• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LENNOX: stáhneš zadáčko ;) jestli budeš chtít linky tak stačí říct ;)

DAGO: to temno mi ve dvojce chybí... ačkoli by člověk řek že v týhle hře je to jedno, tak ne... já pořád tak nějak doufám že Valve předělá ty starý mise se starejma postavama do dvojky, jen takovej remaster... ale Valve je tak líný studio, že si myslim že se ani nedočkám... to spíš bude trojka až vymyslej jednu novou zbraň a dva nový infected :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    SHARINGAN: a ty jsou tam defaultne nebo je musim stahnout/dokoupit?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LENNOX: až na to půjdeš tak doporučuju Death Aboard, Night Terror, Dead Before Dawn a Suicide Blitz... z toho na co si vzpomínám mi tyhle přišli nejlepší... pak ještě samozřejmě I Hate Mountains, který sem teda ještě nehrál, ale když i ve Valve řekli že je to palba, tak asi bude :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    SHARINGAN: tak tak, hlavne na ty kampane se tesim :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LENNOX: pokud jsi hrál dvojku dřív než jedničku tak tě asi ničim nenadchne... pro mě teda jednička bude vždycky lepší než dvojka... což je hlavně dáno tím že jednička přinesla úplně novej žánr, gameplay, atmosféru atd. a dvojka po roce přinesla jen nový mapy a 3 special infected + miliardu novej bugů... co by se ti mohlo líbit je množství kampaní a map co lidi za ten rok udělali, některý sou hodně parádní, např. kampaň Death Aboard, kterou IMHO zatim nic nepřekonalo...
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    DAGO: zrovna sem koupil, tomu se tezko odolava :) zatim sem hral jen L4D2, tak sem zvedavej
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    ty cene se nedalo odolat :) kdyby nekdo chtel se mnou povrazdit nejakyho toho zombika, tak jsem jungler449
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Za 7 ecek jsem si tenhle mission pack k L4D1 koupil :-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    já měl teda jedničku radši, ale nedokážu to hodnotit objektivně protože sem jí hrál až nezdravě moc :) pro mě jednička zůstane v srdci vždycky dokonalá :)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Je to fajn, páči sa mi to viac ako jednička ;-)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DAGO: no to už je jiná :D ale už du spát, zejtra bohužel vstávám do práce... tak kdyžtak neděle nebo další tejden ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DAGO: bohužel tohle ID nemůžu najít :S ani nicka...
    http://steamcommunity.com/id/UrbanAIM
    JIKE
    JIKE --- ---
    asi bych tohle všecko narval na nástěnku nebo do záhlaví, tolik toho zase neni
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Keď to doťahá, tak si rád zahrám ;-)

nick Stanley^$k
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    l4d2 na steame za 7,65, cca do zajtra do siedmej
    JIKE
    JIKE --- ---
    dobrý jsou ty update zbbraní, jako AVP sniper gun, atp.. fakt pecička. navíc na tomto serveru jsou perky, a taky !pack, takže můzete u sebe mít v batůžku třeba 5 lekárniček, nebo víc, nebo 10 molotovů, celkem paráda... ty klasiky mě už omrzely. tohle je sranda.
    JIKE
    JIKE --- ---
    já hraju hlavně na BG DANIs server 10vs10 [SNG] Balthazar
    hraju dost z hráčem Brutal_Legends_Dus4n .
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: prej je to libátek, ještě sem pořád neměl čas si to zahrát ale i lidi z Valve psali že je to super... prej vyjde i verze pro L4D2
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    YouTube - NES Left 4 Dead Gameplay Video 1
    http://www.youtube.com/watch?v=-lFkXFqHc9E
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam