitter jim pod nohy do hordy flusne kyselinu a smoker nebo jockey jednoho odtáhne pryč).
    Navíc, spitter dává strašně moc damage, a ten stun po zásahu chargerem je taky moc dlouhej. No ale to se snad vybalancuje časem.

Jinak jsem víc než spokojenej, je to kopec zábavy.
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    nas potesilo, ze mapy rozhodne nejsou kratky, jak demo naznacovalo. nektery jsou setsakramentsky dlouhy (Tunnel of Love treba, kde vzdy umreme na horsky draze)
    DIOM
    DIOM --- ---
    jsem spokojenej..fakt že jo..a konečně jsou pryč kempovací finále..nejvíc zatím pobavilo finále v obchoďáku, kde se musí doplnit palivo do auta..s dvěma botama na advanced to bylo slušný peklo, ale dali jsme to.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    je haluz, ze kdyz ma clovek zbran na blizko a spadne na zem, zniceho nic ma pistoli, kterou jinak asi odmita pouzivat
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ja jsem to ted hral na normal po dlouhe herni pauze, a misty mam co delat :))
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    na experta je to docela obtizny... ehm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam