THE_MIRACLE: Jak co... je tam poměrně mnoho změn, které se mi velmi líbí. Spousta změn, u kterých vůbec nemám tucha, jestli jsou dobré nebo ne a dost věcí, co se mi nelíbí.
To, že vláda zatím u mne "vede" nad čtyřma předchozíma vládama není o tom, že by dělala věci někde u 100% a "byli to fakt borci". Jen, když se tak ohlédnu na kabinety Fishera, Topolánka, Paroubka a Grosse tak prostě jsou zatím nejméně špatní. (počítáno poměrem toho dobrého a toho špatného)
Navíc je uplně normální že v mnoha oblastech vždy bude někdo křičet, že vláda to dělá blbě (protože se ho to, co udělala dotkne). Konflikt je normální součást demokracie. U mnoha rozhodnutí prostě není "nejlepší" cesta pro všechny. Takže to, že někdo křičí, že vláda něco dělá blbě, neznamená, že se jen nedotkla zájmů některé skupiny obyvatel a podstatné je zamyslet se, kdo to křičí a proč - a hlavně, zjistit proč to ta vláda doopravdy udělala :) (což je velká chyba té současné, že blbě sděluje své kroky a tak se hlas odpůrců zdá často racionálněší nežli doopravdy je, protože ho není s čím porovnat)