• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    "Nová" politická strana... Dobrá, špatná?



    Volby do krajských zastupitelstev 2012

    rozbalit záhlaví
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    FIONOR, BIDAK: Myslis skocit nahy doprostred areny plne arogantnich blazeovanych narcisu? :-) Proc bych to bozinku delal? :-)

    Ale na jedno ti odpovim, protoze to je pro tebe evidentne traumatizujici. Moji rodice, ani prarodice pred revoluci ani nikdy jinyd stranickou legitimaci nemeli.

    Odpovi mi nekdo, jak je mozne volit stranu s Karlem v cele?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    GREATDRAKE: Koukam, ze ty jsi dalsi takovej zachmurenej Mirek Dusin. Je az neuveritelne kolik vas tu je. A taky je docela zajimave, kolik z vas si ulitava na LARPu :-). Dam ti radu. V profilu mas, zrejme pod svoji fotkou, uzasne arogantni rceni. Drz se ho a neotirej se o mou malickost, ju?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FIONOR: do not feed the troll...
    ausgerechnet tenhle nestojí ani za desetinu pozornosti - soudě podle toho co provozuje na nyxu posledních několik let.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Vidim, ze presvedcenych ultrapravicovych volicu je zde opravdu hodne :-) To je dobre :-)
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    BIDAK: :-) stane se :-)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MARNEYY: My tě taky nevidíme. :o)
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Vidim, ze tu maji vsichni strach pustit se do diskuze :-) no nevidim se :-)
    FREELA
    FREELA --- ---
    MARNEYY: bohuzel uz jsi celkem znama firma, co se tyce flamingu :) chce to zmenit nick...
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    MARNEYY, MARNEYY: Trololololoooo!
    Marnej je známej troll, tak ho nekrmte.
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Cywe to neni zadnej pokus o flame. Ja se proste normalne ptam, protoze to proste nechapu. Jako pred deseti lety mozna, ale dneska? Vzdyt ten clovek je uplne mimo... a to mam z overenych zdroju primo z Topky...
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Hele, jestli jsou tu nejaci volici TOP09, muzete mi nejak rozumne vysvetlit, jak muzete volit stranu, kterou vede takova karikatura jako je knize Karel?
    KAKTUSX
    KAKTUSX --- ---
    Když se krade, spím.
    KAKTUSX
    KAKTUSX --- ---
    unbook
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GREATDRAKE: Když si vyberu stranu, je mi jedno co si myslí průzkumy. Tohle kdyby jde mimo mně. Spíš se na sebe narazíme až bude čas voleb.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    RUDOLF: Díky a koho bys volil, kdyby sis měl vybrat stranu s reálnou šancí se do parlamentu dostat a zastávat tam názory alespoň přibližně podobné Tvým?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GREATDRAKE: Piráty jsem volil, protože to byl experiment ve vnitřním fungování strany. Dokonce jsem uvažoval se v nich i angažovat, přestože mne tam iritovali někteří lidé a jejich rétorika. Přišla mi to jako zajímavá komunikační platforma, včetně toho že by se rozpadla jakmile by se dostala do parlamentu - protože to je část procesu který mně zajímal. Tuhle část ale zastali veverky. Před pár měsíci jsem ale přestal sledovat dění kolem nich, už jsem to nestíhal, ale např. vnitřní očistec od tržních fanatiků mně potěšil - např. i tím, že člověk vidí, jak fungují ty procesy uvnitř, jakým způsobem se zbavují lidí apod.

    BIDAK: Kňourání je když po někom něco chceš, ale sám to nehodláš dělat. Já popsal jen stav věcí a že bych si to přál jinak, neříkám že to jinak máte dělat vy. Jsem konstruktivní v popisu, jakým fungují zástupci TOP09 na MK/NKP a jakou formu správy volí na daných úrovních. Jak by to mělo být: spíš vychází z komunikace s lidmi co pracují v podobných institucích v jiných evropských zemích.


    FIONOR: Několik omylů za sebou.. nemáš si co lichotit, osobně se mne za posledních mnoho let dotkla jen kámošova smrt a jedna nenaplněná láska, ale asi narážíš na BÍDÁKOVO nařčení z kňourání, s čímž zřejmě taky nemáš nic společného. Za druhé, neudával jsem tu žádnou argumentaci ale popis věcí, jak je vidím. Argumentace slouží zpravidla k přesvědčování a já argumenty neuváděl z čehož vyplývá že jsi dotahoval nějaké své pocity, spíše než argumenty. Ale lichotí mi že jsi tak mimo. Co se týče mé otázky, již jsem odpověděl, ptám se protože se zajímám o vaše postoje.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    RUDOLF:
    Když popisuji stav věcí tak jak je vidím a jak bych si přál aby byli, tak kňourám?
    Pokud si stěžuješ a nenabízíš alternativu, řešení, prostě nejsi konstruktivní - tak je to kňourání, jak jinak to nazvat?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    RUDOLF: nu dobře, tak co trocha reciprocity. Koho volíš a proč?

    Upozorňuji předem, že variantu nevolit ani nezvažuji jako venkoncem špatnou.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    GREATDRAKE: Žádný, nepřišel jsem sem nikoho přesvědčovat, ale podívat se, jak se k tomu stavíte. To mi stačí. Byl jsem zvědavý.

    BIDAK: Když popisuji stav věcí tak jak je vidím a jak bych si přál aby byli, tak kňourám? Říkám vám že máte volit jinak, říkám váš že máte něco dělat? Ne! Takže si vyliž prdel.

    FIONOR: Ehm.. prosím? Kdy žádám výměnu strany? To už jen zvolání že příště vyhrajou socani s třešničkama, značí že si přeju výměny stran, když navíc říkám že nevidím žádnou alternativu.

    Ve vší úctě, číst tu umí jen greatdrake.
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    GREATDRAKE: Říká se tomu kňourání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam