• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VODISKALeft 4 Dead / L4D2
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    DZS: lordoprah
    DZS
    DZS --- ---
    OPRAH: Jakej mas username na steamu btw?
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    PEPSSI: no ne ze bysme byli nejaci prebornici ale s nektrejmka lidma je to dost naprd- friendly fire apod.- asi mali haranti:)

FRANCIK: aha! takze bude stacit si jen pridat nekde ve steamu skupinu a bude... dik:)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    A je tan i nyx l4d skupina. A tam ani nepotřebujete pozvat. :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jste noví a public vám už nestačí? Jen otázka...
    jinak seznam ID tu nikde není, ale na steamu jsme tu skoro všichni. Někdo tě určitě pozve do Nyx steam skupiny...nevím jak se to jmenuje, nejsem tam
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    je to jen naúad, mozna to ani tak nechodi, sme novy lamy:)
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    pac na tech public swerverech to sou obcas fakt kokoti a kazda hra uplne jina...
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    FRANCIK: no je to fuk, jen jsme si rikali, ze by bylo dobry tu najit par idecek, hodit si je do friendlistu a pri kazdym loginu rovnou checknout, a pripadne hrat:) nehcete takovou nastenku zalozit treba?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    Čistě na 1? :) Jinak tady jsou snad všichni steamový.
    OPRAH
    OPRAH --- ---
    Ahoj, nevíte o nějakym auditku tady na nyxu, kde se věnujou vyloženě jen l4d? ptám se proto, že by mě zajímala nějaká nástěnka s nicky legal hráčů. konečně sme s přítulkou na steamu a nemáme s kym hrát a public hráči jsou místy dost naprd:)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    _LEPIK_: :))))
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    _LEPIK_: Jsem se dohodl s Virgilem, že pojedu za mytí nádobí. Asi si to nepamatoval. :)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    FRANCIK: jak říká lepík, zasál revizor
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    FRANCIK: uz se to tu prbiralo myslim mnohokrat, pravdepodobne jsi nemel listek nebo penize na nej.. mel?
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    NAVARA: To nebyl žádnej speciál. Netušim co se stalo, ale nikdo na mě nepřistál, ani nechytil jazykem, ani kus zdi tam neletěl... :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRANCIK: hunter tam celou dobu ceka jenom na to a ty mu ani tenhle kredit neuznas? :)
    FRANCIK
    FRANCIK --- ---
    To je nefér tohleto. Jsem už byl na lodi v Hard Rain finále, jenom mě někdo záhadně položil, loď se v tu ránu rozjela a já prj nepřežil, takže zase nemam achievement. Už neni možný. :)
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    a vlastne ani to auto jsme poradne nevykradli, hle..

PAYDAY: "But How?" Achievement Guide - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rxMbo0Eok6Q
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    IMOLOL: btw. cerveny diamant sme vcera nevzali, nutne se tam musime vratits ;)

Payday: The Heist - "I pushed the button and lived!" Achievement - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=BSSjI0-8Mtc
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    _LEPIK_: peníze do batohu, diamanty do kapes, číňana na balón a jatka.. ach ty jatka O_o každopáně Butch Cassidy a Sundance Kid byli dobří :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam