• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    JIKE
    JIKE --- ---
    asi bych tohle všecko narval na nástěnku nebo do záhlaví, tolik toho zase neni
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Keď to doťahá, tak si rád zahrám ;-)

nick Stanley^$k
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    l4d2 na steame za 7,65, cca do zajtra do siedmej
    JIKE
    JIKE --- ---
    dobrý jsou ty update zbbraní, jako AVP sniper gun, atp.. fakt pecička. navíc na tomto serveru jsou perky, a taky !pack, takže můzete u sebe mít v batůžku třeba 5 lekárniček, nebo víc, nebo 10 molotovů, celkem paráda... ty klasiky mě už omrzely. tohle je sranda.
    JIKE
    JIKE --- ---
    já hraju hlavně na BG DANIs server 10vs10 [SNG] Balthazar
    hraju dost z hráčem Brutal_Legends_Dus4n .
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: prej je to libátek, ještě sem pořád neměl čas si to zahrát ale i lidi z Valve psali že je to super... prej vyjde i verze pro L4D2
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    YouTube - NES Left 4 Dead Gameplay Video 1
    http://www.youtube.com/watch?v=-lFkXFqHc9E
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Tak jsem hral I hate mountains pro L4D1 a musim rict, ze se to tvurcuj povedlo. Ma to jak standardni mapy, tak treba ta hned druha je naprosto bozi. V treti mape mi to od poloviny do konce strasne lagovalo, myslim, ze to bude neco s mnoha modely nebo se neco nevykreslovalo... Vlastni hudba ok, uziti dialogu je kvalitni, level design je cupr. Mozna bych si jen pral vice zapamatovatelne akce, ale treba to prijde na dalsi zahrani.
    JIKE
    JIKE --- ---
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    I Hate Mountains Trailer on Vimeo
    http://vimeo.com/11879320
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    nehrajeme, máme originál ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    hrajete přes Garenu? v jakym roomu? já v ROOM 1

muj nick ve hře je:

[SNG]Balthazar

spojili jsme se s jinym klanem.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: okay :-) díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: tak to můžem těžko vědět viď :) záleží na modu na kterym jedou... doporučuju napsat do chatu !help a pak se kouknout do konzole na log... většina serverů má takhle řešenej help... případně taky neni k zahození zeptat se hráčů serveru ;)
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: jo máte oba recht. je to mod server. ale jak ho schazujou tam? díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: sám ho neschodíš, pokud s nim nevběhneš do ohně a nezapálíš ho... to co si viděl si nejspíš viděl na modovanym serveru...
    DIOM
    DIOM --- ---
    JIKE: když už je opravdu na tobě, tak to nejde..jockey sleze až když lehneš na zem..tolik moje 200+ hodinová zkušenost z hraní scavenge a versus
    JIKE
    JIKE --- ---
    s, mám dotaz, když máš na sobě Jockey, jak ho sám shodíš? viděl jsme to již několikrát.. ale jak na to?
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam