• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PJGEPRTOP09 - nová šance? 15,95 % - 2014 volby do EP
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    FEMUR: jeste jsi zapomel na alter id Hoaker :)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    JVHV: Takže tady máš jedno vyjádření co mi přišlo do pošty: id marneyy vcera dostal na nyxu kompletni ban, tak vytahl id JVHV od NAGASAWA.
    Prostě RO maj tady oba nicky, konec .
    Nesnášim lidi, co urážej někohoho za něco, co prostě neovlivní, barvu pleti, věk, nevyléčitelnou chorobu apod..
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    JVHV: ja to rad vezmu za poncika muzu?:)

    Jsi Marneyy, aka Trollosawa aka JVHV, Trolloswa ajeste jedne nick pozval primo Marneyy, ale kdyz jsi byl ty i Admini upozorneni na multiID, tak jsi se poucil a nechal sis dalsi nick pozvat od ID EMAET, coz je jake prekvapeni pritelkyne ID MARNEYY. Jakmile Marneyy dostal Ban na NYX za jine poruseni pravidel nez je multi ID JVHV se okamzite pripojil a minimalne ve trech auditkach - IZR pal konflikt, Babica, a tady se zacal brat za pravo MArneyyho. to se tyka dneska vcerejska, kdo ma zajem doporucuju si projit diskusi v IZ pal auditku, aby mel predstavu jak JVHV a MArneyy nemaj nic spolecneho. Kor kdyz bydli ve stejnem dome, coz je taky vtipnej vykrut:) kdyz musel priznat ze se "znaji ahraji spolu deskove hry :-) " olol
    JVHV
    JVHV --- ---
    PONCIK: Znovu te verejne vyzyvam, abys mi prestal podsouvat ty nesmysly o tom, ze prevlekam nicky! Ja nemam s uzivatelem Marneyy absolutne nic spolecneho a pokud mi nedokazes opak, tak se do mne laskave prestan navazet!
    LONESTAR: Ja rozumim a zcela souhlasim! A proto "Abstinere debet aeger"
    PONCIK: Ty toho Schwarzenberga mas hodne rad, vid? Ta nekriticka adorace a slepota vuci jeho excesum je velmi typicka. Nejenom pro tebe, ale pro vsechny, kdo ho voli.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Když už tady probíhá debata o etice, podotknul bych rád, že nejde ani tak o sprosté slovo v debatě, jako spíš o prvoplánové urážky, navíc cílené spíš do publika, než na KS - ten si to tu asi nečte, a že by mu šel hrdinný internetový debatér sdělit svůj "názor" osobně, tomu příliš nevěřím.

    Já osobně teda vidím jistý rozdíl mezi názorem, že dejme tomu Berlusconi promarnil čas k reformám řešením svých osobních problémů a afér, nezřídka sexuálního charakteru, jinak řečeno, že to prošoustal, a mezi tím, když někdo vejde do místnosti a řadě přítomných oznámí, že by si měli nafackovat, protože volili starého dementního kreténa. Nějak mám potíž v tom identifikovat něco, co by se dalo nazvat názorem, a smysl tohoto sdělení veřejnosti.

    Ale samozřejmě těžko polemizovat s někým, kdo rád říká hovno, protože máme přece svobodu názoru. ;-] Nicméně mám za to, že jsou tu k tomu vhodnější diskusní kluby.

    PONCIK
    PONCIK --- ---
    LONESTAR: Bohužel nerozumim (::).
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PONCIK: tedy "Quod licet Iovi, non licet bovi" ?
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    JVHV: a tedy i
    MARNEYY: tak sem nechoď, když je to tu tak nudné. A máš 3. výstrahu na RO za převlíkání kabátů-nicků !!!!!
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    LONESTAR: V tomhle audítku je to u K. Schwarzenberga dvousečný jednou je jeho sprosté slovo k pousmání jindy se tu strhne bitka, prostě co člověk to jiný názor. Bohužel MF-Dnes má el. podobu vydání přísně placenou, ale ve včerejším vydání bylo ze strany MZV vydáno prohlášení o celém "incidentu". Ano velvyslanec Itálie se zajímal, ale válku ani ukončení diplomatických vztahů mezi Itálií a CZ nevyhlásil. A co by se změnilo, kdyby výrok zněl např. Berlusconi prošustroval čas na reformy s lehkými děvami ? )
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PONCIK: za svůj věk samozřejmě nemůže...ale za to co říká, snad může, ne?
    JVHV
    JVHV --- ---
    GREATDRAKE: Stale stejna obsese? Uz je to nudne.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    FLUMO: JVHV a MARNEYY jsou ten samý člověk
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    JVHV: Jednak si to poncik blbo vylozil. Neslo to to, ze by schwarz mohl za svuj vek, ale o to, ze diky svemu veku na funkci nestaci. Druhak ale Marneyy se tu stejne chova trapne, takze RO dobry
    JVHV
    JVHV --- ---
    Tady je hodne husta cenzura, to se jen tak nevidi :o) At zije svoboda slova :o)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MARNEYY: RO za urážky člověka, co za svůj věk nemůže!!! 2. Výstraha .
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    PONCIK: RO za nazor? LOL, to je husty :-)
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    MARNEYY: Dávejte si bacha, co píšete nebo vám nasadim RO !!!!!!!
    MARNEYY
    MARNEYY --- ---
    Italský velvyslanec se zajímal o Schwarzenbergův vulgární výrok - www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/italsky-velvyslanec-se-zajimal-o-schwarzenberguv-vulgarni-vyrok-p97-/ln_domov.asp?c=A111102_181930_ln_domov_kim

    To je panecku mazec... a tenhle starej dementni kreten reprezentuje nas obcany CR v zahranici. Vsichni kdo jste toho geronta volili si dejte par facek!
    FLUMO
    FLUMO --- ---
    HHANULKA: To je otazka, take bych nerad smahel nekoho odsoudil. Ale sama rikas, ze CSSD je po odchodu Paroubka jinou stranou, tak jak je to? Maji predstavitele stran vliv na stranu nebo nemaji? A jakou? Abych odpovedel na tvou otazku: Z medii a par informaci od kamarada (ma s Petrou spol. otce), o CSSD jsem se nikdy moc nezajimal.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    FLUMO: strany se meni a maji nejaky vyvoj, nemuzes je preci hodnotit takhle smahem...CSSD se snad stala jinou stranou, kdyz odesel paroubek?....mas informace jen z medii nebo znas nekoho, kdo v tech stranach je?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam