• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    JIKE: můžu se zeptat proti komu jste to na tom videu hráli?
    JIKE
    JIKE --- ---
    čus
    ¨pro info: mám stem i garenu, origo i neorigo

a tady je video, když náš klan QVM začínal.
    nyní je složený z nových hráču a změnila se struktura a jmenuje se SNG

nyní je zde vide začátků QVM:

YouTube - QVM-left4dead2-20100201-2334534.AVI
    http://www.youtube.com/watch?v=Tf751oU7xA8

já jsme Balthazar, kkámoš ze španěl Damtry, zakladatelé nyní fungujícího klanu SNG
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    VOJTIDLO: Pokud je u te hry na Steamu takove to logo "MAC+PC", tak ano.
    EASY917
    EASY917 --- ---
    Vytvarite nekdo mapy?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    VOJTIDLO: jako hry se musej programovat zvlášť pro MAC a pro PC ale servery využívaj obě platformy stejný...
    VOJTIDLO
    VOJTIDLO --- ---
    Hele, nevite, jestli Mac a PC hraci muzou hrat spolu tak, jako v TF2?
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    to zas bude novejch ragequiterů...
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    L4D a L4D2 opět v akci... jedna hra za 7€ nebo obě v bundlu za 10,50€
    KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Jasne, byl jsem trochu navaty. Technicka se bere.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    KUZZMA: jen technická - NYX necenzuruje sprostá slova, takže máš-li potřebu použít slovo "zkurveně" nebo "zkurvení", tak to napiš, ať čtenář nemusí luštit, co jsi chtěl použít. hvězdičkami vulgarismus neotupíš.

KUZZMA
    KUZZMA --- ---
    Hra je hra, coz je vlastne podstata i dusledek. Vyvojari ji vyvinuli pro investory a my v zajeti klamneho "Fair play" chceme byt vsichni na stejne urovni hrace - uzivatele, aby bylo videt kdo ma opravdu lepsi skill. To je ale kravina. Lidi co to hrajou jsou povetsinou kokoti a po takove dobe jsem se naucil jenom jednu vec, zacni hrat pred pulnoci a najdes lepsi tym se kterym si uzijes 3 hodky po ni. Zbytek je prodejni strategie zk****** dobre hry.
    NELLI
    NELLI --- ---
    ALCATOR: psal jsem jim na steam forum, jestli by tam třeba nechtěli zapracovat DNF systém. Ve stručnosti, to je systém, kterej sleduje procento nedokončenejch her (DNF = Did Not Finish), a ty bys měl možnost v lobby nastavit, že se třeba nesmí připojit nikdo, kdo má DNF větší než třeba 25% (nebo případně si zvolíš, že chceš jít do hry s DNF menší než 15%, whatever).
    Odpověděli mi na to, že nechtěj trestat takový hráče (jasně, páč jim jde o prachy až na prvním místě). To, že timhle trestaj hráče, kteří už třeba z principu nerejčujou, páč nechtěj ostatním kazit hru, jim je u prdele. Ale hezky to vlastně koreluje s obecnejma právníma principama ve společnosti: zločinec má práv tři prdele, zatímco obět de facto ne, takže mě to vlastně nechává úplně chladným. Všechno je vlastně v naprostým pořádku ;)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NELLI: pardon. Ta hra je venku 2 roky, nikoliv 3. Jenže od začátku je tam tenhle problém (ragequitting), a autoři nedokázali vymyslet řešení. Dost slabé.
    LENNOX
    LENNOX --- ---
    ALCATOR: nehrat versus :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    ALCATOR: co to meleš? :)
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    NELLI: OK, jsou to tři roky, do prdele. JAKÉ JE ŘEŠENÍ???

WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    SHARINGAN: jojo, si vždycky říkám že jak valve vydá novou hru počkám si na nějakou akci že bývají často a zpravidla na ukecání okolí si jí koupim v den vydání :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    WASCHIK: to byla krásná akce... oba dva díly dohromady byli za 7€ :) musel sem aspoň giftnout kámošovi když už sem to nemohl využít pro sebe :)
    WASCHIK
    WASCHIK --- ---
    SHARINGAN: nehledě na to že teď při vydání DLC sacrifice byla cena snad 7 euro, možná ještě míň, nepamatuju přesně
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam