• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2

Left 4 Dead (L4D) je kooperativní multiplayerová horrorová střílečka, založená na enginu Source.

L4D Trailer , L4D2 Trailer
    rozbalit záhlaví
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: okay :-) díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: tak to můžem těžko vědět viď :) záleží na modu na kterym jedou... doporučuju napsat do chatu !help a pak se kouknout do konzole na log... většina serverů má takhle řešenej help... případně taky neni k zahození zeptat se hráčů serveru ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: jo máte oba recht. je to mod server. ale jak ho schazujou tam? díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: sám ho neschodíš, pokud s nim nevběhneš do ohně a nezapálíš ho... to co si viděl si nejspíš viděl na modovanym serveru...
    DIOM
    DIOM --- ---
    JIKE: když už je opravdu na tobě, tak to nejde..jockey sleze až když lehneš na zem..tolik moje 200+ hodinová zkušenost z hraní scavenge a versus
    JIKE
    JIKE --- ---
    s, mám dotaz, když máš na sobě Jockey, jak ho sám shodíš? viděl jsme to již několikrát.. ale jak na to?
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    SHARINGAN: m60 je dobra, zvlast s takovou zapalnou munici. je to kosa do hord, to jo a 150 naboju neni tak moc, jak se muze zdat, rozhodne dojde driv jak granatomet a pak jsi bez hlavni zbrane, takze v tom bych videl jeji nevyhodu.
    za zombie jsem m60 proti sobe jeste nepotkal, tak nemuzu rict, jak moc drti.

jo a s bride witch je vyborna scena :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    uá, těšim se na to... snad se k tomu o víkendu nějak dostanu... s tim nádechem L4D1 si mě fakt navnadil :) ta stará dobrá atmoška mi strašně moc chybí :)

jaká je M60 ?
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    tak co? libi?

mne prijde, ze to ma takovy l4d1 nadech, chodi se budovami, je tma a prsi, obcas prijde bourka z hard rain... ma to nadech no mercy a dead air.
    zatim jsem hral predevsim versus realism a to je docela bomba. jockey je asi nejvic uspokojujici zombie v tomhle modu :D
    kampan je ok, jen je pomerne kratka. takovy trochu delsi crash course. co mohu vychvalit je level design - hned prvni mapa se v jedne casti odehrava ve trech vyskovych urovnich, idealni pro komba boomeru a smokeru. druha mapa je naopak klikata a pomerne dlouha s finalnim behem k saferoomu ve stokach za rolling crescenda. a tank se spawnuje na obou mapach, zvlast na te prvni je moznost pomerne brzy :D
    finale kampane... no, to je neco mezi dead center a swamp fever. sokujici odhaleni neni uplne sokujici, ale myslim, ze se kvuli tomu muzou vztekat jen nactileti. puvodni parta je super support, nejen, ze kryjou ale obcas i hodi nejakou dobrotu v podobe pipebomby nebo tak.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    stahuje se mi ze steamu update, jde nekdo hrat? :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Dle oficialniho blogu vyjde The Passing uz zitra
    http://www.l4d.com/blog/post.php?id=3729

Zminen je predevsim novy herni mod nazvany Mutation. Jedna se o nejake pozmeneni pravidel ostatnich hernich modu s obmenou na tydenni bazi, takze takova celokomunitni soutez, nejspis i s leaderboards. Bylo zmineny Versus Realism nebo pouze motorovka s nekonecnym benzinem jako zbran. Tyhle Mutations by mely fungovat pro vsechny mapy, tezko rict jestli i pro customy, ale da se ocekavat, ze ano.
    Treba takovy Tank only kampane by mohly byt vtipny :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    The Passing nejspis vyjde pristi tyden.

Bude obsahovat:
    3 levely
    3 postavy z L4D
    novy uncommon infected (fallen survivor - utikaji pred hraci, po sestreleni z nich muze vypadnout health kit, pills nebo granaty)
    rucni zbran (golfova hul)
    strelna zbran (m60 - nejspis T3, vzacna jako motorovka a grenade launcher)
    novy skin pro witch (nevesta)
    nove skiny pro common infected (svatebcane, fanousci midnight riders)
    +
    vic jak jeden novy herni mod
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    boycott! :-)
    ADAMH
    ADAMH --- ---
    KERRAY: j vyuzil jsem 50 % off :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    jednodenni akce na steamu, L4D2 za €18.99
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Chet povida o The Passing
    http://www.gametrailers.com/video/x10-the-left-4-dead/62025
    a nasledujici dve videa ukazuji gameplay druheho levelu, rozhodne ten konec zni jako velka zabava :)
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Nehrajete nekdo z vas na Garene? Nebo po hamachi. Chtel bych si zahrat s nekym z brna s malym pingem...
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam