• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PJGEPR: No ja spis myslel takove ty vyjjimky typu bonusy za zamestnavani postizenych, starsich rocniku apod. Stravenky jsou logicke proto, ze jde o "dotaci" fyziologicke potreby. Nevim, mne to prijde jako takovy opak ke spotrebni dani. Ale jak rikam, kdyz uvidim, ze neni hnuti, pak si myslim, ze objetovani stravenek se oduvodnit da. Jen me to stve zase vzhledem k tomu, ze to odnesou zamestnaci, kteri maji zamestnavatele, ktery jim chce nejakym zpusobem prilepsit.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: Evidentne nechapes, proc ti muze zamestnavatel na ZL dat vic... Prave proto, ze za tebe nemusi delat odvody, vis? Takze nejen, ze ty si budes umele snizovat vydelek, abys platil co nejmensi dan z prijmu, ale budes i posilat minimum na zdravotko a socko...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    THE_MIRACLE: prosimte co je logickeho na nedaneni stravenek?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: aha, takze SS je dle tebe legalni vyhodou pro zamestnance a zamestnavatele, ktera osrava stat v obrovskych castkach. Naproti tomu stravenky jsou spatne. Fajn dedukce.

    Samozrejme, pokud by platy v soukr. a statnim sektoru byly srovnatelne, pak at klidne stravenky nejsou. Pokud tomu tak neni, nedivim se, ze lide o ne bojuji jak o zivot, pac je to treba 1000,-/mes. navic k platu cisteho. To je asi stejne vtipne, jako kdyz mi tu nekteri na podzim rikali, ze v soukr. sektoru se strhavalo vic, nez 10 %, tak at atatnaci neskuhraj. Jenze ty platy v soukr. sektoru byly i po tech skrtech o dost vyssi, nez ve statnim pred skrty (prosim a nekvakejte tu o tom, ze si to statnaci nezaslouzi, to je uplne jina pisnicka).
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PJGEPR: tomuto neverim... logicke vyjimky by mely zustat, stejne jako by se vek odchodu do duchodu nemel neustale zvysovat, ale nastavit na rozumnou mez. Fakt mi prijde najivni, jak muze teto vlade a obvzlaste nekterym lidem v ni jeste nekdo duverovat.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    THE_MIRACLE: on nešahá jen na stravenky, ty jsou zase jen mediálním reprezentantem daňové reformy, prostě to chce oškubat o výjimky, výjimky z výjimek a výjimky z výjimek z výjimek

    schwarzsystem nebude treba pokud bude pro zamestnavatele jednodussi prijmout/propustit (ne)potrebneho zamestnance ... dokud to je takovyhle "voser", neprijima vubec, pripadne to resi pres ZL ...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: Vis co by me zajimalo? Proc Kalousek saha na stravenky? Proc se treba nepostavi do ilegality swartzsystem? Vim, ze to tak je, ale typicky cesky, ze se to da ochcat.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    FIONOR: Souhlasím, ale otázka je, kde tohle začalo... Já osobně se domnívám, že u těch velkých podvodů...
    SKIM
    SKIM --- ---
    THE_MIRACLE: Neměl.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    tak jako myslim, ze jsem dal na jevo, ze to je mysleno jako vtip. otazka je, zda by za tunely a poskozovani statu nemel byt trest smrti...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    PJGEPR: Pro mně je nečekané zvýšení ceny za svoz komunálního odpadu až na 4 násobek, jinak nic dalšího nevnímám jako nečekaný. Mně spíš v ČR děsí odborový lačnění po nějaký fyzický oběti ( nejlépe mezi členy vlády ) navržených reforem, viz. pro někoho veselé obrázky tašky s oprátkou .
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    PONCIK, THE_MIRACLE: Dela TOPka snad neco necekaneho?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Ne, to že bys nákládal ty plný tašky a komukoli kdo se ti nelíbí nebo s ním nesouhlasíš, utahoval smyčky kolem krku . Ale patříš nejspíš k většině 90% obyvatel ČR, co si přeje zaplať pánbůh jen odstoupení souč. vlády .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    abych jen neprudil, tak ackoliv mi to ruseni vyhod prijde jako stupidni reseni, alespon to asi neco fakt uspori (ono to zas skonci v nejake stavbe), zatim co ten duchod, to je absolutni vypatlanina.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: myslis to, ze bych timhle zpusobem dokazal usporit taky?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    THE_MIRACLE: Tvoje vyjádření mi připadá jako z odborový demonstrace na Václaváku (. Tam taky slibovali že půjdou vládě po krku ((. Nebýt květen 2011, myslel bych že mám blbej sen o tom jak v únoru 48 existuje a koukám na telku . Hnus oranžovorudej, 100x fuj (:.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    PONCIK: Já bych tu tašku pořádně naložil, aby se ta smyčka dobře stáhla :-)

    Tímto způsobem zvládnu ten rozpočet ořezat taky. Fakt nechápu, jak někdo může pana ministra obdivovat.

    Stravenky a režijky míří pod Kalouskovu reformní sekeru  – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/235075-stravenky-a-rezijky-miri-pod-kalouskovu-reformni-sekeru.html
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Dá se tomuhle ještě smát ?



    A sorry je to i ve zdejším ústavu pro duševně vysmátý .
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    Tady mi někdo cituje přímo z duše....


    Sedmdesátníci nebudou stačit na celou řadu profesí, varují odborníci - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/sedmdesatnici-nebudou-stacit-na-celou-radu-profesi-varuji-odbornici-1g6-/ekonomika.aspx?c=A110529_210919_ekonomika_vem
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    doporučuji členům prozkoumat http://my.top09.cz je to už docela promakaný, jsou tam údaje o členství, vnitrostranické normy atd. atp.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam