• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    "Nová" politická strana... Dobrá, špatná?



    Volby do krajských zastupitelstev 2012

    rozbalit záhlaví
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: hele, i kdybys měl pravdu a bylo to jen těch 10 %, nevím kolik bereš ty, ale pro někoho, kdo má 14000,- je 10 % sakra dost. Já to naštěstí řešit nemusím, máme obrovskou kliku, že jsme v.v.i., ale tak sakra kdy prestaneme byt sobeckym narodem? Nehlede na to, ze tohle vazne zhorsi sluzby pro nas pro vsechny a nedelejme si iluze, ze by byly neco extra uz ted.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Přesně tlumočíš kecy odborářskejch bossů, POZOR ABYSTE ZA ROK NECHODILY DOMU MÍSTO S PENĚZMA S NATURÁLIEMA, bože, bože ((((.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: Tak uvidíme za rok, no... třeba budeš koukat o kolik přijdeš...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    hehe, zaslechl jsem argument, ze zrovna tihle statni zamestnanci (hasici, policiste, vojaci atd) pry statu vydelavaji penize (a ted ti chudaci o ne maji sami prijit). zase si nekdo plete vytvareni hodnot s fasovanim onuce.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Hele všichni ti budou poskytovat služby jako dodnes a když ne tak prostě musí jít pryč, já taky přijdu o 10% a neřvu, protože je to lepší řešení než žmoulat čepici na pracáku .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: Jen ještě poznámka. Mohl by si to někdo tak vysvětlit. Samozřejmě proti tobě osobně nic nemám a nic špatníého bych ti samozřejmě nepřál. Bylo to myšleno jako agresivní rétorický útok k poukázání na to, oč mi jde.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Jinak vzhledem k zachování objektivity klubu (protože já jsem ztratil k TOP09 veškeré sympatie) je spoluadminem této diskuze HARALD.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: protestují odboráři? Myslím si, že těch je tam zlomek... Mě jde o hasiče, učitele, doktory, policisty atd., kteří mi nebudou schopni po škrtech TOP09 poskytnout péči, na kteoru jsem zvyklí. Odborový svaz je příživník, na tom se shodneme. Ale bohužel je nutnej, protože někdo se státu postavit musí.
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: A jak může tak chytrý člověk jako ty napsat tuhle snůšků lží a nepravd: Jsi trapný. Lidem jako ty bych přál, aby skončili v nějaký dopravní nehodě, přiběhl k nim hasič a poslal je do háje, že nemá potřebnou výbavu na to, aby je z toho vystříhal.
    Všem odborářům jde jen o vlastní kapsu a ne o to jaký mají vybavení !!!!!!!!
    HARALD
    HARALD --- ---
    THE_MIRACLE: Děkuji.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HARALD: Nikoliv. Nikomu svuj nazor nenutim, jen jsem si jej dovolil prezentovat, za coz jsem byl napadnut. Timto koncim a nechavam volno diskuzi. Ale dobre, presvedcil jsi me a poncikovi rusim BAN, i kdyz s jeho zpusobem vyjadrovani nesouhlasim a prijde mi hloupy.
    HARALD
    HARALD --- ---
    THE_MIRACLE: Řeším to, že tento klub jsi změnil na hate klub. Obvyklý postup s hate klubem je ten, že se hodí do privátních klubů a pokud má někdo objektivní zájem, tak se vytvoří nový klub, který bude spravovat on. Snažím se tomuto postupu předejít.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HARALD: jak vis, ze publikuji lzi? Ja jen podporil lidi, se kterymi sdilim nazor, ackoliv nejsem jejich clenem.
    Dale s tebou na toto tema nehodlam diskutovat. Nejsem objektivni, ale ty taky ne. Proto by to nikam nevedlo.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Mimochodem, když pak čtu klauzuv vyrok, kdy se tem lidem vysmiva, ze si na demonstraci berou dovolenou, pak je mi z naseho prezidenta na zvraceni... ale to vlastne uz od 96teho....
    HARALD
    HARALD --- ---
    THE_MIRACLE: Takže ty můžeš publikovat lži a když někdo upozorní, že je to demagogie a označí ji za hodnou KSČM, tak ho zabanuješ. skutečně ti tohle přijde jako objektivní vedení klubu?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HARALD: Věc názoru. Urazila mě ta poznámka o KSČM, to poukazuje na autorovu inteligenci dost.
    HARALD
    HARALD --- ---
    THE_MIRACLE: signály seženeš takové, jaké chceš sehnat. ale banuješ tady za menší neslušnosti, než kterých se dopouštíš sám.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    HARALD: Já má spostu signálů od zaměstnanců, že kdo tady lže je vláda. Zkuste se chvilku zamyslet, že i druhá strana může mít pravdu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    ALCATOR: nevim, jestli to patri zrovna sem, ale snizovat pocet poslancu jen kvuli usporam mi prijde trochu jako kanon na vrabce. Kdyz uz, tak poradnou reformu, zmenit volebni system... Ale to nehrozi, staci se podivat na tahanice stran prime volby prezidenta.

    Krome toho po poslednich profesorovych uvahach o prerozdelovani moci a brnenske vlade bych na ustavu nejakou chvili snad radsi ani nesahal.
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Na Slovensku teď proběhlo (neúspěšně, byť velmi jednoznačně) referendum. jedna z otázek byla, zda snížit počet poslanců ze 150 na 100.

    Asi by bylo naivni myslet si, že by se podobným návrhem na úspory mohl zabývat i český parlament pod vedením "úsporná řešení hledající vlády", že?
    HARALD
    HARALD --- ---
    THE_MIRACLE: Mě přijde ten plakátek, co jsi sem dal, mnohem urážlivější, než to, co napsal Poncik. Skoro každá věta je zjednofdušení na úroveň lži.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam