• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FLUMO: Sigh, tak jinak - znám dost lidí, kteří nemají problém označit za nácka Franca, Salzara či Pinocheta - přestože jde s úspěchem pochybovat, že ti tři mají moc společného s nacionálním socialismem. A pevně tomu věřit, protože sami pro sebe mají interně definici slova "nácek" posunutou.
    To z nich opravdu však nedělá lháře, či manipulátory. Maximálně je mohu tlouct do hlavy vhodnou knihou a nadávat jim do pomýlenců.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    GREATDRAKE: ale bez prosimte, kdyz uz bys vsechny definice zrelativizoval, tak urcite zbyde, ze nacista ti nikdy nepodpori rovnost ras pred pravem.
    FREELA
    FREELA --- ---
    Schwarzenberg o Bátorovi: když chcete srnce střelit, musíte se posadit a čekat – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/243224-schwarzenberg-o-batorovi-kdyz-chcete-srnce-strelit-musite-se-posadit-a-cekat.html?ref=zpravy-dne
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FLUMO: Jelikož "nácek" jakožto označení zastávání určitého spektra názorů je sociálně konstruovaný termín - je poměrně úsměvné předpokládat existenci rozumné definice a snadné dokazatelnosti.

    Stejně jako označení pitomec je totiž založen spíše na komparaci určitých náhledů na svět (případně způsobů jejich prezentace) než na jasně definovaném okruhu.

    Je mi líto.. ale tudy cesta nevede.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    GREATDRAKE: moji idiocii muzeme lehce prokazat, stejne jako batorovo nackovstvi. me se to dnes po precteni volebniho programu narodni strany z 2006, bakalarky o historii narodni strany a shlednuti videa, kde batora mimo jine vysvetluje sve stanovisko k cikanum, nepovedlo - Bud lepsi.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    OTAVA: tak mas velkou spoustu lidi, kteri pracuji a jsou politicky aktivni, treba proto, ze politiky jeden cas byli, ale nebyli zvoleni. Jejich aktivitu spis ocenuju (ne teda zrovna pana Batory), ale jinych. Nevim proc ti to tolik vadi.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FLUMO: Sigh.. Jsi pitomec. (to je stejný názor jako že Bátora je nácek). Mýlím se? - Možná. Lžu tím? - Ne.

    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Batora je predevsim politicky aktivni urednik. Nevsiml jsem si ze nejaky jiny urednik ma tolik prostoru v mediich. Kdyz chce bejt politik, at se necha zvolit. Jestli chce bejt urednik, at drzi hubu a krok.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    GREATDRAKE: nazyvat batoru nackem, ma bliz k manipulaci nazoru lidi. Proste proto, ze at je batora jakej chce, nacek to neni. Lez != natlak.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FLUMO: Tomu se neříká manipulace.. tomu se říká nátlak.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    FIONOR: nerad bych vyznel jako batoruv fanousek. jeho vyroky k Prague Pride jsou dosti od veci. Jeho pripad me zaujal tim, jak snadno topaci s pomoci absentovani, zprav v mediich, komentaru haliku, etc... zmanipulovali situaci a docili sveho
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    OTAVA: co sem chytnul v mediich, tak nevedl. vetsina komentatoru komentovala batorovo nackovstvi. ale mozny to je...(link?)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    OTAVA: Nebo nektere nedavne projevy poslanci KSCM, mam-li byt aktualni.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    FLUMO: Nevedl se ten posledni spor spis v rovine toho ze ministersky urednik (tedy nevolena, nepoliticka funkce) si dovoli rikat o ministrovi ze je Starej prskajici chudacek ? Kdyby se neco takoveho stalo v soukrome firme (stredni / vyssi manager by rekl o rediteli firmy verejne na facebooku ze je to starej prskajici chudacek, tak velmi pravdepodobne dopadne stejne jako Batora - vyhazovem nebo prerazenim na nizsi pozici.

    Naopak politik ktery je radne zvoleny si muze rikat temer co chce - od toho tam je. Mane se mi vybavuje treba Sladek.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    btw. v souvislosti s tim co rika batora v tom videu, co sem postoval, jsou vyroky pana knizete dost demagogicke:

    "Jsem vděčný panu ministru Dobešovi za jeho vstřícnost," uvedl po večerním jednání Schwarzenberg. Ministr školství podle něj pochopil argumenty, které Schwarzenberga k jeho postoji vedly. "Pochopil, že to není boj proti němu, ale zásadní postoj člověka, který jako dítě zažil protektorát," dodal předseda TOP 09.

    pro jistotu pridavam volebni program NS z roku 2006: http://www.volby-2006.cz/programy/clanek.php?cl=60

    procitam si ted bakalarku na tema narodni strana, pise se tam treba, ze se vymezuji proti neonacismu (ze ktereho batoru lise obvinuji). spatne jmeno ziskali pak v roce 2009 tim navrhem na odsun cikanu, ale to tam batora uz nebyl.

    ALCATOR: jista mira naivity se batorovi neda uprit, o diskvalifikaci presvedcen nejsem
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    ALCATOR: takovych je tam ale vic a diskvalifikovani nejsou/nebyli, to spis v tom budou ty majetky...
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FLUMO:

    Člověk Bátorova věku má být dostatečně informovaný, aby si nezahrával se stranami, které si do svých názvů dávají "národní", "národně-cokoliv" apod. A to prostě a jednoduše proto, že takové strany gravitují k nesnášenlivosti vůči různým skupinám, pro jejichž členy není snadné přestat členy být.

    Takže to, že do takové partaje vstoupí, znamená jednu ze dvou věcí: "Buď je to nácek, nebo je to naiva." Obojí by ho mělo diskvalifikovat z veřejných funkcí.

    FLUMO
    FLUMO --- ---
    ALCATOR: aha, diky za indicii
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    FLUMO: Údajně jde o to, že se má prodávat majetek na Senovážném náměstí Klausovi juniorovi, a ošéfovat to má právě Bátora. Kdyby se Kalouskovi podařilo tenhle kšeft překazit, tak by Klause staršího pěkně nasral, o což mu (mimo dalších) jde.
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    PONCIK: jak snadne uverit dojmum a populismu a nepatrat po skutecnosti, vid :) tak treba nekdo jiny si namahu da...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam