• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NELLI: OK, jsou to tři roky, do prdele. JAKÉ JE ŘEŠENÍ???

WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    SHARINGAN: jojo, si vždycky říkám že jak valve vydá novou hru počkám si na nějakou akci že bývají často a zpravidla na ukecání okolí si jí koupim v den vydání :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    WASCHIK: to byla krásná akce... oba dva díly dohromady byli za 7€ :) musel sem aspoň giftnout kámošovi když už sem to nemohl využít pro sebe :)
    WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    SHARINGAN: nehledě na to že teď při vydání DLC sacrifice byla cena snad 7 euro, možná ještě míň, nepamatuju přesně
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    OPRAH: myslim si o tom že 500,- za retail nebo cca 400,- přes Steam neni zas tak moc...
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    tak jsem se regnul na gareně (mam crack, origosh az casem) a stejne nemuzu parit, protoze bych musel mit verzi 2.0.4.... a tak mě napadá, jestli mi ten crack bude pořád fungovat, i když to upgradnu na novější patch... co si o tom myslíte?:)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    SHARINGAN: hehe přesně tak :DDD občas sám sebe překvapim, jak snadno se zaseknu na úplný banalitě:)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    OPRAH: je možný že sis "shut down" přečetl jako "shoot down" :) mám pravdu ? :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    OPRAH: jé já sem lama, už to mám :DDD díky a sry
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    NELLI: no ten jsem zapnul žejo, kolotoč se roztočí a začne mě to nabádat "shot down the carousel"... a to nevim jak...
    NELLI
    NELLI --- ---
    OPRAH: jak jako odstřelit? Myslíš spustit, abys mohl dál? No je tam ovládací panel na zdi, že jo :)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    zdar všem, mám prosbu, google mlčel- nevíte někdo, jak odstřelit Carousel v Carnivalu? nějak se mi to nedaří- stříím prostě do celýho toho kolotoče ale mám pocit, že by to asi chtělo zamířit na něco konkrétního, co mi zatím uniká... díky:)
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: co je na ní třeba míň zábavnýho? No třeba instakilly. Při sestavě hunter-hunter-boomer-smoker se dává insta podstatně hůř než při sestavě smoker-charger-jockey-boomer :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ta mapa neni dělaná pro dvojku... na mapa je dělaná aby se na ní dvojka dala hrát... jak řikáš, kvůli spitterovi a chargerovi musí bejt otevřenější.... ptal sem se ale co je na tom míň zábavnýho v jedničce... ta challenge teda ? chybí ti tam spitter a charger nebo úzký uličky... jasný
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: ta mapa je dělaná pro dvojku, což je zcela evidentní. Je dělaná pro jiný typy infected, jiný zbraně atd. atp.

Je to stejný, akorát že naopak, jak je na NM ve dvojce vidět, že je prostě navržená pro sestavu hunter-smoker-boomer z jedničky. Teď, v tý dvojce, jsou některý pasáže fakt masakr, obzvláště, když má soupeř k dispozici spittera. Mě teda tohle ztížení nevadí, naopak, konečně je tam nějaká výzva :)

Se nad tim zamysli, a uvědomíš si, že dvojkový mapy jsou jaksi otevřenější a rozlehlejší, protože se tam počítá se spitterem a chargerem...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: co je v L4D2 Sacrifice DLC zábavnějšího než v jedničkovym ??

btw. Sacrifice je paráda v TAAAAAAAAANK! mutation... hratelný je i finále :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    VOJTIDLO: Sacrifice v L4D1 je strašlivá nuda, je na tom vidět, že je to dělaný pro dvojku a do jedničky to dali jako držhubný, aby se neřeklo, že se jednička neudržuje při životě. Sacrifice ve dvojce je už o dost lepší, ale stejně furt nic extra. Je tam prostě strašně vidět snaha zpětně naroubovat na leftko jakejsi příběh, a to dost nešikovně. Navíc jejich evidentní snaha zabít jedničku (bill is dead, l4d1 is dead) je skoro až trapná.

Na druhou stranu, port NM do dvojky je jednim slovem pecka, a ukazuje cestu, imho správnou, jak by se dala jednička elegantně zabít :)
    Pokud postupně naportují v této kvalitě i ostatní mapy z jedničky, asi vezmu dvojku na milost :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: spíš se o tom mluví ve steam auditoriu :) tady je to dost mrtvý :) já sem se Sacrifice spokojenej za tu cenu :D je to zhruba dlouhý jako Passing, v jedničce stejný jak ve dvojce, vyjma zbraní a special infected samozřejmě... finále je na první zahrání dost dementní ale dál pak už to de když má člověk co dělat... Sacrifice na experta = super, ve finále občas silnej adrenalin :) No Mercy je portnutý skvěle, do detailu stejná mapa... jen bych řek že je to těžká práce moderů :)
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Tak povidejte, prehanejte, jaky je The Sacrifice? a No Mercy v L4D2? Si to jeste do Vanoc nezahraju, tak aspon sdelte dojmy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam