SAMIEL: takze je to zase jako za komancu, akorat, ze kdo ma jiny nazor, tak neni zavrenej, ale debil.
Tuhle diskuzi jsem zakladal v nadeji, ze TOP 09 bude neco jineho nez ODS a CSSD a ze se o ni chci dozvedet co nejvic, abych ji pak mohl eventuelne volit - i s Kalouskem. Jenze tahle strana se v mych ocich, hlavne diky tomuhle panovi, zdiskreditovala hur nez ODS s CSSD s opozicni smlouvou. Korupce roste diky lidem, kteri proti ni nejvice zbroji a delaji se naprosto nesmyslne ekonomicke kroky. Kdyz jsem tu pak s odstupem casu psal, ze Kalousek dela kraviny a laicky naznacoval ekonomicky vyvoj, byl jsem tu za dementa. Vetsina toho, co jsem naznacil se vyplnila. Lidi jsou otraveni, navzajem na sebe protivni, maji mene penez, prestoze pracuji stejne, tudiz jsou demotivovani, mene utraceji, podniky krachuji, tudiz stoupa nezamestnanost a ekonomika se zpomaluje. Ono to ministrovani, kor na tomhle ministerstvu opravdu neni jen o tom, vzit si kapitoly rozpoctu a zacit skrtat a presouvat. To si pan ministr neuvedomuje, nebo spise nechce uvedomovat. A to je to jedine, co se porad snazim rict. Stejne se tu najdou lidi, kterym se zrejme zije dobre (mimochodem, ja si na svuj soucasny stav taky nestezuju, mam slusnou praci, delam co me bavi za rozumny peniz) a nemaji kapacitu na to, aby premysleli globalne. Ano, s takovym jednoduchym premyslenim (zamerne rikam premyslenim a ne s jednoduchymi lidmi, protoze si nemyslim, ze se tu pohybuji hlupaci), pak vznikaji volici TOP09 po tom vsem, co ta strana, zejmena jeji ministr financi udelala.