• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    S7ANLEY: hm, tak to máš asi štěstí... jak dlouho hraješ btw ? já už teda lezu jenom rovnou na servery, jenže to je bohužel další věc... nejdou uložit do favorites... lobby pro mě funguje asi jako IW.net... nehodlám z hodiny volnýho času obětovat na hru ve který pak jeden tým ragequitne, nebo všechno posere
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Ja žiaden problél nikdy nemám, chcem hrať pripojím sa k Lobby alebo vytvorím a ide to rýchlo.
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: to by se Ti mohl líbit DEAD SPACE. to jsem žral. ta dvojka má sice milion bugů, ale prostě mě ten multiplayer víc baví. asi kvůli zbraním a zombíkům. Je fakt že Passing se jim povedl víc, ale je to děsně krátký. hledal jsem teď nějakou hororovou hru co by mi šla. jakože abych rozběhal L4D2 musím mít nejnižší detaily...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    DAGO: aha, na to sem koukal, vypadá to dost špatně... co se týká dvojky tak sem zatim hrál jen Death Aboard 2, což je to samý co jednička ale ve dne a s pár menšíma úpravama... nicméně na jedničku byli skvělý kampaně

JIKE: taky to mám radši... sem asi staromódní, ale když už zombiepokalypsa tak v noci a v creepy prostředí... proto se mi líbil Passing, protože vypadá mnohem víc jak jednička... já sem si prostě hrozně užíval zatuchlost a syrovost map jako Blood Harvest nebo Death Toll... když pak mám hrát ve stupidnim symetrickym obchoďáku nebo stejně skriptovanym hotelu, tak usínám..
    JIKE
    JIKE --- ---
    SHARINGAN: to se stane no. ta jedniška mě dostala v singlu. multi jsem nehrál. 2jka mě dostalav obojim,ale přijde mi, že v 1čce jsou ty mapy prostě asi slepší. tady jsou takový, přijde mi to všecko jako chodba, s kulisama města atp..
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    JIKE: u jedničky sem se hodně pobavil... a hlavně když sem jí hrál s ruskym dabingem :) u dvojky se oproti tomu jenom nasírám... včera sem to po několika měsících zapnul že tomu dám šanci a podívám se jak to pokročilo, strávil sem půl hodiny v lobby nebo v loadingu na server kterej padnul/kopnul/lagoval atp. a po půl hodině sem to vypnul a šel hrát bfbc2

DAGO: jaký si hrál ?
    JIKE
    JIKE --- ---
    mě dostává spíš smích Jockey :-) ono když to je dobře namodovaný, a chce se člověk pobavit, tak to jde, hlavně ze začátku, dokud to uplně nězná. zažil jsem třeba nekonečně dlouhý smoker jazyky, a to jsme se řezali neskutečně.
    na jednom serveru jsem byl adminem, a sapwnoval jsem nekonečně BOOMERů, neskutečná sranda :-) největší ohlas mělo ale Jockey armáda :-)
    JIKE
    JIKE --- ---
    jako u týhle hry jsem dostával, kor v modovanejch hrách, děsný záchvaty smíchu, a nejen já :-)
    LANDSER
    LANDSER --- ---
    BOOMER! :D nářez hra
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    TOMAS3333: aha, sorry, to jsem nejak nezaznamenal :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KERRAY: mimochodom, pozvat do skupiny vas moze hocikto kto uz v tej skupine je, takze ak poznate niekoho dalsieho z nyxu, tak sa nebojte pozvat
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    KERRAY: Koupeno :))

Nedate nekdo L4D2 nekdy? Se docela nudim ted o prazdninach v Praze a s anglanama uz to tolik neba.
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    L4D2 opět ve slevě, 7.64€
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    DAGO: Dohrát všechny kampaně L4D je otázka 3 hodin. L4D2: 4 hodiny. (Easy obtížnost při prvním hraní)
    S7ANLEY
    S7ANLEY --- ---
    Máte nejaký web kde sledujete aké sú kampane na L4D či L4D2?
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    parada, uz sem si je nasel. dik kuci
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LENNOX: stáhneš zadáčko ;) jestli budeš chtít linky tak stačí říct ;)

DAGO: to temno mi ve dvojce chybí... ačkoli by člověk řek že v týhle hře je to jedno, tak ne... já pořád tak nějak doufám že Valve předělá ty starý mise se starejma postavama do dvojky, jen takovej remaster... ale Valve je tak líný studio, že si myslim že se ani nedočkám... to spíš bude trojka až vymyslej jednu novou zbraň a dva nový infected :)
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    SHARINGAN: a ty jsou tam defaultne nebo je musim stahnout/dokoupit?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    LENNOX: až na to půjdeš tak doporučuju Death Aboard, Night Terror, Dead Before Dawn a Suicide Blitz... z toho na co si vzpomínám mi tyhle přišli nejlepší... pak ještě samozřejmě I Hate Mountains, který sem teda ještě nehrál, ale když i ve Valve řekli že je to palba, tak asi bude :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam